Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurelija
    07. Ožujak 2016. 16:55

ja sam dobila od hippa u roku mjesec dana, provjerite da li ste potvrdile registraciju do kraja! U paketu sam dobila vlažne maramice, čarapice i čaj za dojilje te chicco bon 100 kn (rok iskoristivosti kraj ovog mjeseca! :S)

bebimil već imam radosnicu pa se nisam ni prijavljivala, a također sam dobila od gin paketić

poslala sam dietpharmu onu njihovu "razglednicu" za učlanjenje, s kojom se dobije kutija prenatala ili postnatala, što je super poklon s obzirom na cijenu tableta.

učlanila sam se jos u mullerov program moja beba, dobije se knjižica s popustima, još mi ostane baby center - oni daju onaj porodiljni popust 10 % godinu dana na sve

• ines_m
    08. Ožujak 2016. 17:51

Ja sam tu "razglednicu" dobila u poklon paketu od hippa.

Uclanite se u multiplus klub, ne znam kako se tocno zove. Na stranicama konzuma. Dobit cete kupon na kucnu adresu s kojim mozete pidici paket pelena u konzumu ;)

Aurelija
    11. Ožujak 2016. 08:22

ILoveCats, ja sam tu razglednicu dobila u paketu kod ginekologa, i jos jednu od hippa. Pitaj u ljekarni, mozda tamo imaju.

Ines_m hvala na info!

• ines_m
    11. Ožujak 2016. 12:44

Aurelija, tako.sam i ja, prvu dobila u paketu kod ginekologa, poslala i za cas stigli prenatali. Onda taman nekako kada sam te potrosila, stigne paket od hippa i tamo jos jedna narudzbenica. Ja se poveselila, evo jos jedne ture taman kad sam popila prvu. Ali ni dan danas jos nije nista stiglo. Ti si dobila dva puta?

ILoveCats
    11. Ožujak 2016. 15:49

Ja nisam dobila nikakav pakat od ginekologa...
    To za d. moram provjeriti.
    Imam program vjernosti od Konzuma....vidiš, to nisam ni znala... idemm sad odma pogledati :)

ILoveCats
    11. Ožujak 2016. 15:56

Učlanila sam se u Dječji klub Multiplus...pelene dobivam na kućnu adresu ili?

• ines_m
    11. Ožujak 2016. 16:10

Ilovecats, na kucnu adresu ces dobiti kupon s kojim onda ides u konzum po pelene. Velicinu biras sama :)

zabica25
    11. Ožujak 2016. 16:40

Pozdrav, 
    upravo sam se prijavila u klub Konzuma...
    u kojem vremenu dođe kupon i kakve pelene mogu uzeti? (veličinu, njihova marka?)

Karticu nemam, ali sad sam dobila broj kartice...dobit ću ju doma?

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.