Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TeaOsijek
    07. Svibanj 2014. 12:06

lilica ja sam naletila na grudnjake za dojenje dok su bili na sniženju nedavno i bili su baš na tome trudničkom odjelu u H&M, onako su fini pamučni, bili su bijeli, crni i sivi. Mene je u Mulleru obradovala cijela knjižica, Mustelu sam već ranije kupila u DM-u kad je bila na 40 posto popusta, ali u knjižici ima puuuno drugih zanimljivih stavri.
    Tina0208 nije mi nikakav problem prošetati kod nas po još jednu knjižicu sa popustima za Muller pa ti poslati, tu smo da si pomažemo  Ne znam jel mi možeš nekako privatno poslati adresu ili ćeš ovdje ostaviti jer ja sam ti nova pa se ne kužim u to jel mi  možeš ovdje poslati privatnu poruku

Tina0208
    07. Svibanj 2014. 12:07

stvarno bi to ucinila za mene?? pa ti si zlatna... mogu ti ovdje ostavit mail pa tamo izmjenimo podatke??

Laura 21.08.2014 :-*

TeaOsijek
    07. Svibanj 2014. 12:18

Tina0208 moj mail ti je [email=tejaosijek@gmail.com]tejaosijek@gmail.com[/email], tamo mi se obrati sa podatcima i smatraj riješenim
    DarijaZ ja sam kupila u Osijeku na odjelu za trudnice, ali bilo je sniženje pa je sve bilo nabacano na sve strane. Najbolje da pitaš tetu na blagajni da ne lutaš bez veze

DarijaZ
    07. Svibanj 2014. 12:28

hocu, hvala!

Iskrica1347
    07. Svibanj 2014. 15:05

H&M ima dječji/mali trudnički odjel sada i na Cvjetnom trgu, ali iskreno nisam gledala grudnjake za trudnice. Ja inače najviše volim one kao topiće - njih se može svugdje naći - nemaju žice i najudobniji su mi. Ja kupila u Kik-u za nekih 40-ak kn.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Lilica
    07. Svibanj 2014. 15:24

e pa na cvjetnom sam i gledala ali koliko vidim nemaju za dojenje nego samo te udobne trudnicke.. hvala ti ProudMomy pogledat cu onda tamo ako ne nadem nigdje blize

MarijaŠ
    12. Svibanj 2014. 16:34

Stigla mi je Mullerova knjižica s popustima na kućnu adresu... Tako da evo, provjereno - iz prve ruke, šalju na kućnu adresu, ako ih se zamoli mailom, samo treba malo duže da dođe... (oko mjesec i pol).

Krešimir 19.08.2014. <3

MrSandrica
    13. Svibanj 2014. 10:28

Evo ja jučer uspjela u Rijeci ulovit knjižicu od Mullera nakon bezbroj pokušaja i dobila neke vlažne maramice......sad možda dođe i još jedna i poštom koju sam naručila prije mjesec dana.....:) ako bude viška knjižica javim pa ću dat nekom ako je nije uspio ulovit 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.