Pink, svaka druga MPO trudnica koju znam je krvarila. Iz nekog razloga je to ucestalije, a ja cak mislim zbog utrica jer sam citala da im to mozd biti nuspojava i opcenito progesterona.
Hvala drage moje💖💖
Kengurica baš se ta studija bavila tim pitanjem i potvrđuje da veći broj žena zbog većeg nivoa progesterona krvare. Evo i dalje je na svu sreću sve ok.
Pisalo se o uzimanju bolovanja, na dan aspiracije stvarno mislim da treba, na sreću meni je bilo krajem tjedna a vikend mi je free pa mi je to bilo dovoljno. Na dan FETa sam isto uzela slobodno a sve ostalo radim. Posao mi je uredski tako da nemam problema ali mislim da to treba biti kako se žena osjeća. Dr mi je nakon FETa rekla imaš pravo na bolovanje ali ti sama vidi kako se osjećaš.
Hej Grizli a evo nezz sta bi ti rekla opet sam nekakva napuhana i poceli me od jucer jajnici zigat danas sam se osjecala kao da sam se vratila sa punkcije tako neki pritisak dole. Menstrualne bolove na mahove na kratko,glava me svaku vecer boli ima nekoliko dana,i neka ljutina gorcina u ustima i grlu ima nekoliko dana me ubija ali eto nezz vadim test u petak pa cemo znat ishod
Ti ces vaditi betu u petak jel da? Test nisi probalam raditi neki? Ajde mozda su ti to sve znakovi. 🤞🤞🤞 da bude pozitivan.
Grizli nisam radila test nikako a u petak cu radit ovaj test iz ljekarne pitala ja dali da uradim test ili betu kazu mozes test jutarnja mokraca nek bude pa da im se javim nakon tog. Hvala ti ja takodjer tebi od srca zelim da ti uspije
Aha onda ujutro cemo obje ga raditi ocito. Ja isto mislim da cu u petak ujutro to bi kao mi bilo 14 dana od et, a i inace mi je to dan kad bi trebala dobiti M, pa valjda ce pokazat ako je stogod. Naravno ako prije ne dobijem.
Grizli,ako ti je danas 12dnt onda bi trebalo vec nesto pokazat.pratim i cekam kad ces javit..nadam se plusicu.
Ja u utorak imam Fet ako blastocista prode odmrzavanje,nadam se da oce
Ma necu se uopce opterecivat do petka sam odlucula cekat jer je bio 3dnevni, pa sto bilo. Ne zelim si razbijat glavu sto je, dal je, nije, ako bi i vidila sta to bi bila samo blaga crtica vjerojatno a onda me hvata panika jer tih blagih crtica sam se bogami nagledala. Ne kazem da bi 14 dan bila jako vidljiva al ne stres, do petka nije jos puno. Boli me trbuh ko da cu dobiti tako da ne zelim se nadat previse.
Super je to Grizli da možeš smireno čekati,nemoj se ništa stresirat ,jer i ta crtica kad se pojavi je dodatan stres onda kreću drugi strahovi,tako da samo polako dan po dan.
Pinklife bit će sve ok,ja isto dok sam koristila crinone stalno neke obojane mrvice su mi izlazile,imala sam u 2 navrata i taj smeđi iscjedak,mislim da je to i nama sve dole iziritirano ,a sad u trudnoći je to jako prokrvljeno pa se takve stvari događaju.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Drage zelim vam veliku betu i da sve bude ok....pratim vas i drzim fige...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Hvala cure na odgovorima oko bolovanja ;)! Curke koje ubrzo piskite i radite betu drzim vam fige 🤞🤞🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji