Grizli,ako ti je danas 12dnt onda bi trebalo vec nesto pokazat.pratim i cekam kad ces javit..nadam se plusicu.
Ja u utorak imam Fet ako blastocista prode odmrzavanje,nadam se da oce
Ma necu se uopce opterecivat do petka sam odlucula cekat jer je bio 3dnevni, pa sto bilo. Ne zelim si razbijat glavu sto je, dal je, nije, ako bi i vidila sta to bi bila samo blaga crtica vjerojatno a onda me hvata panika jer tih blagih crtica sam se bogami nagledala. Ne kazem da bi 14 dan bila jako vidljiva al ne stres, do petka nije jos puno. Boli me trbuh ko da cu dobiti tako da ne zelim se nadat previse.

Super je to Grizli da možeš smireno čekati,nemoj se ništa stresirat ,jer i ta crtica kad se pojavi je dodatan stres onda kreću drugi strahovi,tako da samo polako dan po dan.
Pinklife bit će sve ok,ja isto dok sam koristila crinone stalno neke obojane mrvice su mi izlazile,imala sam u 2 navrata i taj smeđi iscjedak,mislim da je to i nama sve dole iziritirano ,a sad u trudnoći je to jako prokrvljeno pa se takve stvari događaju.

url=https://lilypie.com]
DANTE
Drage zelim vam veliku betu i da sve bude ok....pratim vas i drzim fige...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Hvala cure na odgovorima oko bolovanja ;)! Curke koje ubrzo piskite i radite betu drzim vam fige 🤞🤞🤞
Test negativan a menge kos nema.,bas mi je koma,očito da se sve poremetilo od bikemijske,i prosli mj mi nije dosla vec sam dobila tablete da ju izazove....
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Cure koje ste na IVF u Petrovoj, zanima me jeste li se naručivale za IVF gore?
Nakon 3 inseminacije, u 7.mj. mi je dr. rekla da planira IVF 9./10.mj., bila sam u međuvremenu na brisevima da bi mi sad rekli da nemaju termin za 10.mj., a dr. mi je rekla da se vidimo u listopadu ??? Da ne spominjem zavrzlamu po kojoj moram donijeti novu D1 uputnicu, a socijalna mi ju ne želi izdati jer mi vrijedi stara godinu dana.
Lagano već gubim strpljenje s Petrovom 😏🙄
Ucenjena kod koje si dr? Ako ta/taj dr nema više termina možda ima netko drugi od doktora.
Naručiti se moraš za konzultacije da doneseš te nalaze i da ti daju protokol šta ćeš od lijekova uzimati pa kad prvi put dođeš na folikulimetriju dalje će ti dr govoriti kad iduću put da dođeš i za to nema više naručivanja, dolaziš kad ti kažu.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji