Ja sam danas mislila da cu pokupit neku virozu 37.3 37.4 citav dan i sad imam
Joooj sad tvoj test nestrpljivije čekam nego svoj 😁
😁😁 e cure moje koliko sebi zelim pozitivan test velik ko kucu toliko isto zelim i vama od srca vjerujte mi. 😘😘. I bas mi je drago sto sam se ovom forumu prikljucila zakon ste mi
Malagarava haha opet me kopiras sad i ti imas temperaturu. A jesmo bas se naredale sve sa istim simptomima. Hahaha. Ajde nek nam je sretno i da sve cure ovdje ugledaju bete velike i svima nam zelim veeelike trbuhe!

Hahah a ja i ti smo od punkcije imale iste bole hahah. Koda smo blizanke .
I ja se pridružila... čitam vas, veselim se i tugujem s vama, a nikako se odvažit pisat. E sad imam problem - pa da Vas pitam
Znaci od 3 dana primala sam 7 dana Decapeptyl uz estrofeme 2x2. Na UZV u ponedjeljak sve bilo ok, endometrij super. Sutra idem za Zg, sutra nam treba biti kao ovulacija i u utorak transfer, tako smo se dogovarali
E sad - meni danas brljavi nesto, malo crveno, malo smedje, malo ima malo nema
Jel imala neka od vas takav slučaj?
Hvala
5 ICSI 09/2014 - rodio se princ 23.06.15.
U borbi za bracu ili seku
07/2020 stigla princeza
Oligoasthenoteratozoospermia, sekundarna amenoreja
Evo samo da vam kazem da nisam imala ni jedan jedini simptom kad sam ostala trudna... 5 dan od transfera blastice nesto me probolo kroz guzu, ali jako, jako, jakooo da sam zvala dr, a bila nedjelja. onda sam mislila da je to uvod u M... Cekala da mi dodje da mogu ici vjezbat, sve se dog s curama....
vratili mi jednu blasticu, dr rekao da se ne nadam jer nije najbolja i u laganom sam hiperu....
ta moja mala jadna blastica se upravo kupa u kadi :)
Sretno svima
07/2020 stigla princeza
Ja sam imala prije punkcije malo krvarenja i brljavljenja. Rekla dr da je to normalno.

Ja sam imala prije punkcije malo krvarenja i brljavljenja. Rekla dr da je to normalno.
Hvala . Nikad mi nije ovako bilo, a svaki sam put bila ful stimulirana..... uvijek 20-tak stanica.... Ova krv jutros me ubila u pojam. Znat cu sutra vise kad obavimo UZV i nadam se da cemo doci do transfera
07/2020 stigla princeza
Rokas sretno u novom postupku! Drago mi je cut da taj "bez simptoma" se sad kupa! 😀 cestitam i zelim ti uskoro srecu! Mozda ti je samo bolja prokrvljenost pa pukne koja kapilarica pod pritiskom jer se jajnici uvecavaju jako. To sam citala, ne znam iz iskustva jer mi se nije dogodilo.
Malagarava kako stojis sa temperaturom jutros? Meni 37.1 danas sam bas isla izmjeriti odmah ujutro da vidim jer si me zaintrigirala jucer. Moguce da je od progesterona povisena tako. I dalje kad lezim nista, kad se mice dobim menstrualne bolove koji mi idu do kriza i bubrega, kad sjednem osjetim na tren pritisak dole u trbuhu i nista vise, piskim svako malo, pokusala sam malo kao se strpiti za ici piskit al me onda pocne boliti lijevi jajnik ko nakon punkcije sto me bolio. Ah vidjet cemo sutra sto kaze testic. Mislila ja jutros ga mozda napraviti al sam isla piskit 2 puta tokom noci pa vise nisam znala sto je 1 jutarnji urin, mislim piskim na razmak od 2-3 h tako da uopce ne znam s kojim se testirat. 😂

Joj Grizli sad sam stvarno nestrpljiva postala,sve mi to kod tebe dobro zvuči,držim 🤞 🤞 na najjače.

url=https://lilypie.com]
DANTE
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji