Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • katarinaa
    30. Prosinac 2015. 21:59

anchyca zao mi je  ..
    jeste culi da nova vlada hoce ukinuti mpo? ili samo zamrzavanje? ne mogu vjerovat, od svih problema u drzavi bas to im je trn u oku. ja sam trebala u 2 mj. na prvi postupak, valjda cu stici.. ako produze škvorcu ugovor. Ispricavam se sto sam offtopic.

id20
    30. Prosinac 2015. 22:46

anchyca 😔
    katarinaa, ja sam se bas toga pribojavala, i slusala puno o tome.. Ne znam zasto ih toliko taj mpo smeta, a toliko su bolji rezultati od kada je na snazi tzv. "milanovicev zakon"!! Ja o politici ne znam nista, o vjeri malo vise, ali zabraniti smrzavanje stanica je po meni glupost ogromna.. Vjerujem da ce mu produziti ugovor, jer ako uzmemo i "kanadsko zdravstvo" ima puuuno vise ugovora privatnih klinika s drzavom.. Mpo nece ukinuti, ali smrzavanje bi mogli, ako se bude vracalo na zakon koji je bio na snazi za vrijeme stare vlasti.. I ne smatram da je ovo van ovog foruma, jer ovo se nas itekako tice..

3/15 - prirodni, bez js
    4/15 - stimulirani, beta=0
    11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
    5/16 - FET, beta=0
    6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt

dana22
    30. Prosinac 2015. 23:15

Cure nisam dugo bila ovdje i vidim svasta novo.. Anchyca zao mi je, nadam se da ce drugi puta biti bolje.. Jooj ja sam na cekanju i tako, nadam se sljedeci mjesec. Nesto sam nacula na tv o zabrani zamrzavanja, al sam mislila da krivo cujem.. Bas, pored svega nam jos to treba..

anchyca2
    31. Prosinac 2015. 00:36

Nista trebamo dici svoj glas i nedat se jer pisanjem ovako nista necemo postici nego jedino krenuti po novinama a vjerujem da ce i u prosvjede...koliko znam Škvorc je rekao da ce mu sada sigurno produzit ugovor mozda se i vidimo u 2mj 

8/15 IUI nista beta=0
    9/15 polustimulirani s klomifenima nije doslo do transfera
    12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
    2/16 FET beta=0
    5/16 FET vanmaternicna

anchyca

Bety
    31. Prosinac 2015. 09:12

Anchyca, žao mi je  No, pokušaj se sada malo odmoriti i "očistiti" od svih tih hormona (kažu da je dobar čaj od koprive).

Ma ne vjerujem ipak da bi zabranili postupak. Koliko se sjećam, stari je zakon dopuštao zamrzavanje 3 stanice. Čula sam pred malo, na tv-u su pričali, da bi se išlo s blagim protokolima u kojima bi se dobilo 7-8 stanica i onda na transfer samo jedne. Kao, da se žena ne muči... Pa ne može netko u ženino ime određivati takve stvari. Nemam komentara.

Pozz svima

• katarinaa
    31. Prosinac 2015. 11:35

anchyca, nadam se da cemo se vidjeti... odakle si? ja sam iz Đakova..

• Zeky66
    31. Prosinac 2015. 14:30

Anchyca baš mi je žao....  Nova će biti sigurno bolja!!! 

• katarinaa
    31. Prosinac 2015. 16:30

zvala me sestra, imam ureaplazmu 10 na 4, danas muz i ja pocinjemo s antibioticima.. jel se tesko rjesit toga? joj, samo da mi se sad to ne otegne:-( trebam sredinom 1 mj.u samobor  na uzv i da vidi sve nalaze...

anchyca2
    31. Prosinac 2015. 18:35

Katarinaa ja sam iz Sl. Broda...gle ja idem sad iduci tj radit briseve i nadam se da ce biti cisti ja sam imala esherihiju i pila antibiotike ali sam i stavljala domacu svinjsku mast koja sve to ukloni vjerovatno cu i sada stavljati cim mi menstruacija prodje barem 2 dana prije briseva iskreno ne mogu docekat ici po nase male smrzlice danas je vec malo lakse nego jucer biti ce to bolje mora

8/15 IUI nista beta=0
    9/15 polustimulirani s klomifenima nije doslo do transfera
    12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
    2/16 FET beta=0
    5/16 FET vanmaternicna

anchyca

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.