A meni je inace prirodni postupak kad sam isla dosta "tezak", kako vec da napisem,psihicki mi je tezi,jer oce li bit folikula pa hoce li narast pa molis da nepukne prije punkcije da je jos tu...Pa onda hoce li uopce bit stanice.Jer ima ih malo...Jedna je cura s menom bila na punkciji isto klomifen imala je 4 stanice i dvije se oplodile.Tako da neko bolje reagira,naravno nismo sve iste...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
A meni je inace prirodni postupak kad sam isla dosta "tezak", kako vec da napisem,psihicki mi je tezi,jer oce li bit folikula pa hoce li narast pa molis da nepukne prije punkcije da je jos tu…Pa onda hoce li uopce bit stanice.Jer ima ih malo…Jedna je cura s menom bila na punkciji isto klomifen imala je 4 stanice i dvije se oplodile.Tako da neko bolje reagira,naravno nismo sve iste…
Meni je klomifen bio ok jedino sto mi jako stanji endometrij.... dan prije punkcije mi je bio 6mm dok je drugim curama bio oko 8mm... ovo mi je bila prva stimulacija i jos neka blaga pa mi je transfer koji je trebao biti u 6mj odgodjen za 9mj zbog prijeteceg hipera!
Na kraju svega mislim da je sve problem u glavama... Mom muzu npr je u 1.mjesecu bio koma spermiogram a u 7.mj izvrstan a ne dolazi do zaceca. Iskreno, nisam ni znala koliko je to sve skupa teško i kroz šta parovi prolaze dok se sama nisam nasla u tim vodama. Svaki dan al svaki dan čujem priče kako se ide na MPO a sve u redu (manje vise, osim onih koji moraju na TESU) sa njim i njom a nema zaceca i kad na kraju dignu ruke od svega onda ostanu trudni.. razliciti ljudi a identične priče. Zato sam dosla do zaključka da je sve to do nas ,vald od prevelike želje i što se strasno opterećujemo sa svim time. Očito je da kad mi hoćemo,ono neće... To je moj zakljucak 😀
Cao lutke drage!Evo jutros sam imala aspiraciju dobila sam 10 jajni stanica.a boli me malo rec.dali ja ista smim za bolove popit.nemogu ni hodati ni siditi ni lezati.nije mi vako bilo prvi put
Ja sam pila ketonal i jedino mi je on pomogao. Imala sam puno folikula i dosta su me ispikali dok su sve izvukli. Mene je dosta dana bolilo samo da ti napomenem i dr mi je rekla da je sve ok kad ima toliko folikula da zna boliti
Pozdrav svima evo mi smo pred dva dana imali aspiraciju. Drugi pokušaj IVF, nakon elonve, menopur i orgalutran. Nakon same aspiracije nije bilo jakih bolova, ali sada drugi dan bolovi su sve jači u predjelu jajnika. Tupa bol kao menstruacijski grčevi 😕 Ima li netko takvih iskustava? Za dva dana je ET.
RRR jel normalno mokriš? Da li su ti spominjali hiperstimulaciju? Koliko si imala jajnih stanica?
RRR jel normalno mokriš? Da li su ti spominjali hiperstimulaciju? Koliko si imala jajnih stanica?
Kengurica inače nisam baš od nekog čestog mokrenja, kad sjednem osjećam blagi pritisak, ali mokrim normalno. Bilo je 7 stanica 4 oplođene od toga 3 super i 1 vrlo dobra
Bravo za oplodjene stanice. Ne bih rekla da je neki hiper. Ako slucajno neces ici piskiti onda se javi doktoru. Normalno je da boljucka i zulja nakon punkcije no neka nesnosna bol, napuhivanje, nedostatak mokrenja je za javiti ae na hitnu.
Cao lutke drage!Evo jutros sam imala aspiraciju dobila sam 10 jajni stanica.a boli me malo rec.dali ja ista smim za bolove popit.nemogu ni hodati ni siditi ni lezati.nije mi vako bilo prvi put
Ja sam pila ketonal i jedino mi je on pomogao. Imala sam puno folikula i dosta su me ispikali dok su sve izvukli. Mene je dosta dana bolilo samo da ti napomenem i dr mi je rekla da je sve ok kad ima toliko folikula da zna boliti
Meni draga ketolal ne pomaze.jedino pomogne voltaren rapid.a popila sam jucera ibrufen malo mi je samo pomoga
Pozdrav svima evo mi smo pred dva dana imali aspiraciju. Drugi pokušaj IVF, nakon elonve, menopur i orgalutran. Nakon same aspiracije nije bilo jakih bolova, ali sada drugi dan bolovi su sve jači u predjelu jajnika. Tupa bol kao menstruacijski grčevi 😕 Ima li netko takvih iskustava? Za dva dana je ET.
Tako ti je i umene draga isto.samo sto sam imala odma ocajne bolove i sada jih imam
Sortiraj odgovore
Najstariji