Evo ovo je moja kratka priča:
-prije 11.god rodila sam hvala Bogu zdravu curicu uz pomoć hitnog carskog reza,ali nakon poroda maternica mi se nije vratila u prvobitni položaj.Redovito sam išla na prelglede,nakon carskoga čuvali se god i pol i onda krenuli opet da zatrudnim ali nikako.Doktor je govorio da je sve uredu,bila na pregledu kod dva privatna isto sve uredu,do prije 4.god kad mi je moj doktor rekao da imam endometriozu,policistične jajnike da nikad neću ostati trudna.Napravio mi je hitnu laparoskopiju ali ja sam i dalje imala neke bolove i na pregledu mi je priopćio da sam za otpis da mi treba vaditi maternicu i jajnike.Odlučila sam da idem po još jedno mišljenje i ostala šokirana,jajnici su bili uredu endometrioze nije bilo ni u tragovima ali doktor mi je ukolnio ljevi jajovod ali mi nije rekao,maternica je skroz u ušću i imala sam polip zbog kojeg sam imala bolove.Nakon operacije nalazi su svi bili uredu.
Otišla sam u Petrovu na pregled svi su ostali šokirani jer od svih silnih vaginaleta,antibiotika i raznih tableta koja sam pila niti je meni bilo bolje a i spermiogram je pao ispod 50%.Izvadili smo sve nalaze ali papa i bris nisu bili uredu pa smo čekali da se to popravi,ali u međuvremenu su nastali neki privatni problemi pa sam odustala od postupka (u Petrovoj je rečeno da trudnoća prirodnim putem nije moguća). Evo sad nakon svega odlučili smo opet pokušati nakon što obavim pregled kod ginekologa.
Iako sam rekla da ću ukratko odužilo se jer jako mi je teško zbog svega
Id20 slažem se s tobom, mogli bi staviti u potpise trenutno stanje.. ja čekam betu 12.02. Danas mi je 10 dpt.. Simptomi svi nestali, a i nisam imala neke značajne simptome , osim malo bolne grudi prilikom spavanja i osjetljive bradavice, malo su me pekle.. možda kakvo laganije probadanje.. bio mi je napet trbuh.. uglavnom sada više ništa nemam?? Ne znam je li to dobro ili loše? Čitam svašta i čini mi se da nema pravila..kakvo je stanje sa ostalim čekalicama ?
10/2014 ICSI vraćen 1 embrij -beta 0 4/2015 klomifeni 1 stanica(nije se oplodila)nema transfera
2/2016 - ICSI,8 stanica, 6 oplođenih, 3 blastice - zbog hipera 1 vraćena, 2 zamrznuli,beta 0
Aniaa, test neces raditi? Sad bi ti vec trebao pokazati..
Amy, ti si stvarno svasta prosla.. Zene sa stanjem kao tvojim, ostanu trudne i rode, tako da ne odustajte! Ne znam gdje idete u postupak, ali prvo dogovorite termin za konzultacije, onda ces morati raditi briseve (oni trebaju biti svjezi prije postupka), krvnu sliku i tsh, urin, testiranje na hiv, hepatitis, tpha, spermiogram ako bude trebalo novi, ejakulat na bakteriolosku analizu, krvnu grupu, papu vjerojatno, i meni je preporucio uzv dojki! Ali prvo dogovorite termin za konzultacije da dobijete termin postupka, pa polako.. Hrabro!
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Betu vadim 18.2 ako ne dođe menstruacija ranije danas mi je 6. dan. Svim trudilicama zelim da sto prije ugledaju plus ➕ 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
1. Ivf dobili 13 js, 7 se oplodilo- 4 doslo do blastocisti od toga 2 mi vratili a druga dva nisu bili dovoljne kvalitete za zamrzavanje 😟 betu vadim 18.2 beta 2.6 😢
Pozdrav svima
Jucer sam bila na punkciji i dobili smo 17 folikula.
Sad sam zvala i imamo 7 oplodenih.
Morat ce ih zamrznuti jer sam usla u hiperstimulaciju i sad doma odmaram

Id20 ne znam ni sama da li da radim test ili ne.. imam još 2 dana, pa mogu nekako i izdržati..
Iwy super rezultat.. odmaraj da se smire jajnici..
Eriy ja isto čekam meni je 10dpt.. ne smije nam doći m.
10/2014 ICSI vraćen 1 embrij -beta 0 4/2015 klomifeni 1 stanica(nije se oplodila)nema transfera
2/2016 - ICSI,8 stanica, 6 oplođenih, 3 blastice - zbog hipera 1 vraćena, 2 zamrznuli,beta 0
Stvarno sam svašta prošla ali nikako ne odustajemo,sad smo stvarno odlučili i nakon M idem ginekologu da vidim što trebam .
Nalaze ćemo sve nove morati jer ovi imaju već 3god i neće vrijediti.Nadam se da će kad budem vadila svi odma biti dobri i da će biti sve kako treba
Imala bi samo još pitanje ako se prelazi 30god da li se moraju još neki dodatni nalazi raditi i hoće li bti problema kod začeća?
Amy koliko ja znam nalazi su isti za sve, neovisno o godinama..,al ovisno o dijagnozi i 30 godina nije puno ,ima žena koje dobiju 1 dijete u 40-ima.. Mislim da se oko toga ne trebaš sekirati..😃
amy, mozda anti-mullerov hormon.. Ja cu traziti ga sad vaditi, ja imam 29! A ti ces mozda morati ponavljati jos neke hormone, to ce ti reci kad budete na konzultacijama..
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
id20 slazem se definitivno i ja se vec polako gubim
Iwy super cuvaj se
Eriy i ania555 sretno vam i moja preporuka ne radite test jer moze pogrijesit
8/15 IUI nista beta=0
9/15 polustimulirani s klomifenima nije doslo do transfera
12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
2/16 FET beta=0
5/16 FET vanmaternicna
anchyca
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji