Id20 drzi se draga i moras dalje ali sve polako i strpljivo samo slusaj dr i ne odjavljuj se biti ce ti lakse kad se imas gdje ispricati
8/15 IUI nista beta=0
9/15 polustimulirani s klomifenima nije doslo do transfera
12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
2/16 FET beta=0
5/16 FET vanmaternicna
anchyca
Id20 jako mi je žao, budi hrabra!!
Nove cure dobrodošle.
Mala.zvjezdica ja bih ti preporučila da se radije savjetujes kod drugog doktora mislim da bi bolje bilo ako već sumnjas na neprohodnost jajovoda da napravis dijagnostičku laparoskopiju pa ces znati na cemu si....ja sam poslije hsg odmah ostala trudna no vanmatericna trudnoca ostranjen lijevi jajovod itd niz drugih problema...
Kontracepcijske ne smijem uzimati, probala sam i dok pijem tablete ok je a cim prestanem kaos. Ali dobro, doci ce samo znas nestrpljivost je tu..
dana22 ne mora biti kontracepcija i duphastoni su za regulaciju ciklusa
8/15 IUI nista beta=0
9/15 polustimulirani s klomifenima nije doslo do transfera
12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
2/16 FET beta=0
5/16 FET vanmaternicna
anchyca
Id baš mi je žao, samo hrabro naprijed!
Na žalost, znam kako je to, ja sam svoju bebu izgubila u 20tt. :(
Ipak sam naručena na hsg ovaj tjedan već, tako da idem ali me muči što reći na poslu budući sam već bila kući zbog desete stvari i sad mi se dogodi da čim se vratim opet me nema, a kaos od posla je i luda :(sam, pa dobro mislim da mi stres utječe na to što ne mogu zatrudniti :( :(
Lanamaja spomenula si laparoskopiju. Ne znaci ni da bi s njom znala na cemu je sigurno. Ja sam radila hsg, nalaz je bio da su oba jajovoda uredne prohodnost, lijevi slabije. 2 mj nakon toga u tom lijevom izvanmaternicna, a pri laparoskopskoj operaciji provjerena je jos jednom prohodnost desnog, koji se pokazao potpuno neprohodan. Modrilo nije proslo ni malo. A 2 mjeseca nakon toga prirodno trudna! Rekli su mi da nikad necu moci obzirom da je jajovod skroz neprohodan, a laparoskopija puno tocnija od hsg-a. Tak da nista od toga nazalost nije sigurno..
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Stvarno ne mogu vjerovati kako ništa od toga nije sigurno, ni hsg ni laparoskopija, pa ćemu onda niti raditi, baš sam zbunjena, bila sam sigurna da je hsg pouzdan pokazatelj prohodnosti...
Meni je na hsg pokazalo da je sve uredno prohodno ali u biti nije bilo nego su malo propuhali a to nije bilo dovoljno da oplođeno jaje prođe kroz jajovod....drugi ginekolozi su rekli da je toliko bila greška raditi jer preko socijalnog salju ma hsg zato što je to puno jeftinije....Ali na kraju ko ce to znati treba biti hrabar i pozitivan u svakom slučaju.
Pila sam i duphastone i to dugo, jednostavno mi nema pomoci.. Kakva je situacija kod tebe? Gdje si stala? Jesam citala ali izlapilo
Cure, tko je pisao nesto za poboljsanje spermiograma? Morat cu listati unatrag.. Ja sam citala o medu i orasima.. A kako poboljsati kvalitetu js? Ili mislite da tu nema neke pomoci? I jeste svi radili amh? Ja nisam, a zelim to! Ne znam jel to ide samo privatno?
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Sortiraj odgovore
Najstariji