MrSandrica nemaš u toj Mullerovoj knjižici baš puno stvari potrebnih za rodilište, za majke imaš samo grudnjake za dojilje i jastučiće za dojilje sve ostalo je uglavnom za bebu. Bočice, pelene, kozmetika i sl.
MrSandrica najbolje ti je da ako si usput podigneš na blagajni kada su oni već tako nemarni.. Ja sam jučer podigla još jednu knjižicu za prijateljicu i nitko me ništa nije pitao, samo sam zatražila na blagajni
ma najbolje na blagajnu, ja sam odmah otisla u najblizi muller cim sam cula da su stigle knjizice
Ja sam grudnjake za dojenje uzela u H&M-u na sniženju po 35 kn i jako su dobri, fini i mekani.. Tako da ako je nekome usput može i tamo pogledati, a oni imaju i odjel za trudnice koji nije posebno skup, a ima zanimljivih stvari
ma na kojem su odjelu ti grudnjaci...??? ja ih trazim po h&m-u vec danima, i nikako da ih nadjem..jel pise na njima "grudnjak za dojenje" ili nesto drugo.....ja sam ocito corava
..i bila sam veceras u mulleru, podigla knjizicu na blagajni, ali sam prije toga morala ispuniti neku pristupnicu i ostaviti podatke....i najvise sam se u knjizici razveselila popustu na Musteline proizvode i jos nekim stvarima...
ja sam isto gledala u H&M-u te grudnjake ali nisam ih uspjela naci, pa ako netko zna di ima toga, u kojem tocno?
TeaOsijek jel postoji kakva mogucnost da mi podignes knjizicu u Milleru pa mi posaljes postom??? sorry ak te mozda previse gnjavim ali jucer sam pitala za nju i nemaju ju...a ti ih imas na bacanje...hihi
ako ne..nemas frke...
Laura 21.08.2014 :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji