Cure, jeste mijenjale sto prehranu prije postupka? Jeste pazili na sto posebno nakon transfera, a sto se tice hrane i pica?
Nisam,sve normalno.Jedino ubiti smanjim kavu.I kako nisam ljubitelj crvenog mesa,u to vrijeme ga jedem.
I ja nastojim smanjit kavu. I kao nesto vise voca jedem. A citam po netu svasta pa vise nemam pojma i nisam pametna.
Radim onako kako se najbolje osjecam,ne citam puno o tom,sto velis svasta pise.Ja sam pitala dr. i rekla je sto rasnovrsnije.I voca,povrca i mesa.Tako da sto mu se jede ja pojedem,bas se neopterecujem s tim.
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Obavljen uzv, trudni 6+2 nasoj maloj mrvi kuca srceko i sve je u redu! 💕
Pozdrav curke, eto ja sam nova na forumu. Odlucila smo se za potpomognutu ,nisam jos sigurna dal' Ce biti ivf ili inseminacija. Pa me zanima ako netko ima iskustva sa merkurom ?? Ginekolog mi je preporučio merkur,pa me zanima kako to kod njih ide sa tim pripremama za postupak, dal' se kod njih mogu obaviti sve te pretrage ili te dalju okolo??? Uff sva sam smislena,imam sto pitanja u glavi,neznam gdje povezivanje. Oprostite na milijun pitanja odjednom 😁😘
Bravo💕 mi imamo uzv za 3 dana i jedva cekamo😘😘
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Pozdrav curke, eto ja sam nova na forumu. Odlucila smo se za potpomognutu ,nisam jos sigurna dal' Ce biti ivf ili inseminacija. Pa me zanima ako netko ima iskustva sa merkurom ?? Ginekolog mi je preporučio merkur,pa me zanima kako to kod njih ide sa tim pripremama za postupak, dal' se kod njih mogu obaviti sve te pretrage ili te dalju okolo??? Uff sva sam smislena,imam sto pitanja u glavi,neznam gdje povezivanje. Oprostite na milijun pitanja odjednom 😁😘
Treci dan ciklusa doci s nalazima papa i briseva(bakt.,urea/miko,CT) od soc. ginekologa.S uputnicama A2-pregled i A3-FSH,LH,E2,T,SHBG,DHEAS,PRL,TSH,AMH,GUK i inzulin(doci nataste).Partner uputnicu A3-spermiogram.Oba partnera izvaditi krvne grupe i Rh faktor.Te takoder oba partnera napravit pretrage na:HBsAg,anti HBs,anti HBc,anti HCV-EIA,antitreponemski test,anti HIV 1 i 2.Broj na koji se mos narucit prvi dan ciklusa je:01/2353907.To je broj Vuk Vrhovca(on spada pod Merkur).
2.postupak-1js-bez et
Treci dan ciklusa doci s nalazima papa i briseva(bakt.,urea/miko,CT) od soc. ginekologa.S uputnicama A2-pregled i A3-FSH,LH,E2,T,SHBG,DHEAS,PRL,TSH,AMH,GUK i inzulin(doci nataste).Partner uputnicu A3-spermiogram.Oba partnera izvaditi krvne grupe i Rh faktor.Te takoder oba partnera napravit pretrage na:HBsAg,anti HBs,anti HBc,anti HCV-EIA,antitreponemski test,anti HIV 1 i 2.Broj na koji se mos narucit prvi dan ciklusa je:01/2353907.To je broj Vuk Vrhovca(on spada pod Merkur).
I kad to sve napravis i ako Bog da bude sve ok,dolazis iduci mjesec treci dan ciklusa sa D1 uputnicom za MPO postupak i trazenom dokumentacijom(ako ti dr. zatrazi jos sto od nalaza.Nas su trazili od obadvoje kariograme i muza mikrodelicij kromosona y.).
2.postupak-1js-bez et
Joj hvala ti puno na ovim informacijama,uzasno sam nervozna i jedva cekam krenuti. Radimo na bebici vec 4 godine,i jos nista 😔
💗 Čestitam....pratimo se. Kod mene 5+5 danas i isto zasada sve ok...💗.
Gonal, Radost pratimo se pratimo 😘 💕
Moram priznat da mi je bilo grozno tesko docekat ovaj uzv!
Gonal, Radost pratimo se pratimo 😘 💕
Moram priznat da mi je bilo grozno tesko docekat ovaj uzv!
I u tome te pratim. Bas sam nervozna skroz. I umjesto da me umiri današnji pregled, ja sam vec nervozna tko ce docekati iduci. I TSH mi je porastao 😥, pa sada se moram tome posvetiti.
Sortiraj odgovore
Najstariji