Hvala, cure! ❤️
eriy, ja sam se jako napuhivala od gonala, vise nego s puregonom, a kad sam uzimala puregon bila sam u hiperu!
Curke, samo hrabro, na injekcije cete se naviknuti, ja sam ona koja krv vadi lezeci, injekcije mi daje suprug jos uvijek jer ne mogu sama, ali ne boli, igle nisu velike, ne bojte se!
katarinaa, hvala, sutra mutim pripravak, pa nek pije!
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Id20 zaboravih ti reci da smo Mi koristili djumbir i Mandarine, jedan cura ih je miksala s Jos necim, no mm je jeo svaki dan nekoliko mandarina i pravila Sam caj od svjezeg djumbira i na inseminaciji dobili smo 5,6 mil kvalitetnih spermija za razliku od prva dva puta gdje ih je bilo 1,6 mil. Sretno! 😘
medsr baš mi je drago,,jako lijepo da vam se to ostvarilo u prvom prirodnom ciklusu, ne mogu ni zamisliti koja je to sreća....i u meni tinja neka nada,,a opet bojim se previše nadati da se ne razocaram,,no nažalost na osjećaje ne možemo utjecati...naši nalazi su svi super,,osim što ja imam jedan neprohodan jajovod..
waithing
Uvijek treba probati i prirodni, ako nema vecih problema, zasto ne??! Zato cure, i dok se ceka, treba probati i prirodni! Ja osobno sam imala prvi pokusaj s klomifenima, ali na njih uopce nisam reagirala i u tom postupku nisam uopce dobila js, ali mi je drago da smo probali..
Ja sam sad u trazenju proizvoda kako poboljsati spermiogram (sto sam nasla, zahvaljujuci vama, pa kako bude), i kako poboljsati kvalitetu jajnih stanica jer mi je receno da nisu bas neke kvalitete.. Tu sam nasla da je dobra maticna mlijec, probat cu dok ne dodemo do transfera.. 😃
Imamo i cekalicu bete, samo strpljenja.. 😉
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Sortiraj odgovore
Najstariji