Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anchyca2
    05. Veljača 2016. 22:55

Mimi cuvaj se i polako biti ce to sve dobro vidjet ces

Eriy ja sam odlezala tamo i od sutra dan nastavila sve normalno samo bez dizanja teskog i bez dugog stajanja na nogama....cuvaj mrvice i uzvaj

Lanamaja dobila sam menstruaciju i u utorak idem na uzv opet prate do ovulacije i onda peti dan vracaju zamrznute mrvice koje jedva cekaaaam i da trenutno sam na cikli 

8/15 IUI nista beta=0
    9/15 polustimulirani s klomifenima nije doslo do transfera
    12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
    2/16 FET beta=0
    5/16 FET vanmaternicna

anchyca

• katarinaa
    06. Veljača 2016. 20:18

hvala zoie na ohrabrenju 
    šaljem pozitivne vibre svima !

• brki
    07. Veljača 2016. 08:57

Pozdrav cure.dali se može ostati trudna dva dana nakon mjesečnice?

Brki

anchyca2
    07. Veljača 2016. 09:52

Ania555 samo se smiri i polako znam da je jako tesko al moras se smiriti zbog mrvice i cekat u postupcima je tako cekanje i strpljenje...ne brini biti ce sve super 

brki sve je moguce zavisi koji ti je to dan ciklusa je prvi dan menstruacije je prvi dan ciklusa tako da neke zene znaju imati ovulaciju vec 8 dan ciklusa sve zavisi...sretno 

8/15 IUI nista beta=0
    12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
    2/16 FET beta=0
    5/16 FET vanmaternicna

anchyca

eriy
    07. Veljača 2016. 11:39

Eto meni je danas 4 dnt  i sve simptome imam kao da cu dobit koliko god ja to ignorirala simptomi su tu..... ali nadam se jos  svima saljem dobre vibre 💕💕💕💕💕💕💞💞💞💞💞

1. Ivf dobili 13 js, 7 se oplodilo- 4 doslo do blastocisti od toga 2 mi vratili a druga dva nisu bili dovoljne kvalitete za zamrzavanje 😟 betu vadim 18.2 beta 2.6 😢

anchyca2
    07. Veljača 2016. 13:39

Eriy samo polako i savjetujem ti nikakvi testovi samo beti vjeruj 

8/15 IUI nista beta=0
    2/16 FET beta=0
    5/16 FET vanmaternicna

anchyca

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.