Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    10. Travanj 2015. 13:14

Meni su iz nivee poslali nakon 2, 3 mjeseca...već sam zaboravila da sam išta poslala!

kachi
    10. Travanj 2015. 21:32

Bok cure! 
    Sad ću ja sa jednim blesavim pitanjem, ali na stranici od Bebimila u obrazac za radosnicu treba upisati ime djeteta i datum rođenja, a ja sam tek trudna. Kako ste vi to riješile? Utipkale datum termina i ime tek tako ili ste nekako drugačije slale?

Naanaa2
    10. Travanj 2015. 21:46

Kachi, upiši datum termina i bilo koje ime i pošalji.

kachi
    10. Travanj 2015. 22:02

Hvala! 

lioness2
    22. Travanj 2015. 14:55

meni je stigla bebimil radosnica neki dan, i baš me razveselila! poslala sam mail HIPP-u i Novalacu. HIPP mi kaže da će poslati brošure i neke uzorke čajeva koji su im trenutno na raspolaganju... 

cipelica
    22. Travanj 2015. 16:30

cure, ima li koja iz mullerove knjižice s popustima kupon za Cewe fotoknjigu kojeg neće iskoristit pa da mi ga prepusti (samo bi mi na pp trebalo poslati kod kupona)??? stvarno bi mi puno značilo, hvala unaprijed

sammy4
    23. Travanj 2015. 20:01

Pozdrav svima..
    jooj čini se da su počeli škrtariti sa Pufies pelenama. I ja sam prije 10 dana dobila samo dvije pelene u pismu. Prijateljica je 5 dana poslije mene isto dobila samo dvije . A baš sam se veselila da ću dosta njih skupiti, simpa su. Samo mi recite na mojima piše broj 2. Koja je to veličina? jeli to za 2 kg bebu ili 2 mjeseca?? Prijateljici je stigla veličina 3 pa ni ona ne zna. Hvala.
    Bebimil radosnica je supeeeer . Novalac je poslao sobni termometar, nije mi nešto. Gdje su oni dani kada su slali bodiće

Anci2225
    24. Travanj 2015. 13:56

Sammy, velicina 2 ti je 3-6 kg

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.