Da, nisam razmišljala o tom dijelu da ce donijet svasta iz vrtica.... U pravu si da.. Bolje da je doma..
Ne znamo spol jos, termin je 27.5., na pregled idem 16.12.
7.12.idemo na sistematski s L pa jedva čekam :)
Dize se sve vise, poceo je uz namještaj se dizati..
Joj ne znam sta da ti kazem za čizmice... On to jos ne kuzi nista a opet glupo mi ne stavit nista, a ne znam ni sta da stavim.. Razmisljat cu ujutro, bit cu pametnija nadam se.
Vi? M kuzi poklone i sto se dogada vjerujem..
Drago mi je da ti je noga bolje, i ne mogu vjerovati da se nadas ici na posao 🙈🙈 meni se ne radi..
E pa onda bi već i mogli vidjeti 😂🙊 to otkrivanje spola mi je tako slatko iako je meni bilo svejedno, samo da je beba zdrava. Bravo za L, pravi momak. Mi smo za Nikolu kupili voćne kasice one vrecice, kinder čokoladu i puzzle magnet sa životinjama, sav je bio u čudu. Danas smo se cijepili pa se nadam da neće biti neke reakcije 🤞🏼 A ovo za posao mi je ok da malo promjenim rutinu, da se maknem iz kuće i čišćenja 🙈
Stavila sam mu slikovnicu u cizmicu cisto da mi srce bude na mjestu da je dobio nesto za prvog sv. Nikolu iako on to nr kuzi hehe
Super da se M iznenadio i da je skuzio ☺️☺️
Cijepljenje proslo ok?
Ma joj, vjerujem ti.. Ja sam doma vec godinu dana i bit cu jos godinu i pol 🙈🙈🙈 nadam se da cu psihički izdrzat.. Nikud ne idem niti ista.. Joj.. Ne smijem niti razmišljati o tome..
Bili mi na sistematskom.. Znaci usli smo unutra on je toliko poceo vristati. Ne plakati nego bas vristati. Ja sokirana. Uzmem ga i nunam jer sta cu.. Sestra me gleda i kaze da ga skinem do bodija.. Ovaj krokodilske suze roni, vristi... Isuse.. Ja ga skinem i uzmem.. Mjeri mu glavu dok ga drzim.. Vagnuli ga jedvo i izmjerili...
Doso doktor, pregeldava ga, provjerava reflekse.. On bogac vristi i pruza ruke meni.. A meni suze u ocima.. Doktor me nest pita, ja van sebe.. Ne znam kak se zovem.. Sestra me pita broj mobitela ja ne znam reci.. On je bogac pola sata dok smo bili unutra vristao.. Smirila sam ga na trsnutke ali slabo.. Kako mi ga je bilo zao...
I onda sam ti ja drugi dan zvala doktora da pitam sta je reko jer ga nisam cula i rekla mu neke stvari sta sam imala hahah
Ugl, dobio je samo 500g u 2 mjeseca i narastao 2 cm.. Ali promijenili smo pedijatra pa moze biti do vage i mjerenja.. Dr kaze da je motoricki super i da lijepo napreduje i da ce sad sve manje i manje dobivati jer je sve pokretniji..
Radovi na kuci idu napokon i nadam se da je do kraja 1.mj sve gotovo 🙂
Ma ni Marin ne kuži Nikolu ali sad već kuži poklon u smislu da mu staviš igračku ili tako nešto vidiš oduševljenje 🥰
Jako mi je zao da ste prošli ovakvu traumu, siroti, mogu si mislit kako se uplašio i ti uznemirila 😥😥😥
Ne brini za kilažu ako mu je krivulja ok, Marin je malo opadao kad sam ga skidala sa cice jer je protestirao ali to je, puno oni troše dok krenu hodati i ostalo.
Držim 🤞🏼 da je probijate rokove i radi same tebe da si s mirom a ne da ti netko ronda čitavu trudnoću
Pa gledam tu krivulju i pada ali je iznad 50%.
Bit ce sve to ok valjda uvest cu mu veceru uskoro.. Iako slabo jede al sta sad..
I to spavanje njegovo nas ubija.. Sinoc se igrao u sred noci opet i penjao po muzu.. Hahha
Ak se ne penje onda cvili.. Pa ne znam jel su zubi.. Jel mu hladno.. Vruce..
Jel ti M dajes mlijeko kravlje ili pije AD, kindermilch ili tak nest? Vidim da ima hipp combiotik 3 od 10 mjeseci kao i kindermilch od 12 mj. I ne kuzim u cemu je fora..
Posto ne jede najbolje tu krutu hranu nekako si mislim ostati na dvojci zbog vitamina i tog svega sto ima unutra.. Ne znam ni sama..
Inace L sve vise i vise stoji uz namjeataj.. Uporan je bas i non stop se dize.. Nije jos stabilan naravno i kao da na prstima cesfo stoji, ne punom nogom.. Jel to ok za pocetak ili?
Ako ne pada na zadnju liniju ili ispod nje onda nije nikaj strašno, bas ista stvar je Bila sa Marinom, opadala je malo ali eto počeo se dizati i kretati i ode to malo pak skupe dg 😂🙈
Znaci čitam sve ovo tvoje i ko da gledam svoje dijete 😂🙊
Dajem mu magareće mlijeko bas po PS-u, to umutim malo cokolina i tako 10 dana zaredom i onda 20 dana pauze, a kaj se tiče ada i km dajem mu oboje, inače on ne pije mlijeko ovako solo pa km jede u zgancima, špinatu i tak a ad isto znam složiti s čokolinom. Mi smo na trojci, a ovo je valjda od sastava da neke mogu od 10 mj a neke od 12. Tak nam je Jovancevic rekao da možemo na trojku kad smo bili iako je bio mislim 11 mj. Ma mama budi ponosna na svojeg malca, to je ok, to sto je naprsticima je sve normalno, to oni rade većina, ti samo rukom kad ga vidiš spusti rist prema dole i usvojit će to vrlo brzo 😊🤗
Bilq sam uvjerena da sam poslala odgovor..
Da, krivulja je i dalje iznad 50%..
Joj da, sjecam se da si rekla magareće za imunitet..
Evo na lijevu nogu stane punim stopalom, na desnu i dalje prsti.. Pusti se jednom rukom i dohvaca igracke a drugom se drzi dok stoji.. Par koraka je napravio uz namjestaj... Raste moj malac 😪😪 bas sam emotivna oko toga.. Kad ga vidim kako stoji i kako je veliki decko...
Bila sam na pregledu, stize curica nam ❤️❤️
Ajme koje divne vijesti 🤩🧸🎀 čovječe sad gledam ti u 18-om tjednu 😂 pa di su proletjela tri tjedna, mislila sam da si u 15-om 🤪🙊 čovječe još malo i na pola trudnoće 🙈
Bravo za L 👏🏼👏🏼👏🏼 Mali istraživači 🙈
Tako se i ja čudim kako sve upija i sto sve radi i onda se sva raznjezim 🥰🥰🥰
Jeste kitili 🎄 nama M baca kuglice ove kaj su niže i stalno ih vraćamo 😂😂😂
E da, mi smo od jučer u visokoj temp pa ne idemo u vrtić i ja sam ostala doma 😔 bas mi ga je zao ali srećom ima apetita i zaigran je
Znaci ne znam kud je proletilo vrijeme!! A dobro se osjecam i nemam tegobe pa valjda zato to sve nekako imam dojam i ide brze 🥰🥰
Nismo kitili bor, budemo sutra mislim, ali stavit cu ga negdje u cosak i ograditi jer vjerujem da bi pocupao sve kuglice hahah
Joj.. Kakvo je danas stanje s temperaturom?
Jel prica M nesto razumljivo ili ima svoj jezik?
Sortiraj odgovore
Najstariji