Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Diana30
    28. Rujan 2018. 08:11

Grizli htjela sam te pitati kakvi su tvoji ciklusi nakon onih spontanih,dali su uredni i redoviti svaki mj?ja sam imala biokemijsku u 7mj.i evo 8i9mj me nesto zeza.prosli mj sam dobila tablete da dodje a ovaj mj.je kos nema trebala sam dobit 20.09.

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

srećica
    28. Rujan 2018. 08:17

Grizli baš mi je žao 😞😞😞 kad vadiš betu? 

Tko još danas radi testić?

Beba
    28. Rujan 2018. 08:34

Grizlii ☹️☹️! 

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Wonderland19
    28. Rujan 2018. 08:45

Joj Grizli bas mi je zao!  stvarno smo se svi nadali s tobom! Drzi se! ❤

• Wonderland19
    28. Rujan 2018. 08:46

Katica cestitke! Stvarno vam je rezulatat waauu

Grizli
    28. Rujan 2018. 08:47

Hvala vam cure! Betu za sad necu vaditi, gin mi nece dat uputnicu do 5.10 sta pise na nalazu. A sve i da hoce danas radi popodne, labos mogu ondatek u ponedjeljak, a pretpostavljam da cu do onda vec dobiti. Pitala sam Rijeku oni su rekli da dok ne krene obilato krvarenje i svjeza krv da koristim terapiju i vadim krv na datum naveden na nalazu zadnjem. I njima testovi nis ne znace. Dakle prepusten sam sebi i svom odabiru. 😕

Grizli
    28. Rujan 2018. 08:54

Didi meni je nakon svakog spontanog M dosla na tocno 30. dan. Nisam imala niti jednom kiretazu. I nakon toga su mi M malo "setale" od 26-30 dana slijedecih par mjeseci al uvijek su dosle. S time da prva nakon je bila uzas i ovulacija prva nakon toga mi je bila jako rano vec 7-8 dan. 
    Znate i same da je tesko kad ne uspije postupak, ne moram vam nis objasnjavat, al dal i vas progoni ona misao pa j*** na transferu je ta mrvica bila ziva i zdrava, kad je nestala, izgubila se? Mislim ne razbijam ja sebi glavu sad s time, al to mene bas zanima. Sto se dogodilo, kad je krenulo po zlu? Znam da je to pitanje na koje nema odgovora vjerojatno, al mozak vrti to po glavi i ne mogu si pomoc

• Atremida
    28. Rujan 2018. 09:13

Geizli, glavu gore... frendica je imala negativan test, prikrvarila, zvala VV dal da prestane sa terapijom i istu su joj stvar rekli, da ceka betu... beta za 5 dana bila troznamenkasta... i ceka 1 mj da beba dodje na svijet! Sve je to cista lutrija... potpuno te razumijem! Ja vec danima citam razne literature i pokusavam doci do odgovora. Pripremila sam i pitanja na papiru ako mi beta ovaj put bude opet 0. Ni meni nije jasno sto se dogodi 😐 . Jesi radila imunoloske testove? Test na trombofiliju? 

srećica
    28. Rujan 2018. 09:15

Grizli i ja bi betu ttrebala vaditi 5.10. a jučer mi je već moj gin dao uputnicu jer sam došla po doznake pa da ne dolazim opet samo po to.

Da, točno to si ja cijelo vrijeme razmišljam, ako je sve bilo ok na transferu, zašto mrvice ne uspiju dalje? Pogotovo kad je transfer 5.dan. Ali mislim da to ni medicina još nije dokučila. Našla sam negdje da negdje neka skupina liječnika provodi (neznam kako) točno to istraživanje da otkriju o čemu još ovisi uspjeh nakon transfera tako da bi ga mogli povećati.

Beba
    28. Rujan 2018. 09:21

Šta se tiče toga zašto nije uspjelo,zaboravila sam postotke,ali cca 80% je kriv embrij,problem je što oni nekako samo gledaju da li on izgleda dobro i da li se dobro dijeli a pojma nemaju da li je to "dobar"embrij ma što god to značilo. Sve je to u Božjim rukama.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.