Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TeaOsijek
    04. Svibanj 2014. 13:17

MrSandrica nemaš u toj Mullerovoj knjižici baš puno stvari potrebnih za rodilište, za majke imaš samo grudnjake za dojilje i jastučiće za dojilje sve ostalo je uglavnom za bebu. Bočice, pelene, kozmetika i sl.

TeaOsijek
    05. Svibanj 2014. 20:20

MrSandrica najbolje ti je da ako si usput podigneš na blagajni kada su oni već tako nemarni.. Ja sam jučer podigla još jednu knjižicu za prijateljicu i nitko me ništa nije pitao, samo sam zatražila na blagajni

Lilica
    06. Svibanj 2014. 10:43

ma najbolje na blagajnu, ja sam odmah otisla u najblizi muller cim sam cula da su stigle knjizice

TeaOsijek
    06. Svibanj 2014. 20:07

Ja sam grudnjake za dojenje uzela u H&M-u na sniženju po 35 kn i jako su dobri, fini i mekani.. Tako da ako je nekome usput može i tamo pogledati, a oni imaju i odjel za trudnice koji nije posebno skup, a ima zanimljivih stvari

DarijaZ
    06. Svibanj 2014. 22:15

ma na kojem su odjelu ti grudnjaci...??? ja ih trazim po h&m-u vec danima, i nikako da ih nadjem..jel pise na njima "grudnjak za dojenje" ili nesto drugo.....ja sam ocito corava

..i bila sam veceras u mulleru, podigla knjizicu na blagajni, ali sam prije toga morala ispuniti neku pristupnicu i ostaviti podatke....i najvise sam se u knjizici razveselila popustu na Musteline proizvode i jos nekim stvarima...

Lilica
    07. Svibanj 2014. 11:53

ja sam isto gledala u H&M-u te grudnjake ali nisam ih uspjela naci, pa ako netko zna di ima toga, u kojem tocno?

Tina0208
    07. Svibanj 2014. 11:58

TeaOsijek jel postoji kakva mogucnost da mi podignes knjizicu u Milleru pa mi posaljes postom??? sorry ak te mozda previse gnjavim ali jucer sam pitala za nju i nemaju ju...a ti ih imas na bacanje...hihi
    ako ne..nemas frke...

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.