Imamo naravno još hrpu igracaka al ove su mu naj :) i sve imaju imena. Muz je bio kreativan 😂😂
Super da je sve super😀😀😀predobar osjecaj,cjepivo bu oki,moj je sam spaval taj dan.milina....
Od 16-3???? Vrhunski!!! Pa to je i vise nego milina.
Vidis kod gin.bi trebala i ja,nisam isla zbog situacije pa cu sad se narucit,a kaj se tice druzenja s muzom::: mene uopce ne boli rez vec kontra reza,p.s.(mislim bed mi pisat al da te utjesim) nakom 3 druzenja vec je bolje al isto ono treba ti sto god.,suho ko barut😂😂 imam osjecaj da nis nije na svom mjestu,neznam vise di mi je rupa iskreno jajahaahahhaha😩
I nas sve gura ubusta al vise instiktivno😂
Vidis lopta je super fora,meni je nekak u cilju kupit ono sto reproducira zvjezdice na stropu pa mjenja boje i svira,ove igrackice sa zveckicama i to jos tolko ne ferma,gleda al nis ekstra
Kak se uopce zove?
Stalno pisem bebica tvoja,njena q neznam imena.xD
Kukici u redu, danas odradili uzv srca isto sve ok :) 🥰🥰🥰
U petak cijepljenje 🤞🤞
Nego, malac mi je jučer spavao 16-03. Bili na zraku dosta pa ga valjda to 'ukomiralo".. Ja i muz tek oko 21 (inace idemo spavati u 19h skupa s Lukicom) zaspali reko sad ce se on zbudit samo sto nije.. Kad ono sok, gledam na sat i ne vjerujem, 03!!
Sara, jel vi onda privatno idete te kukove ili sta?
Ja sam vec imala kao dvije menge, rekle mi frendice da treba par mjeseci da se to sad ustabili tak da ne znam kad je ocekivati ali dns cu nazvati ginekologa za pregled mozda narucuju. Druzila sam se s muzem i bolio me rez od epiziotomikr koji je lijevo i s desne strane me nest uzasno bolilo i plasim se sad da nest nije ok :(
..
Mi svog bebaca inace ostavimo u kinderbetu da se sam uspava. Citala sam da je to puno bolja varijanta jer kasnije kad ce se buditi nocu ce se i sam uspavati prije nego bebe koje su 'ovisne' o tome da ih roditelj usoavljuje. Sto ima smisla.
..
I da, ostala sam bez mlijeka. 20 izdojim iz obje.. Par dana sad ko sumanuta pijem cajeve vode masiram vucem izdajalicom i nista… Trudit cu se jos par dana.. 😔😔😔
Pa i ja brijem da je bolje da sam zaspi samo to kod nas nije fora ,nema dudu i onda se ne umiri..
Aajoj,zao mi je za dojenje,mislim ak nema nema ,sta je tu je,bude na dohrani i bilo bu okic,sam nek raste..
Kazu mi cure s kojima se isto ovak cujem da je jedna trudnoca oki s mlijekom,drugu nisu imale,trecu imale ,o cem to ovisi neznam al su sve bebe super napredovale cak i vise s dohranom
Imamo naravno još hrpu igracaka al ove su mu naj :) i sve imaju imena. Muz je bio kreativan 😂😂
😂😂😂imaji ime? Genijalno👌👌👌
Valkris odlično za preglede 👏🏼 a bome i za spavanac iako ja bi ga budila za jesti, paničar sam bila dok su tako mali.
Sara super je gym, te šuškave i obale, s njim uče hvatati i držati u rukicama, imaš na tu foru hrpu igračaka.
Moj je sad 7 i pol mjeseci, u ovoj dobi je važno naglašavati tih pol 😂😂😂😂🙈 ugl mi ga uspavljujemo i preko dana ga doslovno primim u naručje, dam dudu i on zaspe a po noći ne ide tako 😂😂😂😂😂 ne da se mali nikako.
Vidiš meni se menga odmah unormalila srećom pa se nadam da će i tebi. 🤞🏼
Daaa i mene bas kontra reza boli. Eo narucila me za 5.6. 🤷♀️ Ah..
Luka se zove bebonja 💞
Ma ja sam bila uvjerena da ce se probudit sam, zato nisam ga budila, kao sad ce sad ce i zaspali mi.. I jbg..
7 i pol 💞 koliko on sad puta sisa? A koliko mu dajes dohranu? I jel ti se budi nocu ili kak to ide?
Valkris sisa ujutro i navečer svakako, ad mu dajem 150 ml vode plus formula i par zlica keksolina ili žitarica i bude oko 180-190 ml to jede tamo za večeru, tipa oko 7-8, to je taj treći obrok, mliječni. Sisa on i prije popodnevnih spavanja ali to je malo i kratko, čak nekad i neće nego samo dam sudu i ususkam ga u naručju i zaspe za čas. On kasnije ide spavati, oko 23 sata i spava do 8-9 ujutro u komadu, ne budi se noću. Posto sisa tako da se vrti, sve ga zanima pa se diže pa gleda pse pa TV i svašta nešto, ako smo u sobi navlaci si pidamu i stopalo mislim da sa takvim podojima ne dobiva dovoljno mlijeka, u ovoj njegovoj dobi je minimum 500 ml tako da sam odlučila da pređemo na ad. Ugl on naravno to ne prihvaća i jako je teško, unervozi se i place čim vidi bočicu dok recimo iz bočice pije vodu, sokic i sve je u najboljem redu ali ako daš mlijeko eto vraga, čak sam i izdajala par puta misleći da neće ad međutim nije ni to htio dok je recimo kao manji znao bez problema piti izdojeno na bočicu tipa kad bi otišli ja i dragi u kino pa bi ga odvela svojoj mami na čuvanje ili seki. Pedijatrica mi je rekla da je problem u tome sto dojeno djeci cica predstavlja obrok i ono sto oni žele, zato neće bočicu. Teško je, zao mi ga je kad se ljuti ili rasplače ali tako sam sigurna da popije sto mu treba.
Eh da, zaboravila sam napisati da taj mliječni obrok jede na žlicu, nema šanse na bočicu 🙈🙈🙈🙈
Kad ovak citam kak ide s tim obrokom i svim,blazeno ovo dojenje,sam dam cicu😂😂
Znala mi je rec frendica da dam dohranu tu i tam da se navikne sto prije jer poslije nece htjet bocicu ni dohranu :/ nisam to jos napravila xD...a zbilja sisanje di se vrti pa gleda okolo,pa nema smisla
Sve funkcionira za sad osim tih grceva al da nema njih nebi se mogla pozalit
Preslatko mi je ovo da zvuci kad ga primis u narucje😍😍
Valjda ce se ustabilit kad krene normalno,mozda ono prvo ni nije m bila na kraju,ko zna a do trmina isto mez kad cu doc jer se kod moje narucuje 1.u mjesecu za taj mj.tak da mi se cini da necu brzo..
Za sad imam te suskave stvari 😂 kupit cu sigurni jos nes hahaaa
Valkris-Luka 😀,divno
6 mj? Ajoj tak bu i mene kacilo ak ne i dulje
Genijalno da ste odmorili,ajde jedan dan za pamcenje😀
Sortiraj odgovore
Najstariji