Id20 zao mi je :( novim curama dobro dosle i sto prije dobile svoje plusice ➕➕➕ ja se bockam sa dipherline i dva gonala tj.muz me bocka jel ja to nemogu....u cetvrtak idem na ultrazvuk da vidimo jel mi rastu folikuli....☺☺☺ drage moje koje ste koristile gonale dali je i vama trbuh bio napuhan????
1. Ivf dobili 13 js, 7 se oplodilo- 4 doslo do blastocisti od toga 2 mi vratili a druga dva nisu bili dovoljne kvalitete za zamrzavanje 😟 betu vadim 18.2 beta 2.6 😢
Eriy koji ti je dan ciklusa i jesi li uzimala letrilan tablete?
Danas mi je treci dan ciklusa, jucer pocela sa gonalom i odmah jucer se napuhala ko balon...nisam koristila letrilan tablete...Ja sam svom muzu popravila spermiogram sa đumbirom i mandarinama ☺☺☺
1. Ivf dobili 13 js, 7 se oplodilo- 4 doslo do blastocisti od toga 2 mi vratili a druga dva nisu bili dovoljne kvalitete za zamrzavanje 😟 betu vadim 18.2 beta 2.6 😢
Hvala, cure! ❤️
eriy, ja sam se jako napuhivala od gonala, vise nego s puregonom, a kad sam uzimala puregon bila sam u hiperu!
Curke, samo hrabro, na injekcije cete se naviknuti, ja sam ona koja krv vadi lezeci, injekcije mi daje suprug jos uvijek jer ne mogu sama, ali ne boli, igle nisu velike, ne bojte se!
katarinaa, hvala, sutra mutim pripravak, pa nek pije!
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Id20 zaboravih ti reci da smo Mi koristili djumbir i Mandarine, jedan cura ih je miksala s Jos necim, no mm je jeo svaki dan nekoliko mandarina i pravila Sam caj od svjezeg djumbira i na inseminaciji dobili smo 5,6 mil kvalitetnih spermija za razliku od prva dva puta gdje ih je bilo 1,6 mil. Sretno! 😘
medsr baš mi je drago,,jako lijepo da vam se to ostvarilo u prvom prirodnom ciklusu, ne mogu ni zamisliti koja je to sreća....i u meni tinja neka nada,,a opet bojim se previše nadati da se ne razocaram,,no nažalost na osjećaje ne možemo utjecati...naši nalazi su svi super,,osim što ja imam jedan neprohodan jajovod..
waithing
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji