A što se uputnice tiče, ako imaš zadnje otpusno pismo odnesi ga svojoj dr da vidi da je završio postupak i da ti za novi treba nova uputnica. Ako neda mijenjaj ju jer će te ta očito zezat i za sve ostalo stalno će ti trebati
Stvar je u tome da HZZO nije obavijestio druge ginekologe da od rujna za svaki postupak treba nova d1 uputnica vec je dopis poslan samo MPO ambulantama. Kod Baldani sam, bila sam prije 10dana kod nje i rekla mi je ako brisevi budu ok, da idemo na IVF u desetom. Sad je sve ok, sad pak nema termina. Uostalom, kako da se ja uopće naručim na IVF kad mi ovisi o M?
Ucenjena, isprintaj ovo i odnesi:
http://www.kbc-zagreb.hr/wp-content/uploads/2018/09/D1_uputnica_MPO.pdf

Ucenjena, isprintaj ovo i odnesi:
http://www.kbc-zagreb.hr/wp-content/uploads/2018/09/D1_uputnica_MPO.pdf
Hvala ti 🤗🤗
Drage cure da li se nekoj od vas nakon transfera pojavilo plavkasto-crvenkasto ispod pupka? Meni se pojavilo prekjucer i sva sam u strahu...
To sam i pomislila ali sam se nadala da je nekome već tako bilo pa da me smiri malo, bas ružno izgleda, kao da sam se udarila u pupak pa je sve poplavilo ispod njega.... nadam se da će uskoro proći. Hvala Vaki 😊Pozdrav svima
Drage cure da li se nekoj od vas nakon transfera pojavilo plavkasto-crvenkasto ispod pupka? Meni se pojavilo prekjucer i sva sam u strahu…
Jesi se na tom mjestu pikala ranije. Nakon jednog pikanja meni se pojavila kao mala masnica baš di sam se pikala
Stvar je u tome da HZZO nije obavijestio druge ginekologe da od rujna za svaki postupak treba nova d1 uputnica vec je dopis poslan samo MPO ambulantama. Kod Baldani sam, bila sam prije 10dana kod nje i rekla mi je ako brisevi budu ok, da idemo na IVF u desetom. Sad je sve ok, sad pak nema termina. Uostalom, kako da se ja uopće naručim na IVF kad mi ovisi o M?
Ma realno sumnjam da ona sama zna koliko joj je popunjen raspored. S tim sestre hendlaju. A kao što ti rekoh, naručiš se samo za konzultacije neovisno o danu ciklusa. Pogledat će ti nalaze na dati plan pikanja i reći koji dan ciklusa ćeš prvi puta doći na f.metriju. Kad dobiješ m šalješ im mail da si dobila i da drugi dan krećeš s pikanjem tako da oni znaju da si ušla u postupak. Odma će ti napisati u mailu koji dan onda trebaš doći na fol.met.
Pinklife nisam se na tom mjestu pikala, to je bas ispod pupka i širi se malo prema dole, bas kao da sam se udarila točno u pupak.... a pikala sam dosta ispod pupka I na tim mjestima imam malene crvene točkice
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji