Ja ne znam za te komplikacije, ali ja idem na porodiljni 28 d prije i tako ću i tražiti ginekologa (tako sam planirala i godišnji i sve). Sad ćete reći da sam luda, ali meni je 45 d prije ako radiš teži posao (ja radim u uredu) i ako ti zbilja nekaj ne štima. A ja ne želim izazivati vraga, pa da mi onda zbilja ne bu nekaj štimalo. Sa mnom i bebom je trenutno sve u najboljem redu i ne vidim razloga da idem prije na porodiljni. I tako sam spojila cijeli godišnji na njega i nema me na poslu od 1.7. A kao što sam rekla - u uredu sam, ne u autu (kao prošli put), imam klimu, u 7 mj neće biti toliko posla, tako da sam eto ja tako odlučila.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Pa o tom se i radi MarijaŠ. Posao nije da nije stresan, ali nije ni neka katastrofa. Čak mi je i ugodno. Imam super ekipu. Svi me nešto štede. Ja se čak i "guram" da mi daju više posla jer mi bude dosadno. :)
Ja sam valjda jedna "od onih" koja bi u "staro vrijeme" radila na polju, rodila i radila dalje... just kidding
5ra, baš me toga strah - da ću se uljeniti... Srećom mi sestrama uskoro završavaju ljetni rokovi, pa sam im dala zadatak da me maltretiraju odlascima u šetnje i druženjima dok je MM na poslu, pa ću onda valjda i dalje biti u pokretu... I ja planiram u idućem periodu kupiti još sve što mi nedostaje, pa sve to oprati, popeglati... I onda generalka gnijezda i čekanje... Hajde, barem si me malo utješila, znači nisam jedina koja se boji toga ne-rada..
Krešimir 19.08.2014. <3
je li koristenje GO obvezno?
naime, kod mene je takva situacija da sam na komplikacijama, a 10.7. mi pocinje kolektivni go do cca. 15.8. kada mi taman pocinje i onih 45 dana porodiljnog dopusta...
i sad, ne znam da trazim dr.da mi prekine bolovanje ili? jer ovogodisnji GO mogu iskoristiti do 6.mj.sljedece godine, sto mi nista ne znaci jer cu koristiti godinu dana porodiljnog, znaci do 10.mj.2015. tako da bi ostao neiskoristen...
Sortiraj odgovore
Najstariji