Ja sam i išla privatno i zato se nisam toliko stresirala prije uopće.. Sve je bilo odlično, sve je uspjelo i više nego dobro tako da smo se baš nadali. Ići ću u još jednu privatnu kliniku na drugo mišljenje pa ćemo vidjeti da li se poklapaju i odlučiti što i kako dalje. Danas je već drugačije, jedan dan smo bili tužni ali vjerujemo da će sve biti u redu… Svi ćemo mi uspjeti samo je pitanje vremena, a svima vama tko ikako može, svakako preporučujem da odu barem na konzultacije privatno i čuju njihovo mišljenje. Ako imalo sumljate ili bilo što, odite.. Vjerujte mi, ove ćete dobiti u svako doba na telefon ili na mail i sigurno će vam biti manje stresno sve. Nemojte trošiti svoje zdravlje i živce ako ikako možete na krive terapije i nestručne doktore..
Hvala vam svima na potpori
Mi smo vec tri postupka prosli privatno, ponajvise zbog micro tese i suprugovog problema. Ako nastavimo jos ta zadnja 2 postupka koja nam ostaju bit ce u istoj poliklinici jer nemam nista drugo nego samo rijeci hvale za njih. A da ne govorim koliko toga nam nije naplaćeno...od konzultacija, nocenja u poliklinici do samog postupka koji je naplaćen manje... Da smo mlađi i da ne postoji problem azoospermije mozda bi prosli i državne bolnice.
Imam pitanje,ako je referentni interval za amh od 0.4 do 31,7 a meni je nalaz 21.Jeli to u redu? Jučer sam ga vadila u Suncu čisto radi sebe.
Ti si Perla rekla da si 40+ godina? Ja mislim da ti nije los nalaz. Ali procitaj malo o AMH na ovo stranici betaplus.
E da, ja sam pretpostavila da ti nije u pmol nalaz, ali ako je imas dosta nisku rezervu.
Imam pitanje,ako je referentni interval za amh od 0.4 do 31,7 a meni je nalaz 21.Jeli to u redu? Jučer sam ga vadila u Suncu čisto radi sebe.
Mislim da to spada u kategoriju zadovoljavajuce....👍
Ja nisam normalna, ja sam zabrijala da je tebi nalaz 2.1. Mislim da koja god je mjerna jedinica da je to dobar nalaz.
Mislim da to spada u kategoriju zadovoljavajuce….👍
Meni je amh 28 i isto spadam u zadovoljavajucu tako da se slazem sa branca_i da si i ti u toj skupini😊
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Ti si Perla rekla da si 40+ godina? Ja mislim da ti nije los nalaz. Ali procitaj malo o AMH na ovo stranici betaplus.
Ja imam 44.I svi odosta nalazi su mi u redu Fsh 8.5.Jučer sam bila oprt na razgovoru da doktorom koji me vodio.Predlaže donaciju.
Sortiraj odgovore
Najstariji