Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Filotea
    27. Ožujak 2015. 08:44

Evo meni upravo stigli testeri od san kozmetike,isto sam čekala dugo da sam već zaboravila na to

Leda2
    27. Ožujak 2015. 09:49

Ja sam oduševljena San kozmetikom, naručit ću si kremu za lice i bebolini za guzu!

=http://lilypie.com]

Baby1
    27. Ožujak 2015. 10:48

Provjerite si u ljekarnama da li imaju San proizvode, jer na letku piše da bi trebali imati. Ali nema u svakoj, ja sam pitala tu kod nas...I meni se sviđa krema za guzu! 

Leda2
    27. Ožujak 2015. 10:50

Ma nema nigdje u Slavoniji, najbliže Zagreb!

=http://lilypie.com]

Mary36
    27. Ožujak 2015. 17:16

Evo i meni su napokon upravo stigli San testerići...tako fino mirišu  Mislim da ću kupiti jednu i za sebe i bebu. Čini mi se baš dobra ta za guzu, ako se koja kuži da li se ta krema može koristiti umjesto JGL ili Pavlovićeve masti? To su nam rekli na tečaju da kupimo, ali mi se ova čini ipak bolja sa tim prirodnim sastojcima.

Naanaa2
    27. Ožujak 2015. 18:56

Dame moje, biste li bile toliko ljubazne pa da mi koja pošalje link za registraciju da i ja i moja beba dobijemo testeriće za San kozmetiku? 

Mila7
    27. Ožujak 2015. 20:27

Dovoljno je da im posaljes upit za testere na email san@san10.hr
    Meni su u roku od par sati odgovorili da ce ih poslati

Marlameri
    10. Travanj 2015. 08:53

Koja od vas ima iskustva sa Niveom? Ja sam se registrirala još u 3 mjesecu i tražila testere i još ništa nisam dobila. A bebimil radosnica mi je došla za 10-tak dana. Jel da opet pišem Nivei ili da još čekam?

Mila7
    10. Travanj 2015. 11:03

Sad si me podsjetila da ni meni nisu iz Nivee nista poslali iako sam ih dosta davno kontaktirala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.