Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • branca_i
    27. Srpanj 2018. 17:21

noisette

Ja sam i išla privatno i zato se nisam toliko stresirala prije uopće.. Sve je bilo odlično, sve je uspjelo i više nego dobro tako da smo se baš nadali. Ići ću u još jednu privatnu kliniku na drugo mišljenje pa ćemo vidjeti da li se poklapaju i odlučiti što i kako dalje. Danas je već drugačije, jedan dan smo bili tužni ali vjerujemo da će sve biti u redu… Svi ćemo mi uspjeti samo je pitanje vremena, a svima vama tko ikako može, svakako preporučujem da odu barem na konzultacije privatno i čuju njihovo mišljenje. Ako imalo sumljate ili bilo što, odite.. Vjerujte mi, ove ćete dobiti u svako doba na telefon ili na mail i sigurno će vam biti manje stresno sve. Nemojte trošiti svoje zdravlje i živce ako ikako možete na krive terapije i nestručne doktore..
    Hvala vam svima na potpori

Mi smo vec tri postupka prosli privatno, ponajvise zbog micro tese i suprugovog problema. Ako nastavimo jos ta zadnja 2 postupka koja nam ostaju bit ce u istoj poliklinici jer nemam nista drugo nego samo rijeci hvale za njih. A da ne govorim koliko toga nam nije naplaćeno...od konzultacija, nocenja u poliklinici do samog postupka koji je naplaćen manje... Da smo mlađi i da ne postoji problem azoospermije mozda bi prosli i državne bolnice. 

• perla
    27. Srpanj 2018. 18:00

Imam pitanje,ako je referentni interval za amh od 0.4 do 31,7 a meni je nalaz 21.Jeli to u redu? Jučer sam ga vadila u Suncu čisto radi sebe.

• Kengurica
    27. Srpanj 2018. 18:32

• Kengurica
    27. Srpanj 2018. 18:34

Ti si Perla rekla da si 40+ godina? Ja mislim da ti nije los nalaz. Ali procitaj malo o AMH na ovo stranici betaplus.

• Kengurica
    27. Srpanj 2018. 18:35

E da, ja sam pretpostavila da ti nije u pmol nalaz, ali ako je imas dosta nisku rezervu.

• branca_i
    27. Srpanj 2018. 18:36

perla

Imam pitanje,ako je referentni interval za amh od 0.4 do 31,7 a meni je nalaz 21.Jeli to u redu? Jučer sam ga vadila u Suncu čisto radi sebe.

Mislim da to spada u kategoriju zadovoljavajuce....👍

• Kengurica
    27. Srpanj 2018. 18:40

Ja nisam normalna, ja sam zabrijala da je tebi nalaz 2.1.  Mislim da koja god je mjerna jedinica da je to dobar nalaz.

noisette
    27. Srpanj 2018. 19:55

Meni je 2 i nešto tako da je 21 izvrsno 

• Gonal
    27. Srpanj 2018. 19:56

branca_i

perla

Mislim da to spada u kategoriju zadovoljavajuce….👍

Meni je amh 28 i isto spadam u zadovoljavajucu tako da se slazem sa branca_i da si i ti u toj skupini😊

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

• perla
    27. Srpanj 2018. 21:27

Kengurica

Ti si Perla rekla da si 40+ godina? Ja mislim da ti nije los nalaz. Ali procitaj malo o AMH na ovo stranici betaplus.

Ja imam 44.I svi odosta nalazi su mi u redu Fsh 8.5.Jučer sam bila oprt na razgovoru da doktorom koji me vodio.Predlaže donaciju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.