Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dancccci
    29. Kolovoz 2015. 08:53

Možete se prijaviti i u Family Service, ja sam se tek prijavila pa ne znam što se dobije, ali isto dijele neke poklon pakete 

• ines_m
    31. Kolovoz 2015. 12:01

Pozdrav trudnice drage!

Jel netko u zadnje vrijeme dobio kakve pokloncice? Ja sam slala upite na hipp, novalac, bebimil, niveu, nestle...dobila sam odgovor samo od nivee i to, link s kojeg mogu naruciti besplatne uzorke. Trenutno se na linku nalazi samo muski gel za tusiranje :(

• ines_m
    01. Rujan 2015. 10:16

Evo ja dobila e-mail od filip-tradea, trazili su me adresu 

Dancccci
    11. Rujan 2015. 10:55

Mi smo od Bebimila dobili prekrasnu radosnicu... zatražite ju, stvarno će biti lijepa uspomena!  Hipp nam je poslao paketić i Novalac.

• maska
    15. Studeni 2015. 16:39

drage mame dali je koja dobila paket za sviju bebu ove god 2015 i ako je gdje ali da nije iz dm-a to smo dobile....

• ines_m
    18. Studeni 2015. 11:22

Ja sam dobila kod ginica na pocetku onaj paketic, takodjer dm i ovo ostalo sto sam slala upite preko e-maila. Bebimil-radosnica, fillip trade-2puffies pelene, novalac-termometar za vodu...slala sam i hippu, ali jos nista

sangria
    28. Siječanj 2016. 12:32

Topfer na Facebooku poziva da se jave trudnice u njihov inbox kako bi mogle dobiti promotivni poklon-paket:

"Pošaljite nam svoje kontakt podatke: Ime i prezime i adresu stanovanja, e-mail adresu kao i mjesec trudnoće i očekivani termin poroda i na vašu adresu stići će poklon paket Töpfer proizvoda."

summerbaby
    07. Ožujak 2016. 12:52

Drage trudnice, ima li kakvih novosti u vezi poklon paketića
    Bebimil je poslao predivnu Radosnicu :) , Novalac - metar za zid od papira :( 

tala
    07. Ožujak 2016. 13:14

da, novalac je bas razocaranje. neki su dobili termometar, drugi zlicice, mi isto taj papir sa zirafom. uopce mi nije jasno kako mjeriti malu bebu s tim, a ne pada mi na pamet to lijepiti po zidu. 

iz filip trada-a su javili kako nemaju malene velicine uzoraka pelena, pa ako im vec ista saljete, ne pisite da ste trudnice. mislim, kao da dijete nece doci i do velicine 2, 3... ah...

afrodita nema uzorke za bebe i trudnice, ali ima uzorke kremica (morate im napisati tip koze i godine).

od hippa jos nista. 

bebimil je poslao radosnicu, bas je lipa i prakticna. jako brzo je stigla. svaka im cast!

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.