Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    eriy
    04. Veljača 2016. 07:50

Danas idem na embrio transfer ☺☺☺☺ bas sam uzbuđena ☺☺☺ ali me muci sto od jucer imam osjecaj kao da sam u PMS-u grudi me bole, i trbuh lagano 😯😯😯😯😯 i bas me to brine jel jos mi ni nisu vratili mrvice moje a meni se vec menstruacija prijeti 😦😦😦😦😦Stavljam si tri puta na dan utrogestan. Nek se svima razvija situacija kako treba 💕💞💕💞💕💞

1. Ivf dobili 13 js, 7 se oplodilo- 4 doslo do blastocisti od toga 2 mi vratili a druga dva nisu bili dovoljne kvalitete za zamrzavanje 😟 betu vadim 18.2 beta 2.6 😢

id20
    04. Veljača 2016. 09:43

Moj prijedlog kod orgalutrana, natopite gazu hladnom vodom i poslije uboda stavite kratko, manje ce vas peci i iritacija nece biti tolika, bar je meni bilo lakse.. Ali i 3,4 vec manje peku, valjda se i organizam navikne! Ako dobijete Brevactid kao stopericu, kazu da i ona jako pece, mene osobno nije, ali eto cisto da znate! I samo hrabro, bit ce sve u redu! 
    eriy, nista ne brini, grudi te bole od utrogestana, a trbuh jer si imala toliko folikula.. Simptomi pms-a ti tek slijede kad ti vrate mrvice, ali probaj se opustiti i misliti sto manje sto te boli! Gledaj filmove, citaj knjige, sto god, samo se opusti i vjeruj da ce sve biti dobro! 😃

3/15 - prirodni, bez js
    4/15 - stimulirani, beta=0
    11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
    5/16 - FET, beta=0
    6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt

eriy
    04. Veljača 2016. 10:37

Id20 hvala sto si me utjesila 💕💕💕💕

1. Ivf dobili 13 js, 7 se oplodilo- 4 doslo do blastocisti od toga 2 mi vratili a druga dva nisu bili dovoljne kvalitete za zamrzavanje 😟 betu vadim 18.2 beta 2.6 😢

Lanamaja
    04. Veljača 2016. 11:10

Eriy samo hrabro uz tebe smo... 

Zoie zao mi je sad vidim kako je kod tebe proslo....

Katarina sretno!! 

Anchyca i Id20 u kojoj ste vi fazi sada?

Iwy25
    04. Veljača 2016. 12:19

Id20 imala si pravo,dobila sam jos za danas i sutra orgalutran i u sub opet na ultrazvuk.
    Rekao je sigurno u pon vadenje.
    Preburno sam reagirala na injekcije,imam previse folikula tako da ce ju zamrznut i tek sljedeci ciklus napravit transfer.
    Koliko je vama trajao oporavak od vadenja stanica?

id20
    04. Veljača 2016. 12:40

Iwy25, znaci hiperstimulacija? Kako se osjecas? Napuhana, teze mokris, boli te?! Ja sam isto bila u blagom hiperu, ali su na moj nagovor napravili transfer iako se doktor dvoumio!! Imas policisticne jajnike? Tako su i curi dana22 ovdje s foruma odgodili transfer! 
    Lanamaja, ja cekam 4. mjesec i idem na fet! Moram pauzirati sto mi trenutno najteze pada, ja bi odmah sutra opet!!

3/15 - prirodni, bez js
    5/16 - FET, beta=0

id20
    04. Veljača 2016. 12:44

Mene su jajnici boljeli dva dana prije punkcije, i jos 3,4 dana poslije.. Samo pazi, pij tekucine i pazi da ti unos i iznos tekucine bude isti..

3/15 - prirodni, bez js
    5/16 - FET, beta=0

• Mimi1010
    04. Veljača 2016. 13:54

Hej cure.Evo moje situacije.Dok cekam vjesticu da dode pa da krenem na prvi prirodni sad u 2mj.,otkrijem da sam spontano ostala trudna,pa se pitam "kako".... No nije neki ishod,beta slaba i nakon ponovljenog nalaza za 2 dana u padu.Sutra opet da se vidi kaj ce bit,valjda nije vanmaternicna jer me nista ne boli nego prije biokemijska.I sta sad, sta s postupkom,kada,zbunjena sam totalno?!?!

Iwy25
    04. Veljača 2016. 15:04

Id20 tako je,hiperstimulacija.
    Napuhnuto i dosta bolno.
    Kao da me imam kamenje umjesto jajnika.
    Imam policisticne i kaze da je to normalno?
    Dr je rekao da bolje nista ne radimo ovaj mjesec,nego tek sljedeci ciklus da se jajnici malo odmore.
    Kako sam uzimala 150 puregona,sad mi je smanjio za danas i sutra na 50.
    Malo sam u bedu jer sam ocekivala da cu imat transfer ovaj mjesec,a sad opet moramo cekati.
    Ali samo hrabro,ne odustajemo
    Kakav je postupak sa zamrzavanjem embrija?

Zoie
    04. Veljača 2016. 17:24

katarinaaa ne brini nije to nista strasno, malo zaboli, zapecka, Ali zaboravis nakon paar sati jedino kod stoperice je mene duze boljelo, a neke nije tako da se ne moras brinuti, mozda bas tebe nece! Sretno i javlja kako sve prolazis! 😉

eriy vjerovatno si vec dobila svoje mrvice 😊, Uzivaj i cekamo tvoju pozitivnu betu! 😉

Lanamaj hvala, nadam se da cemo u drugom postupku imati vise srece! ☺️

Iwy25 zao mi je sto ovaj mjesec nece biti transfera, no neka ti vrijeme do iduceg ciklusa sto prije prodje, Jer mrvice su tu, cekaju samo da se ti oporavis 😉

A mene bole i grudi i bradavice od drugog, treceg Dana nakon punkcije 😁, da je bilo transfera, povjerovala bih da se sve primilo 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.