Porod u OB Karlovac

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • draz2
    05. Prosinac 2014. 17:42

cure, hvala na informacijama! nemojte nas zaboraviti kad rodite, sve me zanima, kako je bilo :)
    ja tek u 5.mjesecu, sretno svima!!!

lonny
    06. Prosinac 2014. 21:38

Ne brini, nećemo vas zaboraviti. 
    Još samo malo, 10tak dana, pa je moja curka samnom!
    Luli kako si ti? Jesi krenula u trudničku ambulantu?

Luli2
    07. Prosinac 2014. 01:09

Nisam, zadnji put sam na pregledu bila prije 3 tjedna, tad mi nije nista govorila kad ce me slat. Imam pregled sad u ponedjeljak pa cu vidit sta kaze. Tad cu bit 38+3.
    A ti? Ak jesi, kako je tamo?

Rebecca0807
    15. Prosinac 2014. 21:49

Luli ima li novosti kod tebe???

lonny
    15. Prosinac 2014. 22:41

Luli jesi još u jednom komadu?
    Uglavnom cure, što se tiče poroda u OB Karlovac ja sam jako zadovoljna sa svima. Porod mi je bio super, trudovi su me uhvatili po noći, otišla sam gore, stavila ne sestra na ctg, očitala trudove, doktor je rekao da sam otvorena 2,5 prsta i ostala sam u predrađaoni. Dali su mi klizmu dok još trudovi nisu bili prejaki, jer je tako lakše. Onda su me u rađaoni opet stavili na ctg nekih sat vremena nakon čega sam otišla u sobu leći. Ako vam je lakše možete i šetati po hodniku. Meni je bilo možda malo lakše podnjeti trud, kad je krenulo jače, ako sam stajala, ali mi je pak s druge strane pasalo ležati između trudova jer sam bila užasno umorna. Ne znam kad su me točno prebacili u rađaonu, čini mi se oko 8. Doktor me pogledao, bila sam otvorena jedno 4 prsta ako se dobro sjećam i onda sam zvala muža da dođe. Stavili su mi lagani drip da ne izgubim prirodne trudove i rodila sam u 10:52. Ostali su iznenađeni kako je to brzo išlo.
    Porodio me je dr. Zadro i imam samo riječi pohvale za njega. Izuzetno smiren i stručan liječnik. 
    Nažalost,  ne znam kako su se sestre/babice zvale, ali i o njima samo sve najbolje. Rade stručno, a našle su i vremena za smiriti me i slušati moje "ja to ne mogu"!
    I na odjelu su svi bili super, dragi i spremni pomoći. Također bi pohvalila i pedijatricu za koju se isto na žalost ne mogu sjetiti imena, kao i dr. Maju Posavec. Ma za sve svaka pohvala, divni su.

lonny
    15. Prosinac 2014. 23:07

Curke upravo sam slučajno odbila zahtjev za prijateljstvo nekome, prst mi se okliznuo na glupom touch screenu. Nisam ni ime uspjela vidjeti, a kako pišem gotovo samo na ovoj temi i na temi opća brbljaonica, onda na oba mjesta molim da mi cura opet pošalje zahtjev jer ne znam tko je  :(

Luli2
    16. Prosinac 2014. 07:19

Bravo Lonny!!  Bas mi je drago da je tako dobro proslo sve!!

Ja sam jos uvijek u jednom komadu, zatvorena sam a termin mi je u subotu. Javim vam novosti. Bila sam jucer u TA na ctg-u i pregledu. Bila mi je dr.Bernarda, super je, draga i njezna. Narucila me u cetvrtak na ctg.

lonny
    16. Prosinac 2014. 09:34

Držim fige da krene ovaj tjedan pa da ste za Božić doma. 
    Ja sam bila u TA u petak, naručili me za utorak a rodila u nedjelju. Možda onda i tebi krene usred tjedna :-)

Luli2
    22. Prosinac 2014. 02:56

Samo da se javim da sam jos uvijek 2u1, malac nece van! Sada svaka dva dana na svarcu pa cemo vidit...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.