da, novalac je bas razocaranje. neki su dobili termometar, drugi zlicice, mi isto taj papir sa zirafom. uopce mi nije jasno kako mjeriti malu bebu s tim, a ne pada mi na pamet to lijepiti po zidu.
iz filip trada-a su javili kako nemaju malene velicine uzoraka pelena, pa ako im vec ista saljete, ne pisite da ste trudnice. mislim, kao da dijete nece doci i do velicine 2, 3... ah...
afrodita nema uzorke za bebe i trudnice, ali ima uzorke kremica (morate im napisati tip koze i godine).
od hippa jos nista.
bebimil je poslao radosnicu, bas je lipa i prakticna. jako brzo je stigla. svaka im cast!
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
ja sam dobila od hippa u roku mjesec dana, provjerite da li ste potvrdile registraciju do kraja! U paketu sam dobila vlažne maramice, čarapice i čaj za dojilje te chicco bon 100 kn (rok iskoristivosti kraj ovog mjeseca! :S)
bebimil već imam radosnicu pa se nisam ni prijavljivala, a također sam dobila od gin paketić
poslala sam dietpharmu onu njihovu "razglednicu" za učlanjenje, s kojom se dobije kutija prenatala ili postnatala, što je super poklon s obzirom na cijenu tableta.
učlanila sam se jos u mullerov program moja beba, dobije se knjižica s popustima, još mi ostane baby center - oni daju onaj porodiljni popust 10 % godinu dana na sve
ja sam dobila od hippa u roku mjesec dana, provjerite da li ste potvrdile registraciju do kraja! U paketu sam dobila vlažne maramice, čarapice i čaj za dojilje te chicco bon 100 kn (rok iskoristivosti kraj ovog mjeseca! :S)
bebimil već imam radosnicu pa se nisam ni prijavljivala, a također sam dobila od gin paketić
poslala sam dietpharmu onu njihovu "razglednicu" za učlanjenje, s kojom se dobije kutija prenatala ili postnatala, što je super poklon s obzirom na cijenu tableta.
učlanila sam se jos u mullerov program moja beba, dobije se knjižica s popustima, još mi ostane baby center - oni daju onaj porodiljni popust 10 % godinu dana na sve
Gdje se prijaviti za dietpharm?
Ja sam tu "razglednicu" dobila u poklon paketu od hippa.
Uclanite se u multiplus klub, ne znam kako se tocno zove. Na stranicama konzuma. Dobit cete kupon na kucnu adresu s kojim mozete pidici paket pelena u konzumu ;)
ILoveCats, ja sam tu razglednicu dobila u paketu kod ginekologa, i jos jednu od hippa. Pitaj u ljekarni, mozda tamo imaju.
Ines_m hvala na info!
Aurelija, tako.sam i ja, prvu dobila u paketu kod ginekologa, poslala i za cas stigli prenatali. Onda taman nekako kada sam te potrosila, stigne paket od hippa i tamo jos jedna narudzbenica. Ja se poveselila, evo jos jedne ture taman kad sam popila prvu. Ali ni dan danas jos nije nista stiglo. Ti si dobila dva puta?
Ja nisam dobila nikakav pakat od ginekologa...
To za d. moram provjeriti.
Imam program vjernosti od Konzuma....vidiš, to nisam ni znala... idemm sad odma pogledati :)
Učlanila sam se u Dječji klub Multiplus...pelene dobivam na kućnu adresu ili?
Ilovecats, na kucnu adresu ces dobiti kupon s kojim onda ides u konzum po pelene. Velicinu biras sama :)
Ilovecats, na kucnu adresu ces dobiti kupon s kojim onda ides u konzum po pelene. Velicinu biras sama :)
Kakve su njihove pelene?
Hvala na inf :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji