Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • katarinaa
    19. Siječanj 2016. 18:56

id20,zao mi je zbog tvog anđela:-(
    Ja sam spominjala recept od časne Ljubice Kovač, idu orasi,med i peršin korijen. Mora biti na internetu,
    Drage moje, da se pohvalim, krecem u prirodni ivf!
    Početnica prava, bojim se i štoperice :-)

• katarinaa
    19. Siječanj 2016. 19:20

evo,pitala sam mamu,ona je to nasla u 24 sata,neki dodatak o ljekovitom bilju. Ide pola kile orasa (mjevenih), pola kile meda i 2 šake rendanog celera,( ne persina kako sam ja bubnila ) uzimati kašiku dnevno.Drzati na hladnom,ja sam u frizideru.. Mm kaze da nije loseg okusa.

Zoie
    19. Siječanj 2016. 20:37

Id20 Jako mi je zao, Zelim ti puno, puno snage i pozitive za dalje!! Ja vjerujem da de vam vas andjeo doci!! 👼🏼👶🏼

Novim curama Zelim dobrodoslicu i puno strpljenja!
    Jel ima neka od vas da krece u postupak ovih Dana? Ja Sam danas dobila mengu i sutra idem kod gin. Pa ako je sve u redu krecemo!! Koliko se radujem toliko se uzasavam sprica Koje cu si morati davati svaki dan! 😁

19. Siječanj 2016. 20:58

Ja krećem za nekih 15-ak dana, ali prirdni ciklus,,ovaj put bez igla..a igle me čekaju u petom mj. i sama se bojim toga jer se užasavam bockanja ,,,a kako svi tako ćemo i mi :-) Sretno!!!

waithing

Lanamaja
    19. Siječanj 2016. 21:21

Ja trebam sutra dobiti mengu i ovaj ciklus cemo raditi ivf prvi puta....dobila sam tablete "letrilan", jeste li vi uzimale te tablete??

Zoie
    19. Siječanj 2016. 21:39

Super cure, Lanamaja Mi cemo biti skoro pa uskladjene, ja Jos nisam  nista dobila, to cu tek sutra dobiti, Ali mislim da du sprice, barem su Mi tako rekli na razgovoru Da ce biti, a waithing ni ti nam nisi daleko. 😃
    Ja se ne uzasavam davati sprica nekome drugome, Ali samoj sebi Mi je uzas 😁, no kad znam s kojim ciljem i to se prebrodi i prodje. 😊

Lanamaja
    19. Siječanj 2016. 21:57

Meni je rekao peti dan ciklusa da moram doci na ultrazvuk pa ce onda odrediti koje sprice... isto me strah, uzbuđenje ma svega ima.... 
    Zoie drzim fige tebi i drugim curama!

dana22
    19. Siječanj 2016. 22:03

Zenice sretno ☺ i ja sam strahovala kad sam krenula s injekcijama ali s vremenom se navikne.. Znas da moras i da cinis to za svoje buduce dijete i prezivi se ☺

eriy
    19. Siječanj 2016. 22:24

Id20 zao mi je :( novim curama dobro dosle i sto prije dobile svoje plusice ➕➕➕ ja se bockam sa dipherline i dva gonala tj.muz me bocka jel ja to nemogu....u cetvrtak idem na ultrazvuk da vidimo jel mi rastu folikuli....☺☺☺ drage moje koje ste koristile gonale dali je i vama trbuh bio napuhan????

1. Ivf dobili 13 js, 7 se oplodilo- 4 doslo do blastocisti od toga 2 mi vratili a druga dva nisu bili dovoljne kvalitete za zamrzavanje 😟 betu vadim 18.2 beta 2.6 😢

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.