Hvala katarinaa 😊
eriy nemas se sta bojati. Nisam dobila potpunu narkozu vec neku polu narkozu pod kojom nisam osjetila bol, Ali Sam opet bila svjesna sta se sve oko mene dogadja i Mogla Sam micati ruke i noge. Punkcija kratko traje i cim zavrsi prestanes dobivati narkozu, polako pocinjes dolaziti k sebi i onda osjetis laganu bol, Ali nista strasno. Ja Sam Jos kratko lezala u sok sobi i ubrzo su me vratili na odijel, a zatim Sam ubrzo i pustena kuci. Probaj se opustiti koliko mozes, stvarno nije nista strasno.
Punktirano Mi je 7 folikula, a dobili smo 6js ☺️, sad cekamo sutra da nam jave kako li sve napreduje.
Zoie nek se lijepo oplode
A ja cekam menstruaciju i nikako da dodje i da idemo po svoje bebice
8/15 IUI nista beta=0
9/15 polustimulirani s klomifenima nije doslo do transfera
12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
2/16 FET beta=0
5/16 FET vanmaternicna
anchyca
Zoei malo se me umirila. Sad se vise nebrinem jel boli, vec me je strah da mi ne popucaju prije folikuli...meni svasta prolazi kroz glavu....Tebi drzim fige da sve dobro zavrsi
1. Ivf dobili 13 js, 7 se oplodilo- 4 doslo do blastocisti od toga 2 mi vratili a druga dva nisu bili dovoljne kvalitete za zamrzavanje 😟 betu vadim 18.2 beta 2.6 😢
eriy hvala ☺️, i ja Sam se bojala, no vjerujem da oni sve to dobro izracunaju i znaju do kada smiju cekati. Ne brini, sve de biti dobro!! 😉
Evo par 💕💕💕💕 da ti Bude lakse sutra. I Javi nam kako je proslo. 😃
Katarinaa hvala. Drzim fige da menstruacija brzo dodje i da krenete u postupak! 😉
Danas dobila nalaz TSH - 1.82. U veljači ili početkom ožujka, nakon menstruacije, krećem s Logestom.
Svima koje ste na punkciji i čekate rezultate, puno sreće i sve naj
hvala Zoie, vjeruj mi,kad vas čitam,jedva čekam da menga dođe(po prvi put u životu)
neka se tvoje stanice sve oplode i lijepo razvijaju !
Evo i ja prezivjela punkciju 🙉🙉🙉 imam 13 jajnih stanica. Malo sam jos osamucena od anestezije....ali sve ok ☺☺☺
1. Ivf dobili 13 js, 7 se oplodilo- 4 doslo do blastocisti od toga 2 mi vratili a druga dva nisu bili dovoljne kvalitete za zamrzavanje 😟 betu vadim 18.2 beta 2.6 😢
Zoie, eriy, bravo! Nek se dobro oplode, da idete do petog dana, i da bude puno smrzlica za brace i seke!
Bety, super za tsh! 😃
Ostale curke, cekajmo sto vec cekamo, sve cu vase postupke popratiti do svoga! 😉
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Usput, jesu javili kako se razvijaju?
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Pozdrav svima
Evo mene opet nakon duzeg izbivanja.
Prikupljali smo sve nalaze i krenuli smo na stimulirani ivf u vinogradskoj kod dr Tomica.
Trenutacno sam u 3 danu ciklusa i pikam se sa puregonom.
U uto - 6 dan idem na ultrazvuk da vide kak sve napreduje.
Neznam sta me dalje ceka.
Nadam se da cemo sve ubrzo vidjet +++++
Sortiraj odgovore
Najstariji