ja budem ovogodišnji koristila sad od 14.7. a kako nam je i slijedeće godine kolektivni u 7mom mj dok sam ja na porodiljnom onda njega koristim kao nastavak na porodiljni...beag neznam dal je i kod tebe takva situacija al svakako se raspitaj u kadrovskoj jer šteta bi ti bilo da ti godišnji propadne ako ga na neki način možeš iskoristit
piper, da ne radis u prosvjeti?
navodno i taj go kao nastavak na porodiljni ne mozemo koristiti tada nego za vrijeme zimskih i proljetnih praznika... tako sam cula... sto je isto bezveze jer ako si npr.razrednik svakako moras doci odraditi papirologiju i za vrijeme uc.praznika... kazem samo sam cula da je tako, a jako bi me razveselilo da nije i da mi porodiljni bude duzi za mjesec dana!!!!
nazvat cu ovih dana i pitati...
Iskreno, brijem da ti je skroz svejedno. Osim ak nemaš veću plaću od komplikacija. Onda ti se više isplati ići na godišnji, a taman ti onda počne 45 dana za porodiljni.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Pa kaj ti se onda ne isplati više ići na godišnji? Em ga iskoristiš, em imaš 1000 kn više?
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
bok cure,
Mene zanima kako je to sa bolovanjem ako imas svoju firmu ali nisi mogao isplacivat place...dali i ond imam pravo na placeno bolovanje od hzzo?jer nemam platne liste koje bi mogla njima predlozit...ako neko zna nešto o tome bila bih zahvalna
pozdrav
Mogu li ja otovriti bolovanje 45 dana prije poroda samo tako da sa trudničkom knjižicom u kojoj mi je upisan termin (12. 12.) kod svoje doktorice opće prakse zatražim da mi otvori bolovanje i da potvrdu o tome za HZZO? Jer mogu tek sutra kod svoje ginekologice, ali ako mi to može dati moja doktorica, onda bih išla odmah kod nje, bez da se provlačim kroz gužvu kod svoje ginekologice kod koje imam pregled tek za dva tjedna?
Sortiraj odgovore
Najstariji