anchyca zao mi je ..
jeste culi da nova vlada hoce ukinuti mpo? ili samo zamrzavanje? ne mogu vjerovat, od svih problema u drzavi bas to im je trn u oku. ja sam trebala u 2 mj. na prvi postupak, valjda cu stici.. ako produze škvorcu ugovor. Ispricavam se sto sam offtopic.
anchyca 😔
katarinaa, ja sam se bas toga pribojavala, i slusala puno o tome.. Ne znam zasto ih toliko taj mpo smeta, a toliko su bolji rezultati od kada je na snazi tzv. "milanovicev zakon"!! Ja o politici ne znam nista, o vjeri malo vise, ali zabraniti smrzavanje stanica je po meni glupost ogromna.. Vjerujem da ce mu produziti ugovor, jer ako uzmemo i "kanadsko zdravstvo" ima puuuno vise ugovora privatnih klinika s drzavom.. Mpo nece ukinuti, ali smrzavanje bi mogli, ako se bude vracalo na zakon koji je bio na snazi za vrijeme stare vlasti.. I ne smatram da je ovo van ovog foruma, jer ovo se nas itekako tice..
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Cure nisam dugo bila ovdje i vidim svasta novo.. Anchyca zao mi je, nadam se da ce drugi puta biti bolje.. Jooj ja sam na cekanju i tako, nadam se sljedeci mjesec. Nesto sam nacula na tv o zabrani zamrzavanja, al sam mislila da krivo cujem.. Bas, pored svega nam jos to treba..
Nista trebamo dici svoj glas i nedat se jer pisanjem ovako nista necemo postici nego jedino krenuti po novinama a vjerujem da ce i u prosvjede...koliko znam Škvorc je rekao da ce mu sada sigurno produzit ugovor mozda se i vidimo u 2mj
8/15 IUI nista beta=0
9/15 polustimulirani s klomifenima nije doslo do transfera
12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
2/16 FET beta=0
5/16 FET vanmaternicna
anchyca
Anchyca, žao mi je No, pokušaj se sada malo odmoriti i "očistiti" od svih tih hormona (kažu da je dobar čaj od koprive).
Ma ne vjerujem ipak da bi zabranili postupak. Koliko se sjećam, stari je zakon dopuštao zamrzavanje 3 stanice. Čula sam pred malo, na tv-u su pričali, da bi se išlo s blagim protokolima u kojima bi se dobilo 7-8 stanica i onda na transfer samo jedne. Kao, da se žena ne muči... Pa ne može netko u ženino ime određivati takve stvari. Nemam komentara.
Pozz svima
anchyca, nadam se da cemo se vidjeti... odakle si? ja sam iz Đakova..
zvala me sestra, imam ureaplazmu 10 na 4, danas muz i ja pocinjemo s antibioticima.. jel se tesko rjesit toga? joj, samo da mi se sad to ne otegne:-( trebam sredinom 1 mj.u samobor na uzv i da vidi sve nalaze...
Katarinaa ja sam iz Sl. Broda...gle ja idem sad iduci tj radit briseve i nadam se da ce biti cisti ja sam imala esherihiju i pila antibiotike ali sam i stavljala domacu svinjsku mast koja sve to ukloni vjerovatno cu i sada stavljati cim mi menstruacija prodje barem 2 dana prije briseva iskreno ne mogu docekat ici po nase male smrzlice danas je vec malo lakse nego jucer biti ce to bolje mora
8/15 IUI nista beta=0
9/15 polustimulirani s klomifenima nije doslo do transfera
12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
2/16 FET beta=0
5/16 FET vanmaternicna
anchyca
Sortiraj odgovore
Najstariji