Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    flora2
    25. Svibanj 2015. 17:17

Pozdrav cure,

ovako slala sam u Niveu, Kozmo, Bebimil, i još nekima, no nisam dobila ni jedan odgovor 
    Koliko ste čekale neke uzorke i tko sigurno odgovara?

• sladja28
    25. Svibanj 2015. 19:31

Meni je radosnica stigla brzo, od hippa par uzoraka caja i zlicica isto dosta brzo, a Nivea nakon 2 mj...mali sampon i vlazne maramice..i da, stigle su mi i dvije puffis pelene isto brzo. A ne sjecam se vise tko mi je odgovorio a tko nije na mail. A sta se od Kozma dobije?

curica2
    25. Svibanj 2015. 23:01

Mame,na facebook stranici Bebivite mozete traziti besplatni primjerak knjige "Papam fino i zdravo" 

• sunčeko101
    26. Svibanj 2015. 15:50

Pozdrav!
    Jedno pitanje u vezi dm knjižica za trudnice i bebe.
    Kartica koju imam je na moju mamu ( nisam još bila punoljetna kad smo je uzimale). Mogu na tu njezinu karticu uzeti knjižice ili moram raditi drugu karticu?

Gricko3
    08. Lipanj 2015. 15:11

Nemogu virovat da salju samo dvi pelene  ja dobila 10, a prijateljica 12.

info@filip-trade.hr

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Teica_991
    11. Lipanj 2015. 22:02

Mame i Farmacia ima poklon paket za trudnice. Samo treba otići tamo i zatražiti. 

Tea

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.