Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nin@c
    28. Travanj 2015. 12:57

Curke, kako ide procedura sa Mullerom?
    Učlanila sam se na njihovoj stranici u taj Baby klub ili kako već
    i pisalo mi je da ću uskoro dobiti na mail nekakve kupone koji
    naravno ne dolaze.
    A i neke od vas su pisale da se kuponi moraju podići na blagajni...
    sad više ni sama ne znam...   zna ko?

Anci2225
    28. Travanj 2015. 13:01

Meni je Muller napisao da si isprintam upisnicu i odnesem na blagajnu i tamo sam dobila knjizicu s popustima

Baby1
    28. Travanj 2015. 13:25

Vezano za Muller, isto sam napravila kao Anci2225.

nin@c
    28. Travanj 2015. 15:56

Hvala cure!
    Al meni nije stigao mail potvrde, pa me zato zeza...
    Budem to probala riješiti s njima,
    ipak hvala!

Mary36
    28. Travanj 2015. 17:28

Ja sam to sve napravila u mulleru, isto sam slala pa sam imala nekih problema. Najbolje da odeš tamo i sve odmah dobiš

lu_jo
    06. Svibanj 2015. 13:35

Ja sam u mulleru kupovala prije mjesec dana i prodavac me pitao jesam li trudna (ocito jesam hehe) i dao mi je.kupone iako se nisam ni registirala

lu_os

Mamatobe
    06. Svibanj 2015. 16:05

Ja sam danas dobila Bebimilovu radosnicu i baš sam se ražalostila... Knjižica je divna, ali ju je poštar tako ugurao u sandučić da je, rekla bih, neupotrebljiva.  Ne znam što ga je koštalo staviti na sve sandučiće gore ili pozvoniti kad je vidio da je nešto čvrsto unutra, a ne tako nabijati...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.