MrSandrica nemaš u toj Mullerovoj knjižici baš puno stvari potrebnih za rodilište, za majke imaš samo grudnjake za dojilje i jastučiće za dojilje sve ostalo je uglavnom za bebu. Bočice, pelene, kozmetika i sl.
MrSandrica nemaš u toj Mullerovoj knjižici baš puno stvari potrebnih za rodilište, za majke imaš samo grudnjake za dojilje i jastučiće za dojilje sve ostalo je uglavnom za bebu. Bočice, pelene, kozmetika i sl.
baš mi treba grudnjak za dojenje..al i za bebu će trebati svašta tako da bi mi svejedno knjižica dobro došla.....ako je ikad dobijem
MrSandrica najbolje ti je da ako si usput podigneš na blagajni kada su oni već tako nemarni.. Ja sam jučer podigla još jednu knjižicu za prijateljicu i nitko me ništa nije pitao, samo sam zatražila na blagajni
MrSandrica najbolje ti je da ako si usput podigneš na blagajni kada su oni već tako nemarni.. Ja sam jučer podigla još jednu knjižicu za prijateljicu i nitko me ništa nije pitao, samo sam zatražila na blagajni
Ma pitala sam već par puta i nikada nemaju a nisu mi baš blizu da idem svaki tjedan....ma vidit ću još malo..ako ne daju odo ja do Dm...on mi je i onako u naselju u kom živim.... :)
ma najbolje na blagajnu, ja sam odmah otisla u najblizi muller cim sam cula da su stigle knjizice
Ja sam grudnjake za dojenje uzela u H&M-u na sniženju po 35 kn i jako su dobri, fini i mekani.. Tako da ako je nekome usput može i tamo pogledati, a oni imaju i odjel za trudnice koji nije posebno skup, a ima zanimljivih stvari
ma na kojem su odjelu ti grudnjaci...??? ja ih trazim po h&m-u vec danima, i nikako da ih nadjem..jel pise na njima "grudnjak za dojenje" ili nesto drugo.....ja sam ocito corava
..i bila sam veceras u mulleru, podigla knjizicu na blagajni, ali sam prije toga morala ispuniti neku pristupnicu i ostaviti podatke....i najvise sam se u knjizici razveselila popustu na Musteline proizvode i jos nekim stvarima...
ja sam isto gledala u H&M-u te grudnjake ali nisam ih uspjela naci, pa ako netko zna di ima toga, u kojem tocno?
ja sam isto gledala u H&M-u te grudnjake ali nisam ih uspjela naci, pa ako netko zna di ima toga, u kojem tocno?
Imas u H&M-u u CCO East, u biti imas u svakom koji ima odjel za trudnice. Ja sam u Eastu kupovala, pa tamo znam da ima sigurno.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
TeaOsijek jel postoji kakva mogucnost da mi podignes knjizicu u Milleru pa mi posaljes postom??? sorry ak te mozda previse gnjavim ali jucer sam pitala za nju i nemaju ju...a ti ih imas na bacanje...hihi
ako ne..nemas frke...
Laura 21.08.2014 :-*
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji