Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    srećica
    26. Rujan 2018. 20:35

Grizli

Srecica ja ti i dan danas imam tokom dana temperaturu iznad 37, do 25.dana mislim da je normalna da je povisena kao u normalnim ciklusima, al sam citala da bude povisena od progesterona pa moguce da je od toga nama povisena cijelo vrijeme. Ja sam se isto uplasila neki dan da sam virozu pokupila pa sam isla traziti.

Moja je inače malo niža, u tom drugom dijelu ciklusa je do 36.8. 

• Malenaa88
    26. Rujan 2018. 20:41

Ja sam danas mislila da cu pokupit neku virozu 37.3 37.4 citav dan i sad imam 

Grizli
    26. Rujan 2018. 20:45

Meni ti isto inace temp jako niska. Tako da me bas bila sokirala neki dan, al kazem ti rekli su da je to nornalno od progesterona zato i u trudnoci raste temperatura. Al nadam se da je povisena zbog trudnoce ti. 🤞

srećica
    26. Rujan 2018. 20:45

malagarava

Ja sam danas mislila da cu pokupit neku virozu 37.3 37.4 citav dan i sad imam

Joooj sad tvoj test nestrpljivije čekam nego svoj 😁

• Malenaa88
    26. Rujan 2018. 21:02

😁😁 e cure moje koliko sebi zelim pozitivan test velik ko kucu toliko isto zelim i vama od srca vjerujte mi. 😘😘. I bas mi je drago sto sam se ovom forumu prikljucila zakon ste mi 

Grizli
    26. Rujan 2018. 21:35

Malagarava haha opet me kopiras sad i ti imas temperaturu. A jesmo bas se naredale sve sa istim simptomima. Hahaha. Ajde nek nam je sretno i da sve cure ovdje ugledaju bete velike i svima nam zelim veeelike trbuhe! 

• Malenaa88
    26. Rujan 2018. 21:48

Hahah a ja i ti smo od punkcije imale iste bole hahah. Koda smo blizanke . 

rokas
    26. Rujan 2018. 21:59

I ja se pridružila... čitam vas, veselim se i tugujem s vama, a nikako se odvažit pisat. E sad imam problem - pa da Vas pitam

Znaci od 3 dana primala sam 7 dana Decapeptyl uz estrofeme 2x2. Na UZV u ponedjeljak sve bilo ok, endometrij super. Sutra idem za Zg, sutra nam treba biti kao ovulacija i u utorak transfer, tako smo se dogovarali
    E sad - meni danas brljavi nesto, malo crveno, malo smedje, malo ima malo nema
    Jel imala neka od vas takav slučaj? 
    Hvala

5 ICSI 09/2014 - rodio se princ 23.06.15.
    U borbi za bracu ili seku
    07/2020 stigla princeza
    Oligoasthenoteratozoospermia, sekundarna amenoreja

rokas
    26. Rujan 2018. 22:11

Evo samo da vam kazem da nisam imala ni jedan jedini simptom kad sam ostala trudna... 5 dan od transfera blastice nesto me probolo kroz guzu, ali jako, jako, jakooo da sam zvala dr, a bila nedjelja. onda sam mislila da je to uvod u M... Cekala da mi dodje da mogu ici vjezbat, sve se dog s curama.... 
    vratili mi jednu blasticu, dr rekao da se ne nadam jer nije najbolja i u laganom sam hiperu.... 
    ta moja mala jadna blastica se upravo kupa u kadi :)
    Sretno svima

5 ICSI 09/2014 - rodio se princ 23.06.15.
    U borbi za bracu ili seku
    07/2020 stigla princeza
    Oligoasthenoteratozoospermia, sekundarna amenoreja

• Kengurica
    26. Rujan 2018. 22:13

Ja sam imala prije punkcije malo krvarenja i brljavljenja. Rekla dr da je to normalno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.