Anchyca, šaljem ti veliki zagrljaj
Id20, nakon hormona dobila sam candidu tako da sam još uvijek pod terapijom. Uskoro ću se dogovoriti za novi ciklus, moram u međuvremenu ponoviti TSH jer je zadnji put bio povišen (3.48). Eto, nadam se da će ovaj ciklus biti uspješan.
Pozz svima
Anchyca cestitam
1. Ivf dobili 13 js, 7 se oplodilo- 4 doslo do blastocisti od toga 2 mi vratili a druga dva nisu bili dovoljne kvalitete za zamrzavanje 😟 betu vadim 18.2 beta 2.6 😢
Hvala vam drage od jos uvijek ide sukrvica i to me bas plasi al sta bude vidjet cemo u srijedu sto ce biti nadam se da ce se izboriti mrva i da ce se poduplati i da probija me desni jajnik
8/15 IUI nista beta=0
9/15 polustimulirani s klomifenima nije doslo do transfera
12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
2/16 FET beta=0
5/16 FET vanmaternicna
anchyca
Anchyca drzi se i misli pozitivno..
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
A sukrvica mozda znaci samo da se mrva gnijezdi. Ja sam imala bas dosta jake grceve u pocetku..
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Bety, to ti je preveliki TSH za ulazak u postupak.. Mislim da te nijedan doktor nece s njim pustiti u postupak, nego prvu terapiju.. Trebao bi biti do 2, maximalno 2.5!! Ja sam ga imala 3.45, pa dobila terapiju, pa pao na 2.51, povecali terapiju, i bas sam neki dan vadila, sad mi je 1.75.. S tim da me dr.Š. pustio u postupak s 2.51 jer mi je lijepo padala, a pila sam stalno terapiju.. A ako niste znali zasto inzistiraju da tsh bude ispod 2, to vam je zato sto s povisenim tsh-om vam se smanjuje kvaliteta jajnih stanica, a to nije interes ni njih, a bogme ni vas!!
Ostale cure (sad nas se nakupilo), kako ste vi? Javite nam se u kojem ste stadiju? 😃
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Id20, malo sam i ljuta zbog svega toga jer moja ginekologica kaže da to, naravno, nije dobar nalaz za postupak i preporučila Euthyrox. U Mariboru kažu da je u redu (?) E onda me poslala na nuklearnu u Rijeku gdje mi je liječnica doslovno rekla "neka ne dižem paniku, da je 3.48 odličan nalaz." No, svejedno ću ga ponoviti sad u prvom mjesecu, samo ne znam što dalje ako opet bude povišen. Znam da dr. Š. ne pušta u postupak ako je iznad 2, 2.5.
Anchyca, vezano uz sukrvicu, samo nastavi s progesteronima i miruj i sveće biti ok.
Pozz svima
Bety, ovo mi je prva informacija da je svejedno za toliki tsh! Citajuci raznorazne tekstove i forume, kod nas u Hrv, u svim bolnicama i klinikama, sto privatnim sto ne, prvo spustaju TSH! Postoji ti ginekoloska endokrinologija, u Petrovoj sam sigurna da je ima, dalje ne znam, mozda da se probas barem savjetovati??!
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Sortiraj odgovore
Najstariji