E da, sa djumbirom i mandarinama si bila ti eriy 😃, hvala puno!
Koke vjerujem da je nervoza prisutna i da stalno mislis na to, glupo je reci opusti se jer to neide tako jednostavno, no probaj nesto raditi, gledati filmove ako nista drugo! Ili nama pisi, mozda Bude lakse! 😉
Ja veceras krecem sa Gonalom, a dobila Sam Jos i Orgalutran za par Dana prije transfera. 😁🙈
Koke nema nervoze napravila si veliki korak....ja jedva cekam mengu da krenem, a nikad mi ne kasni nego bas sad kad ne treba
Pozz cure,.imam pitanje..mi smo išli na inseminaciju sa donorom sjemena u Prag (nažalost nije uspjelo)jer kod nas nemaju banku spermija,.sad me zanima da li se tako nesto radi u Mariboru preko HZZO-a ?idem sutra doktorici pa joj moram reci sto sam odlučila di zelim ici.,.hvala unaprijed na odgovorima
waithing,zoie, razumijem vas, ja sam danas isla kao na punkciju u svom prvom postupku, i to prirodni(dobila samo stopericu) ali nista-folikul je vec prsnuo.. iduci ciklus je stimulirani postupak, jos ne znam sta cu dobiti i kako cu to pikanje izvesti
Katarinaa zao Mi je sto nije bilo prilike ovaj mjesec 😏, ali sad znas da iduci mjesec opet postoji velika mogucnost da sve uspije 😃, a zu pikanje kao sto su meni rekli vjerovatno ces se s vremenom naviknuti. Kod mene je bockanje sinoc Jako dobro proslo, nije bilo toliko cekanja prije nego li se ubodem, kao sto je Bio slucaj kad Sam si davala "stopericu", vodila ne nekako izjava od waithing "kako su svi, tako cemo i mi" ☺️.
katarinaa, znam da si sada tuzna, razocarana.. Ali gledaj da odmah sljedeci mjesec mozes dalje! I ja sam to prosla, nije bilo js, a sljedeci mjesec sam dobila 14 folikula, 9 js! Glavu gore i vjeruj da ce sljedeci puta biti bolje! 😃
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
katarinaa baš mi je žao, ali nažalost to se najčešće i dešava u prirodnom ciklusu,,rijetke su sretnice kojima uspije od prve,,novi mjesec-nova nada, još će biti i stimulirani dakle puno veće šanse..sretno dalje...
waithing
Curke koje se boje bockanja, stavi te si led prije uboda…utrne vam i neosjetite… Ja jucer bila na ultrazvuku imam 8 folikula na desnom i 6 na lijevom ☺☺☺
1. Ivf dobili 13 js, 7 se oplodilo- 4 doslo do blastocisti od toga 2 mi vratili a druga dva nisu bili dovoljne kvalitete za zamrzavanje 😟 betu vadim 18.2 beta 2.6 😢
Odlicno eriy, kad je aspiracija?
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Sutra cemo znati...
1. Ivf dobili 13 js, 7 se oplodilo- 4 doslo do blastocisti od toga 2 mi vratili a druga dva nisu bili dovoljne kvalitete za zamrzavanje 😟 betu vadim 18.2 beta 2.6 😢
Sortiraj odgovore
Najstariji