Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lanamaja
    18. Siječanj 2016. 22:41

Id20 AMH radis preko socijalnog cudno mi da nisi do sada, moj doktor ne pusta u postupak bez toga...i da meni je 5 AMH sto je lose 😟

anchyca2
    18. Siječanj 2016. 23:49

Ja cekam menstruaciji i onda cemo u tom ciklusu u transfer imamo jos 5 smrzlica jedva cekam krenuti 
    Id20 jesi zvala dr? Ja sam cula da to vecinom salju one koje su presle 30g ni ja ga nisam radila

8/15 IUI nista beta=0
    9/15 polustimulirani s klomifenima nije doslo do transfera
    12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
    2/16 FET beta=0
    5/16 FET vanmaternicna

anchyca

19. Siječanj 2016. 00:11

Cure,,bila sam na hsg-u prije nekih godinu dana,,utvrđena neprohodnost lijevog jajovoda, desni kao uredno prohodan,,ni nakon toga nikako doći do trudnoće (4godine čeekamo). Prije dva mj.na laparaskopiji izvađen lijevi jajovod jer je bio IZGRIŽEN od cistica(tako mi je objašnjeno) dok je desni neprohodan. Naručeni na ivf u petom mj.u vinogradsku kod prof.kune,,pa ćemo vidjeti šta će biti..ako ništa drugo barem se nešto počelo događati...

waithing

id20
    19. Siječanj 2016. 08:26

Koliko novih cura, naravno da mi nije drago sto ste na ovom podforumu, ali sto nas je vise lakse cemo rijesiti probleme, nesuglasice, dileme.. Evo i dvije cure za istog doktora u vg, sto je super, moci cete razmjenivati iskustva! 
    anchyca, poslala sam mail, javit ce se on.. 
    dana i bety, poslije spontanog jeste radili test na trombofiliju? Ja imam toliko toga sto jos zelim napraviti, pocinjem si zapisivati, pa kad dodem do doktora krecem s pitanjima! Sto se tice amh, ne znam zasto mi nije raden, blizu sam 30te, i sad cu ga traziti! Ja dobijem dosta js, ali imam i pcos, a u proslom postupku su mi rekli kako su nekvalitetne!!

3/15 - prirodni, bez js
    4/15 - stimulirani, beta=0
    11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
    5/16 - FET, beta=0
    6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt

dana22
    19. Siječanj 2016. 08:56

Anchyca2 daj Boze da bude uspjesan transfer ☺ id20 jesam i imam trombofiliju zato i jesu se dogodili spontani. Ja imam 23 god pa me dr slao vadit amh i dosta je povisen

Bety
    19. Siječanj 2016. 09:32

Id20, da radila sam puno nalaza, čimbenici trombofilije, genetski čimbenici trombofilije i antifosfolipidna protutijela. Ako te zanima, napišem ti točno što sve, kad pogledam nalaze. I sve je bilo ok. Jedino što nismo radili bio je uzajaman kromosomski test.

Svim novim djevojkama puno sreće s postupcima 

Anchyca, jeste dobili blastocite za FET?

Bety
    19. Siječanj 2016. 09:36

Id20, poslala sam ti pp

anchyca2
    19. Siječanj 2016. 11:24

Jesmo imamo ih 5 sad cemo ici na vracanje 2....dana22 nadam se da hoce 

8/15 IUI nista beta=0
    9/15 polustimulirani s klomifenima nije doslo do transfera
    12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
    2/16 FET beta=0
    5/16 FET vanmaternicna

anchyca

19. Siječanj 2016. 12:09

Hvala vam cure,,nekako je lakše virtualno "razgovarati" s nekim tko nažalost ima slične probleme...

U drugom mj.nam je predložen prirodni ciklus ivf,,znam da se nemamo čemu puno nadati,,imam osjećaj da je to tek toliko da se nešto događa dok čekamo na lijekove za stimulirani ciklus..barem ćemo vidjeti što nas čeka otprilike...
    Sretno svim trudilicama i da što prije dočekamo naše male smotuljke...

waithing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.