Jutro cure.Evo ja nova,citam pitanja i odgovore,pa se odlucila pridruziti.Ovak trebala bi u veljaci na postupak IVF u vinogradsku,moji nalazi svi ok,al mm ima u ejakulatu bakteriju entrococcus 10'3 i nakon svije doze terapija antibioticima nalaz oper isti.Jel se.moze u postupak ako to ne prode do tada?Ima tko da je imao slicna iskustva.
Pozdrav Mimi 1010☺ ja ti nemogu sa sigurnoscu reci ali sam citala na forumima da entrococcus navodno nesmeta za ivf...
1. Ivf dobili 13 js, 7 se oplodilo- 4 doslo do blastocisti od toga 2 mi vratili a druga dva nisu bili dovoljne kvalitete za zamrzavanje 😟 betu vadim 18.2 beta 2.6 😢
Bok cure , puno plusica u ovoj novoj godini vam zelim! Nakon dugo vremena što citam po forumima odlucila sam se pridruziti bas vama.. Ovako nasa prica idee ... Mm 26god/ ja 22 ..kazu jako mladi al nema pravila u zivotu ..odlucili smo pomoc potrazit u privatnoj poliklinici
. Mm ima jako loš spermiogram ,a moj desni jajnik se nije razvio ..to tako mora bit. Krenili smo u postupak ...bockam se sama gonalom..zanima me nakon koliko vremrna mogu ponovo u postupak ako nam ovaj neuspije ! Sretno cure
Koke sretno i hrabro a to o mladosti su i nas stalno prozivali al eto vec 4g se borimo...moras vjerovat pozitivno i biti ce mora
Za iduci postupak ovisi mi smo bili u polustimuliranom i morali smo pauzirat jedan ciklus za puni stimulirani on je bio sada u 12mj i nije uspjeo i idemo odmah sada u iducem ciklusu jer imam samo transfer tako da to ti nebih znala tocno reci al javit ce se cure koje znaju
8/15 IUI nista beta=0
9/15 polustimulirani s klomifenima nije doslo do transfera
12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
2/16 FET beta=0
5/16 FET vanmaternicna
anchyca
Pozdrav, koke, i samo hrabro naprijed! Pusti godine i ljude, orijentirajte se na svoj cilj i budite podrska jedno drugom!! U drugi postupak mozete nakon 5,6 mjeseci, nekada vec i nakon 4 dozvole, ako je bio stimulirani.. Znaci, u privatnoj ste klinici, vjerujem da ce sve biti u redu!! Svu srecu vam zelim!
Ostale curke, kako ste??! U kojim ste fazama?! 😃
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Nove cure dobrodošle !
Mimi, neka ti muz jede bijelog luka, to je prirodni antibiotik. Ako ne voli, 2 cesnjaka se nasjecka i malo zgnjeci i stavi u 2 dcl vrele vode,poklop tanjuricem i neka odstoji 10 min. Zatim procjedis i neka popije,moze staviti i kasiku meda. Nakon toga popije neki sok i nece mu se osjetiti po luku. Dobro je i sušene brusnice grickati.
Koke, mozes muzev sgram popraviti isto prirodnim sadtojcima. Ima na internetu recept od časne sestre Ljubice Kovač, ide korijen persina,med,orasi i mislim madlinovo ulje. Uzme kasiku dnevno toga. Ne znam tocno recept..
Anchyca, drzim fige da se smrzlići prime !
Pozdrav ☺ ja sam svom muzu popravila spermiogram sa đumbirom ,mandarinama,suhe smokve,orasi... ja sam u fazi jos pijem pilule i bockam se sa diphferlinima...do 13.1 Onda cekam vjesticu pa pocinjem sa gonalima....
1. Ivf dobili 13 js, 7 se oplodilo- 4 doslo do blastocisti od toga 2 mi vratili a druga dva nisu bili dovoljne kvalitete za zamrzavanje 😟 betu vadim 18.2 beta 2.6 😢
Ja idem sutra po nalaz hormona stitnjace i moram cekat do cetvrtka nalaz briseva nadam se da ce sve biti uredu i da cemo moci po svoje smrzlice
8/15 IUI nista beta=0
9/15 polustimulirani s klomifenima nije doslo do transfera
12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
2/16 FET beta=0
5/16 FET vanmaternicna
anchyca
anchyca, bas ti hocu svaki dan poslati poruku da vidim jesi obavljala sto i nikako..
eriy, tvoja profilna fotka mi je divna, od prvog dana kad sam ju vidjela na nekom portalu mi je prirasla srcu! I oprosti, ali znatizeljna sam, cemu sluze injekcije diphferlina sto sada uzimas??!
anchyca, bas ti hocu svaki dan poslati poruku da vidim jesi obavljala sto i nikako..
eriy, tvoja profilna fotka mi je divna, od prvog dana kad sam ju vidjela na nekom portalu mi je prirasla srcu! I oprosti, ali znatizeljna sam, cemu sluze injekcije diphferlina sto sada uzimas??!
Slika govori tisucu rijeci 💓💓 dipherline zluze da bi mi se umirili jajnici ako sam dobro skuzila doktoricu , inace ja sam dugom ciklusu. Tu u toj klinici ti svi tako krecemo.... Navodno da bi se dobila sto kvalitetnije js...
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Hej cure.Evo ja zvala gore i bolnicu.Sestra veli da moramo imati sve ciste nalaze.Al ako je dr.T rekao da ne smetaju bakterije u ejakulatu onda mozemo u postupak.E pa sad ga ti znaj.Nista danas popodne zovem urologa da vidim jel ga bude stavio opet na antibiotike pa onda moram nazvat u drugom mj.prvi dan kad dobim vjesticu pa cemo vidjet kaj ce reci dr.T.,jel mozemo ili ne ak se nebude povukla.Drzite fige da se rijesimo do tada.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji