Ja sam imala prije punkcije malo krvarenja i brljavljenja. Rekla dr da je to normalno.
Hvala . Nikad mi nije ovako bilo, a svaki sam put bila ful stimulirana..... uvijek 20-tak stanica.... Ova krv jutros me ubila u pojam. Znat cu sutra vise kad obavimo UZV i nadam se da cemo doci do transfera
5 ICSI 09/2014 - rodio se princ 23.06.15.
U borbi za bracu ili seku
07/2020 stigla princeza
Oligoasthenoteratozoospermia, sekundarna amenoreja
Rokas sretno u novom postupku! Drago mi je cut da taj "bez simptoma" se sad kupa! 😀 cestitam i zelim ti uskoro srecu! Mozda ti je samo bolja prokrvljenost pa pukne koja kapilarica pod pritiskom jer se jajnici uvecavaju jako. To sam citala, ne znam iz iskustva jer mi se nije dogodilo.
Malagarava kako stojis sa temperaturom jutros? Meni 37.1 danas sam bas isla izmjeriti odmah ujutro da vidim jer si me zaintrigirala jucer. Moguce da je od progesterona povisena tako. I dalje kad lezim nista, kad se mice dobim menstrualne bolove koji mi idu do kriza i bubrega, kad sjednem osjetim na tren pritisak dole u trbuhu i nista vise, piskim svako malo, pokusala sam malo kao se strpiti za ici piskit al me onda pocne boliti lijevi jajnik ko nakon punkcije sto me bolio. Ah vidjet cemo sutra sto kaze testic. Mislila ja jutros ga mozda napraviti al sam isla piskit 2 puta tokom noci pa vise nisam znala sto je 1 jutarnji urin, mislim piskim na razmak od 2-3 h tako da uopce ne znam s kojim se testirat. 😂
Joj Grizli sad sam stvarno nestrpljiva postala,sve mi to kod tebe dobro zvuči,držim 🤞 🤞 na najjače.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Još nešto,ne sjećam se kad je počelo,ali snovi u trudnoći,nekako su kao da sanjam u 3D,sve je intenzivnije,a i dosta cura je potvrdilo taj "simptom"
DANTE
Nikita 3.postupak 1.stimulirani. Danas mi je 26dc, imace dobim na 28dc, al mi je sutra 14 dana od et. Imace ranije dok nisam uzimala progesteron da mi je ta temp na 26dc posumnjala bi na T 100%, jer inace mi 25dc padne temp naglo ispod 36.3-36.5, al ovo stvarno mislim da je zbog tog gela jer je logicno puna sam progesterona. Inace tokom pms dan prije nego dobim M piskim jako puno, al sad bas pretjerano. Ako npr ne idem piskiti 4 h, onda kad odem na wc onda za 20 min moram opet. Muz mi je rekao da mi se smanjio volumen mjehura od tog gela kojeg stavlja, a nikad ne ide van i zato da je to tako. 😂😂😂 Ma ne znam vise sto mislit sve me strah da se moja psiha poigrava samnom. Jos kakav sam baksuz sutra cu ici raditi test a on ce biti pokvaren. To mi se vec desilo 2x. Tako da kod mene je sve za ocekivat.
Grizli uzmi 2 ili 3 vrste testova ,joj kad se sjetim,ja sam plaću na njih potrošila😂!
DANTE
Grizli nezz meni se cini da je meni sve ovo od dana do dana jucer kako sam imala citav dan pritisak u maternici da sam je osjecala svakim korakom kad bi isla mokrit kako me zigalo danas sam ko ptica nit me ista boli grudi uopce me ne bole . Eto sutra cu znat konacno na cemu sam malo me vuce zelja da uradim ga danas ali necu sutra cu . Temperatura 36.8
26.dc, moja temp i dalje povišena. Nikakvih drugih simptoma osim što me nekoliko puta kroz dan zaboli kao da ću dobit svaki tren, al to mi je tako od 2.dpt i nkon 5.dpt je sve rjeđe.
Haha imam neke 2 vrate doma sto mi je jedna cura tu s foruma poslala pa cu njih probat, pa cemo vidit. Clearblue testove mrzim, ti su bili pokvareni btw, geratherm mi je ok, al nemaju ga bas uvijek u ljekarni. A vidjet cu napravit cu jedan od ova dva sto imam pa kako bilo. Ja mislim da sa ja u ove 3 godine potrosila na testove bogami sigurno jednu placu, ako ne i vise. 🙄 al nema veze ave za dobar cilj.
Malagarava meni recimo nestanu bolovi kad mirujem.
A cure sretno nam. Srecica kad ti radis test?
Sortiraj odgovore
Najstariji