Inofolic prasak je za kvalitetu js jako dobar, ja sam ga pila mjesec i pol i u zadnjih mjesec dana prije neg sam ostala trudna pila sam vitamin e koji jos i nazivaju vitaminom plodnosti i aloe veru od forevera. Sve to mi je savjetovala jedna doktorica imunolog koja se bavi reprodukcijom te mi je rekla da je to sasvim dovoljno. I eto ocito kod mene je upalilo. Svejedno i drugi mogu pokusat.
Di si kupila inofolic prasak,ima toga kod nas?
Ima, ima. Kupila sam u ljekarnoj u Vlaskoj al pitala sam i u mom mjestu u ljekarni kazu da se moze narucit. 30 vrecica praska je oko cca 230 kn.
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Ima, ima. Kupila sam u ljekarnoj u Vlaskoj al pitala sam i u mom mjestu u ljekarni kazu da se moze narucit. 30 vrecica praska je oko cca 230 kn.
Ok,hvala.
Neznam da li sad ima smisla to pocet pit posto imam sad dvije zamrznute.ili ako mi od toga ne uspije onda.jer sad je vec gotovo,sad kakve su stanice to je to.
Vitamin D je dobar za AHM i pogotovo koji imaju policisticne jajnike,te vitamin A.I cimet...,i sto vise konzumirat avokada...i omega 3.
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Mene zanima kakvu ste aloe veru pili točno?
Aloe vera od forevera. Zuti kanistric sa crvenim cepom. Pije se pola deci ujutro nataste i pola deci navece prije spavanja
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Cure, jeste mijenjale sto prehranu prije postupka? Jeste pazili na sto posebno nakon transfera, a sto se tice hrane i pica?
Cure, jeste mijenjale sto prehranu prije postupka? Jeste pazili na sto posebno nakon transfera, a sto se tice hrane i pica?
Nisam,sve normalno.Jedino ubiti smanjim kavu.I kako nisam ljubitelj crvenog mesa,u to vrijeme ga jedem.
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Nisam,sve normalno.Jedino ubiti smanjim kavu.I kako nisam ljubitelj crvenog mesa,u to vrijeme ga jedem.
I ja nastojim smanjit kavu. I kao nesto vise voca jedem. A citam po netu svasta pa vise nemam pojma i nisam pametna.
Sortiraj odgovore
Najstariji