Meni su iz nivee poslali nakon 2, 3 mjeseca...već sam zaboravila da sam išta poslala!
Bok cure!
Sad ću ja sa jednim blesavim pitanjem, ali na stranici od Bebimila u obrazac za radosnicu treba upisati ime djeteta i datum rođenja, a ja sam tek trudna. Kako ste vi to riješile? Utipkale datum termina i ime tek tako ili ste nekako drugačije slale?
meni je stigla bebimil radosnica neki dan, i baš me razveselila! poslala sam mail HIPP-u i Novalacu. HIPP mi kaže da će poslati brošure i neke uzorke čajeva koji su im trenutno na raspolaganju...
cure, ima li koja iz mullerove knjižice s popustima kupon za Cewe fotoknjigu kojeg neće iskoristit pa da mi ga prepusti (samo bi mi na pp trebalo poslati kod kupona)??? stvarno bi mi puno značilo, hvala unaprijed
Pozdrav svima..
jooj čini se da su počeli škrtariti sa Pufies pelenama. I ja sam prije 10 dana dobila samo dvije pelene u pismu. Prijateljica je 5 dana poslije mene isto dobila samo dvije . A baš sam se veselila da ću dosta njih skupiti, simpa su. Samo mi recite na mojima piše broj 2. Koja je to veličina? jeli to za 2 kg bebu ili 2 mjeseca?? Prijateljici je stigla veličina 3 pa ni ona ne zna. Hvala.
Bebimil radosnica je supeeeer . Novalac je poslao sobni termometar, nije mi nešto. Gdje su oni dani kada su slali bodiće
Sortiraj odgovore
Najstariji