evo ja zvala danas dr jer mi je tsh ispod granice smanjio mi je terapiju i rekao da nista ne smeta i jos cekamo cetvrtak briseve ako su cisti nazvati ga na prvi dan menstruacije i onda cemo se dogovorit za sve
8/15 IUI nista beta=0
9/15 polustimulirani s klomifenima nije doslo do transfera
12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
2/16 FET beta=0
5/16 FET vanmaternicna
anchyca
eriy, to su onda super injekcije, nek daju superkvalitetne jajne stanice!
anchyca, kako mislis ispod granice?? Pa jel ides kod endokrinologice svoje??!
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
id20 Iskreno ja ni ne kontam zasto su mene stavili u dugi proces, jel samnom je sve ok i ovo mi je prvi put. Ali oni valjda znaju svoj posao 😊😊☺😊 ja samo pratim njihove upute ☺😊☺😊☺
1. Ivf dobili 13 js, 7 se oplodilo- 4 doslo do blastocisti od toga 2 mi vratili a druga dva nisu bili dovoljne kvalitete za zamrzavanje 😟 betu vadim 18.2 beta 2.6 😢
Id20 trenutno je 0,11 a minimalno je 0,35 podici ce se on sad kad je smanjena terapija...otici cu vidjet kad me moja endokrinologica moze primit
Eriy samo ih slusaj i polako
8/15 IUI nista beta=0
12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
2/16 FET beta=0
5/16 FET vanmaternicna
anchyca
Kad ti je prvi puta, nista ne znas, ja kad sam isla, rekla sam i da su bile savrsene stanice da se bojim da ne bi uspjelo.. Toliko se izmjesaju osjecaji da ne znas sto osjecas i sto bi mislio.. Tebi to ne zelim, opusti se sto vise i prepusti doktorima, oni znaju sto rade.. ❤️
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Evo brisevi cisti i cekamo menstruaciju i idemo u transfer
8/15 IUI nista beta=0
2/16 FET beta=0
5/16 FET vanmaternicna
anchyca
Pozdrav svima, muž i ja pokušavamo već 10mj.. ali ništa :( planiram ići opet kod gin.sljedeći tjedan i htjela sam prije vidjeti kako ide postupak sa potpomognutom oplodnjom.. ako idemo preko HZZO dali me gin.šalje po svojoj nekoj odluci ili ... npr.ako mi kaže treba proći 1god. a ja želim odmah! koliko se dugo čeka? hvala
Pozdrav svima, muž i ja pokušavamo već 10mj.. ali ništa :( planiram ići opet kod gin.sljedeći tjedan i htjela sam prije vidjeti kako ide postupak sa potpomognutom oplodnjom.. ako idemo preko HZZO dali me gin.šalje po svojoj nekoj odluci ili … npr.ako mi kaže treba proći 1god. a ja želim odmah! koliko se dugo čeka? hvala
itko?
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
malagrava,dobrodosla! i ja sam pocetnik, u fazi sam skupljanja nalaza.
kao prvo, rijetko koji soc.ginekolog cete poslati na mpo a da nisi kod njega prvo nesta obavljala.
Npr. briseve, da nemas slucajno bakteriju, jer ako imas i to moze otezavati oplodnju a i moras to rjesiti svakako jer ne mozes na mpo s tim, zatim par uzv, u vrijeme plodnih dana da dokaze da imas redovne ovulacije i sl. Ti mozes smuljati da pokusavate duze, recimo godinu i pol. ali svejedno ce on pokusati saznati neke stvari. Mozda i predlozi ciljane odnose s nekom stimulacijom.. Ako to neda rezultate, onda trazi uputnicu za konzultacije u drzavnoj klinici. pa ce ti oni rec sta jos sve trebas obaviti i nakraju,kad sve skupis opet uputnicu od svog ginekologa za postupak. istrazi na internetu gdje se najmanje ceka..
katarina, hvala na odgovoru radila sam u 10mj.prošle god. briseve i imam HPV (cin1), al mi je rekla da to ne utjeće na oplodnju (nadam se da je tako). Taman sam završila sa tom terapijom ljekova pa idem kod nje slj.tj. pa budem i to pitala
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji