Ti si Perla rekla da si 40+ godina? Ja mislim da ti nije los nalaz. Ali procitaj malo o AMH na ovo stranici betaplus.
Ja imam 44.I svi odosta nalazi su mi u redu Fsh 8.5.Jučer sam bila oprt na razgovoru da doktorom koji me vodio.Predlaže donaciju.
Moj amh je 4,7negdje, rezerva na kraju prakticki i nikad mi ni jedan doktor(a bilo ij vise) jos nije spominjao donaciju. Dok god dobim jednu il dvije st, sve je moguce. Mozda jedino sa vitaminima pokusati ih ojacati i poboljsati. Vase sanse prema nalazima su dobre i mislim da nema jos potrebe za donacijom. Definitivno cuti i druga misljenja. Sretno!
Jel' možda znate čime poboljšati kvalitetu jajnih stanica?
Ti si Perla rekla da si 40+ godina? Ja mislim da ti nije los nalaz. Ali procitaj malo o AMH na ovo stranici betaplus.
Ja imam 44.I svi odosta nalazi su mi u redu Fsh 8.5.Jučer sam bila oprt na razgovoru da doktorom koji me vodio.Predlaže donaciju.
Moj amh je 4,7negdje, rezerva na kraju prakticki i nikad mi ni jedan doktor(a bilo ij vise) jos nije spominjao donaciju. Dok god dobim jednu il dvije st, sve je moguce. Mozda jedino sa vitaminima pokusati ih ojacati i poboljsati. Vase sanse prema nalazima su dobre i mislim da nema jos potrebe za donacijom. Definitivno cuti i druga misljenja. Sretno!
Jel' možda znate čime poboljšati kvalitetu jajnih stanica?
Ima jako puno o tome na netu. Probaj zguglat malo. I razlicito i slicno. Ja se odlucila za ovo :L-arginin, Ovabost , novalac prenetal , omega 3 , q10, vitamin c, vitamin d . I treba barem 3 mj pit jer toliko treba js da sazrije. Taj ovaboost sam kupila preko Iherb cca 170 kn bocica za 1 mj. Ja narucujem jednu po jednu pa za sad nisam dobila jos gore i carinu za placati.
A dal ce biti rezultata, vidjet cemo za 2-3 mj. S necime moram pokusati barem da ih ocajam . A sve ostalo ovisi o "ovom gore " 😁
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
jedna cura je napisala vit C 1000, vit E 400, vit D 400, selen 1, b12 od 250 ili 500, b6 25, omega 3, q10 .
Novalac prenetal ima dobar sastav svega, al ima i elevit i ostali slicni proizvodi. Pogledaj malo sastave koji ti se najvise svidja.
Bez icega samo stimulacija sam dobila 1 js , bez stimulacije 0, a nakon maticne mlijeci i Elevita 2 dobre js. Pa nekako mislim da imaju utjecaja vitamini i ostalo. No, nazalost ishod je bila beta 0. Al evo idemo dalje i ne odustajemo za sada. A na to me jos vise tjeraju ovdje cure i pozitivni testovi i bete 😁
2. ) prirodni 0 js
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
jedna cura je napisalavit C 1000, vit E 400, vit D 400, selen 1, b12 od 250 ili 500, b6 25, omega 3, q10 .
Novalac prenetal ima dobar sastav svega, al ima i elevit i ostali slicni proizvodi. Pogledaj malo sastave koji ti se najvise svidja.
Bez icega samo stimulacija sam dobila 1 js , bez stimulacije 0, a nakon maticne mlijeci i Elevita 2 dobre js. Pa nekako mislim da imaju utjecaja vitamini i ostalo. No, nazalost ishod je bila beta 0. Al evo idemo dalje i ne odustajemo za sada. A na to me jos vise tjeraju ovdje cure i pozitivni testovi i bete 😁
Ja sam počela sa folnom,cink,q10, omega 3, i prenatalne od twinlaba.U postupku sam dobila 5 stanica ali samo 1 se oplodila.Nonina koliko imate godina?
jedna cura je napisalavit C 1000, vit E 400, vit D 400, selen 1, b12 od 250 ili 500, b6 25, omega 3, q10 .
Ja sam počela sa folnom,cink,q10, omega 3, i prenatalne od twinlaba.U postupku sam dobila 5 stanica ali samo 1 se oplodila.Nonina koliko imate godina?
39 uskoro. A pa dobro je i ovo što pijete. Mozda jos nesto dodati. opet svakom organizmu drugo odgovara. Ali mislim da nisu problem godine vec rezerva i kvaliteta. Rrezervu ne mozemo povecat ali kvalitetu mozemo pokusati.
2. ) prirodni 0 js
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Inofolic prasak je za kvalitetu js jako dobar, ja sam ga pila mjesec i pol i u zadnjih mjesec dana prije neg sam ostala trudna pila sam vitamin e koji jos i nazivaju vitaminom plodnosti i aloe veru od forevera. Sve to mi je savjetovala jedna doktorica imunolog koja se bavi reprodukcijom te mi je rekla da je to sasvim dovoljno. I eto ocito kod mene je upalilo. Svejedno i drugi mogu pokusat.
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Inofolic prasak je za kvalitetu js jako dobar, ja sam ga pila mjesec i pol i u zadnjih mjesec dana prije neg sam ostala trudna pila sam vitamin e koji jos i nazivaju vitaminom plodnosti i aloe veru od forevera. Sve to mi je savjetovala jedna doktorica imunolog koja se bavi reprodukcijom te mi je rekla da je to sasvim dovoljno. I eto ocito kod mene je upalilo. Svejedno i drugi mogu pokusat.
Svaka informacija dobro dođe😁 koliko si vitamina E pila?
2. ) prirodni 0 js
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
1 tabletu dnevno😊 i to sam nasla od Be healthy 240 kapsula nekih 135 kn..
Gonal ne znas koliko je to nekih jedinica miligrama ili cega vec. Ovaj inositol je isto ili slicno sto i myoinositol i ima i toga na iherbu. To je navodno super tko ima policisticne. I meni je doktorica spomenula da je taj inositol dobar. Pearl ja mislim da ti samo trebas vrtiti postupke da pogodite dobru jajnu stanicu.
Jutroo, vitamin e ima 134 mg a inofolic ima inozitola 4000 mg i folne 400.
Inofolic su mi preporucili jos u Petrovoj prije 2 postupka i utjecao je na kvalitetu js jer od 9 aspiriranih 8 je bilo zrelih i svih 8 oplodjenih (dobili 4 blastociste). Znaci on je djelovao s obzirom da u prvom postupku je aspirirano 9 a 5 zrelih i od toga se oplodila jedna blastocista.
E onda u slucajnom razgovoru s jednom dr kako sam vam vec i rekla da je imunolog i bavi se imunologijom reprodukcije kad sam rekla s cim se borimo ona mi je rekla nikakvo trpanje prevelikim vitaminima, dovoljan je vitamin e i da uzmem aloe veru. Da po tim njihovim kongresima i istrazivanjima vitamin e potice plodnost i kvalitetu js. S tim da sam ja i inofolic nastavila.
E sad, svakome je nesto pomoglo al svakako vrijedi pokusat sve jer ce se isplatiti jednog dana
Pearl slazem se s Kenguricom vrti postupke i doce dobra stanica.
Sortiraj odgovore
Najstariji