Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    18. Svibanj 2015. 14:42

Pozdrav trudnice. Ja sam tek frisko saznala za trudnocu pa nisam neyto upucena ali me interesira gdje i kako se mogu dobiti ti pokloncici

bobica9
    19. Svibanj 2015. 10:11

E, taj konzum i ja čekam već jaaakooo dugo...

• Shambala
    19. Svibanj 2015. 14:02

A šta to konzumovo čekate?

Mary36
    20. Svibanj 2015. 20:37

Cure kako to ide s dječjim plus programom u Konzumu? Danas smo muž i ja bili u Konzumu i rekla nam ženska na pultu da se to mora preko telefona rješiti, baš je bila neljubazna....uglavnom ja sam muža i sebe sad učlanila preko interneta, ali mi nije jasno kako bi sad trebali dobiti te pelene? Da li idemo opet u Konzum s karticama ili će nam poslati na adresu?

matteeaa
    21. Svibanj 2015. 08:01

E da, ovo i mene zanima, učlanila sam se u taj konzum baby program preko interneta i što sad?

Gricko3
    21. Svibanj 2015. 09:02

i sad cekate da vam dodu na adresu kuponi i kupon za besplatne pelene s kojim cete ic u konzuma uzet pelene.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Gricko3
    21. Svibanj 2015. 10:25

koliko se ja sjecam cekala sam mjesec dana

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.