Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    eriy
    09. Siječanj 2016. 15:44

Pozdrav Mimi 1010☺ ja ti nemogu sa sigurnoscu reci ali sam citala na forumima da entrococcus navodno nesmeta za ivf...

1. Ivf dobili 13 js, 7 se oplodilo- 4 doslo do blastocisti od toga 2 mi vratili a druga dva nisu bili dovoljne kvalitete za zamrzavanje 😟 betu vadim 18.2 beta 2.6 😢

koke
    10. Siječanj 2016. 01:16

Bok cure , puno plusica u ovoj novoj godini vam zelim!  Nakon dugo vremena što citam po forumima odlucila sam se pridruziti bas vama.. Ovako nasa prica idee ... Mm 26god/ ja 22 ..kazu jako mladi al nema pravila u zivotu ..odlucili smo pomoc potrazit u privatnoj poliklinici 
    . Mm ima jako loš spermiogram ,a moj desni jajnik se nije razvio ..to tako mora bit.  Krenili smo u postupak ...bockam se sama gonalom..zanima me nakon koliko vremrna mogu ponovo u postupak ako nam ovaj neuspije ! Sretno cure

anchyca2
    10. Siječanj 2016. 12:30

Koke sretno i hrabro a to o mladosti su i nas stalno prozivali al eto vec 4g se borimo...moras vjerovat pozitivno i biti ce mora 
    Za iduci postupak ovisi mi smo bili u polustimuliranom i morali smo pauzirat jedan ciklus za puni stimulirani on je bio sada u 12mj i nije uspjeo i idemo odmah sada u iducem ciklusu jer imam samo transfer tako da to ti nebih znala tocno reci al javit ce se cure koje znaju 

8/15 IUI nista beta=0
    9/15 polustimulirani s klomifenima nije doslo do transfera
    12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
    2/16 FET beta=0
    5/16 FET vanmaternicna

anchyca

id20
    10. Siječanj 2016. 17:03

Pozdrav, koke, i samo hrabro naprijed! Pusti godine i ljude, orijentirajte se na svoj cilj i budite podrska jedno drugom!! U drugi postupak mozete nakon 5,6 mjeseci, nekada vec i nakon 4 dozvole, ako je bio stimulirani.. Znaci, u privatnoj ste klinici, vjerujem da ce sve biti u redu!! Svu srecu vam zelim! 
    Ostale curke, kako ste??! U kojim ste fazama?! 😃

3/15 - prirodni, bez js
    4/15 - stimulirani, beta=0
    11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
    5/16 - FET, beta=0
    6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt

• katarinaa
    10. Siječanj 2016. 17:20

Nove cure dobrodošle !
    Mimi, neka ti muz jede bijelog luka, to je prirodni antibiotik. Ako ne voli, 2 cesnjaka se nasjecka i malo zgnjeci i stavi u 2 dcl vrele vode,poklop tanjuricem i neka odstoji 10 min. Zatim procjedis i neka popije,moze staviti i kasiku meda. Nakon toga popije neki sok i nece mu se osjetiti po luku. Dobro je i sušene brusnice grickati.
    Koke, mozes muzev sgram popraviti isto prirodnim sadtojcima. Ima na internetu recept od časne sestre Ljubice Kovač, ide korijen persina,med,orasi i mislim madlinovo ulje. Uzme kasiku dnevno toga. Ne znam tocno recept..
    Anchyca, drzim fige da se smrzlići prime !

eriy
    10. Siječanj 2016. 19:06

Pozdrav ☺ ja sam svom muzu popravila spermiogram sa đumbirom ,mandarinama,suhe smokve,orasi... ja sam u fazi jos pijem pilule i bockam se sa diphferlinima...do 13.1 Onda cekam vjesticu pa pocinjem sa gonalima....

1. Ivf dobili 13 js, 7 se oplodilo- 4 doslo do blastocisti od toga 2 mi vratili a druga dva nisu bili dovoljne kvalitete za zamrzavanje 😟 betu vadim 18.2 beta 2.6 😢

anchyca2
    10. Siječanj 2016. 22:50

Ja idem sutra po nalaz hormona stitnjace i moram cekat do cetvrtka nalaz briseva nadam se da ce sve biti uredu i da cemo moci po svoje smrzlice 

8/15 IUI nista beta=0
    9/15 polustimulirani s klomifenima nije doslo do transfera
    12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
    2/16 FET beta=0
    5/16 FET vanmaternicna

anchyca

id20
    10. Siječanj 2016. 23:12

anchyca, bas ti hocu svaki dan poslati poruku da vidim jesi obavljala sto i nikako.. 
    eriy, tvoja profilna fotka mi je divna, od prvog dana kad sam ju vidjela na nekom portalu mi je prirasla srcu! I oprosti, ali znatizeljna sam, cemu sluze injekcije diphferlina sto sada uzimas??!

3/15 - prirodni, bez js
    4/15 - stimulirani, beta=0
    11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
    5/16 - FET, beta=0
    6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt

• Mimi1010
    11. Siječanj 2016. 11:21

Hej cure.Evo ja zvala gore i bolnicu.Sestra veli da moramo imati sve ciste nalaze.Al ako je dr.T rekao da ne smetaju bakterije u ejakulatu onda mozemo u postupak.E pa sad ga ti znaj.Nista danas popodne zovem urologa da vidim jel ga bude stavio opet na antibiotike pa onda moram nazvat u drugom mj.prvi dan kad dobim vjesticu pa cemo vidjet kaj ce reci dr.T.,jel mozemo ili ne ak se nebude povukla.Drzite fige da se rijesimo do tada.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.