Test negativan a menge kos nema.,bas mi je koma,očito da se sve poremetilo od bikemijske,i prosli mj mi nije dosla vec sam dobila tablete da ju izazove....
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Cure koje ste na IVF u Petrovoj, zanima me jeste li se naručivale za IVF gore?
Nakon 3 inseminacije, u 7.mj. mi je dr. rekla da planira IVF 9./10.mj., bila sam u međuvremenu na brisevima da bi mi sad rekli da nemaju termin za 10.mj., a dr. mi je rekla da se vidimo u listopadu ??? Da ne spominjem zavrzlamu po kojoj moram donijeti novu D1 uputnicu, a socijalna mi ju ne želi izdati jer mi vrijedi stara godinu dana.
Lagano već gubim strpljenje s Petrovom 😏🙄
Ucenjena kod koje si dr? Ako ta/taj dr nema više termina možda ima netko drugi od doktora.
Naručiti se moraš za konzultacije da doneseš te nalaze i da ti daju protokol šta ćeš od lijekova uzimati pa kad prvi put dođeš na folikulimetriju dalje će ti dr govoriti kad iduću put da dođeš i za to nema više naručivanja, dolaziš kad ti kažu.
A što se uputnice tiče, ako imaš zadnje otpusno pismo odnesi ga svojoj dr da vidi da je završio postupak i da ti za novi treba nova uputnica. Ako neda mijenjaj ju jer će te ta očito zezat i za sve ostalo stalno će ti trebati
Stvar je u tome da HZZO nije obavijestio druge ginekologe da od rujna za svaki postupak treba nova d1 uputnica vec je dopis poslan samo MPO ambulantama. Kod Baldani sam, bila sam prije 10dana kod nje i rekla mi je ako brisevi budu ok, da idemo na IVF u desetom. Sad je sve ok, sad pak nema termina. Uostalom, kako da se ja uopće naručim na IVF kad mi ovisi o M?
Ucenjena, isprintaj ovo i odnesi:
http://www.kbc-zagreb.hr/wp-content/uploads/2018/09/D1_uputnica_MPO.pdf
Ucenjena, isprintaj ovo i odnesi:
http://www.kbc-zagreb.hr/wp-content/uploads/2018/09/D1_uputnica_MPO.pdf
Hvala ti 🤗🤗
Drage cure da li se nekoj od vas nakon transfera pojavilo plavkasto-crvenkasto ispod pupka? Meni se pojavilo prekjucer i sva sam u strahu...
To sam i pomislila ali sam se nadala da je nekome već tako bilo pa da me smiri malo, bas ružno izgleda, kao da sam se udarila u pupak pa je sve poplavilo ispod njega.... nadam se da će uskoro proći. Hvala Vaki 😊Pozdrav svima
Sortiraj odgovore
Najstariji