Predrago mi je cut da nemate grcica,spasile ste se😩😀
Kak vam bebice spavaju?
Mi smo isprobali vrtuljak za krevetic ,vec tri tj.mu je to hit,stavim ga da gleda kak mu igrackice kruze,a ja se tusnem fino😀😀
Ee i da za kukove su mi tam rekli prek tel.da se to ide od 3-9 tj.zivota al ajde kao corona i to pa ,da sam slusala sebe vec bi to privatno obavila nego ono svekrva mi tupila kaj cu placat bezveze kad ima mjesta,nisam htjela da bude da izvoljevam stalno nesto 😒
Valkris a rekla mi je pedijatrica da to obavimo cim prije, jer sam joj rekla da nismo radi odgode.
Sara jeste se narucili onda?
Ja sam stvarno zadovoljna kako ona spava. Jucer smo imali rekord. Od 23-5😍😍 mi smo sretni😂 i onda pojede pa za 3h budjenje i nekad ju stavim nazad u krevetic spavat nekad se ustanemo.
A.inace od 23-3.30/4 ..danas smo ju stavili oko 22 pa.cemo vidjet kad ce se probuditi. Tvoj?
I meni je vise puna glava Corone..lagano i ja mislim da je izmisljotina... Al opet me muci pitanje kako se ono Italiji desilo😒
Eee nadam se da je to uskoro to,3 mj bude za 7 dana.
Danas je bilo manje srecom,ponadam se odma😂😂
Pa da sad probajte jos probiotik potrosit,isto kazu do 3 mi da su koristile bas zbog grceva al zbog dohtane i ne kakanja..
Ee bas mi je drago da ste se natucile malo da si popravite raspolozenjee😀
Julie hahah tak cu i ja u ducan ko da me neko s lanca pustio😂😂,mislim isto da je corona samo za probedbu nekih interesa i da se opet sakrije nedostatak pokradenog novca al oke…
Corona kao corona je gripa cista.
A
Kaj se klaiceve tice to necu ni pricat,samo se uzrujam,rec cu vam kad se odpusem,kokosi tamo rade -.- ,mi smo se po njihovom trebale same opet narucit,jucer sam ih zvala pa sam odustala od potrage sta se desilo ko je kriv i sta dalje,narucila sam se privatno u v.goricu jer mi blizu ,300 kn i necete vjerovat poliklinila Leder od onog dr.kaj je grub😂😂
Jbg,dobila sam preporuke.
Nisal znala da ima nes za opstipaciju beba,odlicno😀😀
Ajmeee Leder😁😁 na kraju mi je ostao u dobrom sjecanju😅
Jbt Saro, ja sam zaboravila da si ti dan nakon mene rodila😊
Ja sam znala da on ima svoju polikliniku, ali ni luda ne bi otišla kod dr. Grubača i još da mu platim za to 😂🙈
Kukici sto prije jer ako nekaj nije uredu nešto mi po sjećanju govori da je kao kasno ako se to ne odradi odmah neću pametovat jer se ne sjećam točno.
Dr Grubač 😂😂😂😂😂
Pa moj cak ok spava, 20-04 pa uz kenjkanje do 08. Po danu isto odspava u par navrata po 20ak minuta..
Da, kukovi.. Mi smo privatno riješili jer nam se nije cekalo 🤷♀️
Vrtuljak je i nama hit. I ljuljacka. I tak je sladak s tim facama što radi i baloncice i ruke u usta.. I osmijesi.. Dozivljava sve vise sve oko sebe.. Novi glasovi.. Sve jaci glas ima..
Nadam se da ga cijepivo nece poremetit :(
Ei curke..
Je grubijan i mrgud al ne radi on pregled pa sam se odlucila,mislim da on odraduje samo trudnicke vag.preglede ...tak sam bar cula od preporuke.
Vidit cemo kak ce bit.
Da,treba sto prije kukove jer je kasno,u biti za nas je sad prekanso al sta cu,odradit moram da var znamo ak je problem di je.xD
Bome fino Valkris bebica spava..top,ee dada balonceki😂😂😂😂😂joj slatki su tak kad su mali,pa onaj zavodnicki poluosmjeh😂😂
Julie kaj uopce sad od igracaka kupit?
Moj cori od 20-21 do 12-1 (nocas je cak do pol 3) i onda pol 5-pol 6 budenje i onda opet oko 8 i onda se u 9 ustajemo...zna bit dana sa i ranije ustanemo,ovisi sve...par dana je tak sema i onda je dva drugacije,jednu noc mi se samo jednom probudio into pred jutro ,ajmeeee cice su me ubile,napunile se a on nista,spavo i nemrrs ga probudit😂😂😂 po danu mi sve manje spava,ono po max 20 min
Od moje druge menge nista hahaa..izgleda da ce se trebat sve ustabilit,dva dana bole jajnici a ono nista...voljela bi da bude neka sema ko prije pa da si mogu vodit evidenciju kad sta...
Julie jel vi sad kad bebac ima 6 mj? Ili 7? Jel ga uspavljujete neko vrijeme ili sam zaspi? Kak to iide?😀
Dr Grubač 😂😂😂😂😂
Pa moj cak ok spava, 20-04 pa uz kenjkanje do 08. Po danu isto odspava u par navrata po 20ak minuta..
Da, kukovi.. Mi smo privatno riješili jer nam se nije cekalo 🤷♀️
Vrtuljak je i nama hit. I ljuljacka. I tak je sladak s tim facama što radi i baloncice i ruke u usta.. I osmijesi.. Dozivljava sve vise sve oko sebe.. Novi glasovi.. Sve jaci glas ima..
Nadam se da ga cijepivo nece poremetit :(
Nisam pitala ,kak je proslo?kulici dobro?
Kukici u redu, danas odradili uzv srca isto sve ok :) 🥰🥰🥰
U petak cijepljenje 🤞🤞
Nego, malac mi je jučer spavao 16-03. Bili na zraku dosta pa ga valjda to 'ukomiralo".. Ja i muz tek oko 21 (inace idemo spavati u 19h skupa s Lukicom) zaspali reko sad ce se on zbudit samo sto nije.. Kad ono sok, gledam na sat i ne vjerujem, 03!!
Sara, jel vi onda privatno idete te kukove ili sta?
Ja sam vec imala kao dvije menge, rekle mi frendice da treba par mjeseci da se to sad ustabili tak da ne znam kad je ocekivati ali dns cu nazvati ginekologa za pregled mozda narucuju. Druzila sam se s muzem i bolio me rez od epiziotomikr koji je lijevo i s desne strane me nest uzasno bolilo i plasim se sad da nest nije ok :(
..
Mi svog bebaca inace ostavimo u kinderbetu da se sam uspava. Citala sam da je to puno bolja varijanta jer kasnije kad ce se buditi nocu ce se i sam uspavati prije nego bebe koje su 'ovisne' o tome da ih roditelj usoavljuje. Sto ima smisla.
..
I da, ostala sam bez mlijeka. 20 izdojim iz obje.. Par dana sad ko sumanuta pijem cajeve vode masiram vucem izdajalicom i nista... Trudit cu se jos par dana.. 😔😔😔
Od igračaka mi imamo onu mekanj knjigu neka stranica suska neka pisti, mekanu slikovnicu isto to mu je zanimljivou, hit nam je zebra s nekim plasticnim visuljcima u baby gymu pa sad to trpa u usta.. Poceo je sve trpat u usta..
Planiram kupiti mekanu loptu to bi moglo biti hit
. I dajte jos ideja :)
Sortiraj odgovore
Najstariji