Ma ni nemislim pravit test... imam osjecaj kao da cu svaki tren dobit menstruaciju... mislim da cu ju procurit prije vađenja bete
1. Ivf dobili 13 js, 7 se oplodilo- 4 doslo do blastocisti od toga 2 mi vratili a druga dva nisu bili dovoljne kvalitete za zamrzavanje 😟 betu vadim 18.2 beta 2.6 😢
Hej cure.Evo ja dobila m...,tako da mislim da nikako nije i nemoze vise biti vanmaternicna nego je biokemijska trudnica bila u pitanju.Nista sutra zovem VG pa da dogovorim konzultacije sa doktorom kako i kad dalje,buduci da sam trebala u ovom ciklusu u prirodni IVF.Javim se sa informacijama.
eriy, nemoj negativno misliti!! Kako bude bit ce, vjeruj u najbolje pa kako zavrsi!!
Mimi, zao mi je, ali glavu gore! Zovni doktora i dogovori se sto dalje!
Ania, sretno! Mislim da mozes brzo, anchyca ce ti znati bolje reci!
Cure, glavu gore i hrabro!
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Ania mozes vec u iducem ciklusu jer tu nema nikakve terapije samo ti prate uzv do ovulacije i onda peti dan vracaju smrzlice...ja sam upravo u takvom postupku cekam sutra uzv pa cu znati za dalje sretno i nek bude trudnoca
8/15 IUI nista beta=0
9/15 polustimulirani s klomifenima nije doslo do transfera
12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
2/16 FET beta=0
5/16 FET vanmaternicna
anchyca
Dobar dan !
Evo da vam se i ja priključim i odma da vam postavim pitanje:
-da li je neka od vas nedavno krenula u postupak i što je sve potrebno za početak?
amy2004, dobrodosla! Ne znam u kojoj ste fazi, prvo nam to reci.. Prvo moras kod svog ginekologa, on ce ti pratiti ciklus i mora ti netko potvrditi da si za postupak mpo! Ako ste to vec obavili onda tu ima svega pa cemo ti pisati..
3/15 - prirodni, bez js
5/16 - FET, beta=0
Cure, sto mislite o tome da vodimo neku evidenciju/tablicu, kako god to nazvali, tko je tu, u kojem je trenutno stadiju, tko ceka postupak, tko je sad u postupku, tko ceka betu? Ili mozda da u potpise stavimo trenutno stanje! Ne znam kako vi, ali ja se malo pogubim, pa se vracam.. To je samo moj prijedlog!
I curke, cekalice bete, kad idete vaditi betu?? 😃
3/15 - prirodni, bez js
5/16 - FET, beta=0
Evo ovo je moja kratka priča:
-prije 11.god rodila sam hvala Bogu zdravu curicu uz pomoć hitnog carskog reza,ali nakon poroda maternica mi se nije vratila u prvobitni položaj.Redovito sam išla na prelglede,nakon carskoga čuvali se god i pol i onda krenuli opet da zatrudnim ali nikako.Doktor je govorio da je sve uredu,bila na pregledu kod dva privatna isto sve uredu,do prije 4.god kad mi je moj doktor rekao da imam endometriozu,policistične jajnike da nikad neću ostati trudna.Napravio mi je hitnu laparoskopiju ali ja sam i dalje imala neke bolove i na pregledu mi je priopćio da sam za otpis da mi treba vaditi maternicu i jajnike.Odlučila sam da idem po još jedno mišljenje i ostala šokirana,jajnici su bili uredu endometrioze nije bilo ni u tragovima ali doktor mi je ukolnio ljevi jajovod ali mi nije rekao,maternica je skroz u ušću i imala sam polip zbog kojeg sam imala bolove.Nakon operacije nalazi su svi bili uredu.
Otišla sam u Petrovu na pregled svi su ostali šokirani jer od svih silnih vaginaleta,antibiotika i raznih tableta koja sam pila niti je meni bilo bolje a i spermiogram je pao ispod 50%.Izvadili smo sve nalaze ali papa i bris nisu bili uredu pa smo čekali da se to popravi,ali u međuvremenu su nastali neki privatni problemi pa sam odustala od postupka (u Petrovoj je rečeno da trudnoća prirodnim putem nije moguća). Evo sad nakon svega odlučili smo opet pokušati nakon što obavim pregled kod ginekologa.
Iako sam rekla da ću ukratko odužilo se jer jako mi je teško zbog svega
Sortiraj odgovore
Najstariji