Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • antonija2
    20. Ožujak 2015. 08:29

Loreen

Sto treba napisati za te Puffies pelene?

Napises dal su ti u mogucnosti poslat ti besplatne uzorke Pufies pelena i napises koje velicine i svoju adresu, naravno. Meni nisu nis odg., al sam dobila paketic od 10 pelena za nekih 10-ak dana.

Lollypop
    20. Ožujak 2015. 12:53

Ma necu im vise slati. Briga me, necu kupit puffies nikad!! 

Stigle su mi brosure od RODE. Poslala sam im mail ako mi mogu poslat brosurice o dojenju, i rekli su nema problema (iako ih ima online). Sad me mama zvala da je dosla jedna prilicno teska posiljka sa brosurama. Super, nisam bas od citanja knjiga na tu temu (malo mi je dosadnjikavo), niti je skoro itko oko mene imao normalni prices dojenja, tako da ce mi to taman doci da se informiram a da pritom ne pregorim od dosade 

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Vmnina
    20. Ožujak 2015. 22:59

Evo bebimil radosnice i kod mene u sanducicu!
    Prekrasna je stvarnoo

Vmnina
    20. Ožujak 2015. 23:04

Meni su ima par mjeseci poslali da hoce i nistaaa.
    Sad sam se ja napravila luda i opet poslala mail.
    I sad stigla haha 
    Znaju oni da imaju posla s ludim trudnicama

• Loreen
    20. Ožujak 2015. 23:11

Hm, meni nista nije stiglo odgovor ili nesto.... Opet cu ja to haha

Marlameri
    21. Ožujak 2015. 10:06

I meni je stigla bebimil radosnica nakon 10 dana a niveu još čekam. I radosnica je stvarno super. Baš lijepo od njih! Iako moje curke nikad nisu jele umjetnu hranu već samo siku i onda odmah prešle na kuhanu hranu i kašice. A sisale obje do dvije godine. Ali tko zna kak će ovaj malac. Možda na kraju bebimil ipak bude imo neke koristiod nas?

• Loreen
    21. Ožujak 2015. 13:58

Jeste dobili odgovor za radosnicu kad ste se prijavili? Meni nista nije stiglo... Ne znam da li da cekam ili saljem opet da mi posalju bar automatsku poruku...

Vmnina
    21. Ožujak 2015. 14:08

[table][tr][td][table][tr][td]Pozdrav!
    Saljem vam mail jer sam dobila savjet da se javim na ovu adresu.
    Trudna sam i zelim vasu predivnu radosnicu.

Hvala unaprijed!

Lp
    info@bebimil.hr[/td][/tr][/table][/td][td]

[/td][td][/td][td][/td][/tr]
    [tr][td][table][tr][td]prima ja
    [/td][/tr][/table][/td][/tr]Postovana gospodjo, veseli nas da Vam se svidja nasa Radosnica. Posaljite nam svoju postansku adresu kako bismo Vam ju mogli poslati. S postovanjem. Marketing[/table]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.