Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zoie
    31. Siječanj 2016. 15:39

Eriy drago Mi je da je sve super proslo, neka se dalje lijepo sve razvija!! 😉

A kod mene niti jedna od sest js se nije oplodila 😞, u pon cu zvati da dog Termin za konzultacije da vidimo koji bi mogli biti razlozi. Ako je netko imao takav slucaj i zna razloge molim da Mi napise. Cura iz laboratorija nam je jedino rekla da bi iduci postupak trebao biti ICSI.

eriy
    31. Siječanj 2016. 17:06

Zoei pa nemogu vjerovat 😔😔😔😔jako mi je zao😔😔😔                                
    Ja jos nista neznem...jedino malo prije sam poslala doktorici poruku da pitam. Odgovorila je da je sve ok i da nebrinem, sutra ce mi javit detalje. Ali naravno da ja brinem.....

1. Ivf dobili 13 js, 7 se oplodilo- 4 doslo do blastocisti od toga 2 mi vratili a druga dva nisu bili dovoljne kvalitete za zamrzavanje 😟 betu vadim 18.2 beta 2.6 😢

id20
    31. Siječanj 2016. 19:29

Super, Iwy, samo hrabro i javi nam kako napredujes! 
    Zoie, zao mi je, ali ne daj se!! Probajte se raspitati sto ce biti! Radili su ti ivf? Nama uvijek rade icsi.. A u prvom postupku kad smo imali losiji rezultat rekli su da su jajne stanice bile nekvalitetne, i da je spermiogram bio los! I kazu da to svima uvijek kazu, e sad.. I citala sam da cista maticna mlijec poboljsava kvalitetu js, ja cu ju sad uzeti piti 2 mjeseca, ne moze odmoci!

3/15 - prirodni, bez js
    4/15 - stimulirani, beta=0
    11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
    5/16 - FET, beta=0
    6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt

Zoie
    31. Siječanj 2016. 22:53

Mislim da Sam dobro odtugovala i sada znam da nema druge nego de nastaviti boriti. Nama su radili IVF jer je idiopatska neplodost, tj. Kod oba dvoje je sve u redu, pa su mislili da je to najvjerovatnije rijesenje, no pokazalo se da nije. 😏 
    Kada mozemo krenuti u drugi postupak? Nakon tri mjeseca ili?

eriy vjerujem da se brines, no jutro ce brzo i vjerujem da ce kod tebe biti dobrih vijesti, nemogu svi biti baksuz kao ja 😜

id20
    01. Veljača 2016. 09:10

Da, ima smisla zasto su onda radili ivf! Meni je doktor jednom prilikom rekao da je jako tesko kad nema dijagnoze.. Drzite se! Ja sam izmedu dva stimulirana trebala imati pauzu od 4,5 mjeseci, ali ja sam imala transfer, ne znam jel to ima kakvog znacenja! Najbolje ce ti reci u bolnici u koju si isla..

3/15 - prirodni, bez js
    5/16 - FET, beta=0

• lalatia
    01. Veljača 2016. 12:16

hej cure ..
    evo nova sam ovdje...
    mi smo ovaj ciklus krenuli u prvi ivf stimuliran klomifenom...
    razlog te odluke je pala jer imamo curu od 4 godine..
    kod mene je sve ok ,ali MM ima jako mali postotak pokretljivih spermića...
    danas mi je 10 dpo imamo 2 folikula 15mm na lijevom i jedan nepravilan na desnom,endomtrij tanak... sutra ponovno folikumetrija ...nekako se pozitivno bojim i nadam se svom lijepom +....
    želim svima sreću u postupcima ...

Zoie
    01. Veljača 2016. 15:25

Lalatia i iwy25 dobro dosle i neka vam ovaj ciklus beta bude velika!! pisi tr nam kako napredujete! 😃

Id20 i ja Sam si rekla da bi radje voljela imati neki problem i znati zasto nece, nego ovako biti u neizvjesnosti. 
    No, upravo Sam pricala s doktoricom koja me je ohrabrila ☺️, kaze da napokon znamo zasto do sada nije uspijevalo i da je iduci postupak ICSI i tamo ce vidjeti pravi razlog zasto nije kod IVF uspijelo, da je moguce da je ovojnica js Jako tvrda ili da spermiji nemaju dovoljno snage da se probiju. Oni sto me je zacudilo da vec iduci ciklus mogu u postupak!? 😳

eriy kakvo je kod tebe stanje?

• katarinaa
    01. Veljača 2016. 17:54

zoie,zao mi je sto se nisu oplodile :-(  i mene je toga strah, mm i ja isto nemamo dijagnozu,
    osim niskog amh(8,9) za koji doktor kaze da je ok za moje godine(38)
    kod koga si u postupku?

Zoie
    01. Veljača 2016. 18:00

Meni AMH nisu gledali Jer sam Ispod 30.
    Vjerujem da Sam ja poseban slucaj, tj. Da se ovakve stvari ne dogadjaju bas cesto, tako da se nemoj brinuti, bit ce kod tebe sve dobro! 😉
    Ja Sam u njemackoj u jednom klinici.

id20
    01. Veljača 2016. 18:09

lalatia, dobrodosla i sto prije veliki betu ugledala.. 
    Zoie, i to je nekakav razlog! Barem necete morati dugo cekati za novi postupak, iako mi je cudno! Ti si imala primala gonal/puregon ako se ne varam?!

3/15 - prirodni, bez js
    5/16 - FET, beta=0

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.