Drage cure da li se nekoj od vas nakon transfera pojavilo plavkasto-crvenkasto ispod pupka? Meni se pojavilo prekjucer i sva sam u strahu…
Jesi se na tom mjestu pikala ranije. Nakon jednog pikanja meni se pojavila kao mala masnica baš di sam se pikala
Stvar je u tome da HZZO nije obavijestio druge ginekologe da od rujna za svaki postupak treba nova d1 uputnica vec je dopis poslan samo MPO ambulantama. Kod Baldani sam, bila sam prije 10dana kod nje i rekla mi je ako brisevi budu ok, da idemo na IVF u desetom. Sad je sve ok, sad pak nema termina. Uostalom, kako da se ja uopće naručim na IVF kad mi ovisi o M?
Ma realno sumnjam da ona sama zna koliko joj je popunjen raspored. S tim sestre hendlaju. A kao što ti rekoh, naručiš se samo za konzultacije neovisno o danu ciklusa. Pogledat će ti nalaze na dati plan pikanja i reći koji dan ciklusa ćeš prvi puta doći na f.metriju. Kad dobiješ m šalješ im mail da si dobila i da drugi dan krećeš s pikanjem tako da oni znaju da si ušla u postupak. Odma će ti napisati u mailu koji dan onda trebaš doći na fol.met.
Pinklife nisam se na tom mjestu pikala, to je bas ispod pupka i širi se malo prema dole, bas kao da sam se udarila točno u pupak.... a pikala sam dosta ispod pupka I na tim mjestima imam malene crvene točkice
Nemam pojma onda kad je nakon transfera. Mislila sam još možda ako su te stiskali kod aspiracije pa zato ali opet tko zna. Vjerujem da nije ništa strašno pogotovo ako te ne boli.
Drage cure da li se nekoj od vas nakon transfera pojavilo plavkasto-crvenkasto ispod pupka? Meni se pojavilo prekjucer i sva sam u strahu…
Juliska meni je iza punkcije ispod pupka pomodrilo i u pupku su bile crvene kao tocke mrlje i dva tri dana sirilo mi se ispod pupka ta modrina nekakvo modro zeleno i pojavila mi se modrica gdje sam zadnji put dala inekciju uglavnom za 10ak dana mi se povuklo
Cure s pozitivnim betama, temperatura 37-37.2 šesti dan nakon transfera? Imao tko? Jel dobar znak ili ću biti baksuz i pobrat neku od aktualnih viroza?
srećica, da kužim sve. Dr. kaže ne morate se naručivati jer ste već u postupku nakon AIH, samo mi dođite, a dotle ove nemaju slobodan termin.
Žifce na hozentregere, rekli bi.
Cure s pozitivnim betama, temperatura 37-37.2 šesti dan nakon transfera? Imao tko? Jel dobar znak ili ću biti baksuz i pobrat neku od aktualnih viroza?
Srećica ja sam bila rekla da nisam mjerila temperaturu ali sam imala osjećaj da gorim i cijeli dan mi je bilo užasno.
Držim fige za pozitivnu betu.
Srecica ja ti i dan danas imam tokom dana temperaturu iznad 37, do 25.dana mislim da je normalna da je povisena kao u normalnim ciklusima, al sam citala da bude povisena od progesterona pa moguce da je od toga nama povisena cijelo vrijeme. Ja sam se isto uplasila neki dan da sam virozu pokupila pa sam isla traziti.
srećica, da kužim sve. Dr. kaže ne morate se naručivati jer ste već u postupku nakon AIH, samo mi dođite, a dotle ove nemaju slobodan termin.
Žifce na hozentregere, rekli bi.
Joooj baš su super 🙄 a gle, onda hvataj prvi slobodan i šta sad. Ionako dmo se sve više manje svjesno rastale sa živcima čim smo krenule ovo. Meni je bilo super jer kod Streleca nema tolike gužve ni čekanja, uvijek mi je u roku dva tjedna bio termin.
Sortiraj odgovore
Najstariji