ja sam dobila jučer paketić od HIPP-a, ali ga još nisam podigla u pošti. čula sam da i oni u zadnje vrijeme šalju skromne pakete...
ja sam dobila jučer paketić od HIPP-a, ali ga još nisam podigla u pošti. čula sam da i oni u zadnje vrijeme šalju skromne pakete…
Na koju adresu se salje za HIPP i sto se treba napisati?
Ja sam od hippa dobila neku jednostavnu žlicu, naljepnicu za auto i jednu vrećicu tester čaja za dojilje...malo, da. Meni sva sreća poštar sve što dođe ubaci kroz prozor ako me nema, jer ne znam da li bi mi se još i u poštu dalo po to ići!
Ja sam od hippa dobila neku jednostavnu žlicu, naljepnicu za auto i jednu vrećicu tester čaja za dojilje…malo, da. Meni sva sreća poštar sve što dođe ubaci kroz prozor ako me nema, jer ne znam da li bi mi se još i u poštu dalo po to ići!
mary, ja sam trudna upola manje nego ti pa ne bih smjela imati izgovor, ali ni meni se ne da danas... vučem se kao mačka već dva sata po stanu i pišem po forumu, sve samo da ne moram pješačiti do pošte i nazad!

Jeli znate koju veličinu pelena daruje Dm kada se beba rodi?
I koju ste veličinu uzimale u konzuma kao dar za učlanjenje u multiplus nagradni program za bebe?
Ja se mislim dal da uzmem najmanji ili ipak broj veće u konzuma...
U dm se dobiju pelene Pampers premium care veličina 1. A ja sam u Konzumu preuzela medium veličinu nakon poroda, ipak nisam htjela riskirati s pelenama kad je beba baš mala, još ih nismo probali pa ne znamo reakciju.
Jeli znate koju veličinu pelena daruje Dm kada se beba rodi?
I koju ste veličinu uzimale u konzuma kao dar za učlanjenje u multiplus nagradni program za bebe?
Ja se mislim dal da uzmem najmanji ili ipak broj veće u konzuma…
Kupon je za newborn , ali mi smo nadoplatili razliku za veće ...i tako nas je savjetovala prodavačica....a u konzumu možeš uzeti bilo koju veličinu.
Jel dobio tko poklon paket Nivee u travnju? Sredinom ožujka su mi javli da "Obzirom da niste primili uzorke NIVEA Baby njege poslati ćemo Vam ih ponovno s pošiljkama za sve koji se prijavljuju ovaj mjesec." Još mi ništa nije stiglo. I što se uopće dobije od njih?
Jel dobio tko poklon paket Nivee u travnju? Sredinom ožujka su mi javli da "Obzirom da niste primili uzorke NIVEA Baby njege poslati ćemo Vam ih ponovno s pošiljkama za sve koji se prijavljuju ovaj mjesec." Još mi ništa nije stiglo. I što se uopće dobije od njih?
ja sam im poslala upit za uzorke početkom travnja, ali mi još uvijek ništa nije stiglo... pojma nemam što pošalju u paketiću.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji