lilica ja sam naletila na grudnjake za dojenje dok su bili na sniženju nedavno i bili su baš na tome trudničkom odjelu u H&M, onako su fini pamučni, bili su bijeli, crni i sivi. Mene je u Mulleru obradovala cijela knjižica, Mustelu sam već ranije kupila u DM-u kad je bila na 40 posto popusta, ali u knjižici ima puuuno drugih zanimljivih stavri.
Tina0208 nije mi nikakav problem prošetati kod nas po još jednu knjižicu sa popustima za Muller pa ti poslati, tu smo da si pomažemo Ne znam jel mi možeš nekako privatno poslati adresu ili ćeš ovdje ostaviti jer ja sam ti nova pa se ne kužim u to jel mi možeš ovdje poslati privatnu poruku
stvarno bi to ucinila za mene?? pa ti si zlatna... mogu ti ovdje ostavit mail pa tamo izmjenimo podatke??
Laura 21.08.2014 :-*
Tina0208 moj mail ti je [email=tejaosijek@gmail.com]tejaosijek@gmail.com[/email], tamo mi se obrati sa podatcima i smatraj riješenim
DarijaZ ja sam kupila u Osijeku na odjelu za trudnice, ali bilo je sniženje pa je sve bilo nabacano na sve strane. Najbolje da pitaš tetu na blagajni da ne lutaš bez veze
H&M ima dječji/mali trudnički odjel sada i na Cvjetnom trgu, ali iskreno nisam gledala grudnjake za trudnice. Ja inače najviše volim one kao topiće - njih se može svugdje naći - nemaju žice i najudobniji su mi. Ja kupila u Kik-u za nekih 40-ak kn.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
e pa na cvjetnom sam i gledala ali koliko vidim nemaju za dojenje nego samo te udobne trudnicke.. hvala ti ProudMomy pogledat cu onda tamo ako ne nadem nigdje blize
Stigla mi je Mullerova knjižica s popustima na kućnu adresu... Tako da evo, provjereno - iz prve ruke, šalju na kućnu adresu, ako ih se zamoli mailom, samo treba malo duže da dođe... (oko mjesec i pol).
Krešimir 19.08.2014. <3
Evo ja jučer uspjela u Rijeci ulovit knjižicu od Mullera nakon bezbroj pokušaja i dobila neke vlažne maramice......sad možda dođe i još jedna i poštom koju sam naručila prije mjesec dana.....:) ako bude viška knjižica javim pa ću dat nekom ako je nije uspio ulovit
Sortiraj odgovore
Najstariji