Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hope
    25. Srpanj 2014. 07:55

Meni je isto brzo stigla...ne znam tocno za koliko (mozda cca 10ak dana)...znam da joj se nisam nadala i da me bas, bas obradovala 

• vetica
    06. Kolovoz 2014. 21:36

cure,da li se plača poštarina za radosnicu od bebimila? :)

Lady_Dy
    29. Kolovoz 2014. 13:26

hej. i meni je stigla radosnica od bebimila i baš je slatka
    a sa Novalacom sam se baš razočarala jer sam dobila samo u koverti neki kartinčič s termometrom, baš bezveze.. a nadala se bodiću ili slinčeku
    i imam pitanje za vas koje ste uzele kupone u mulleru, do kad oni vrijede?
    jer ovi iz dm-a vrijede do 06.mjseca iduće godine tako da stignem sve iskoristiti kad mi bude šta trebalo..

Nalah
    29. Kolovoz 2014. 13:28

Kakvi su to kuponi,nisam čula?

Lady_Dy
    29. Kolovoz 2014. 13:42

na blagajni u dm-u i mulleru možeš zatražiti knjižicu s kuponima za popuste na neke potrepštine za mamu i bebu.

Sparkle
    29. Kolovoz 2014. 13:44

I ja dobila od Novalaca danas termometar samo :/

Kuponi iz Mullera vrijede do 30.06.2015.
    evo linka - http://www.mueller.de/fileadmin/mount/cr/meinbaby/download.pdf

Nalah
    29. Kolovoz 2014. 13:51

hvala Sparkle :)

beag
    29. Kolovoz 2014. 13:59

ja sam za divno cudo na zadnjem pregledu kod svog gin,dobila paketic sa knjizicom, jednom pelenom i malom kremicom sudocrem i najbolje od svega kupon od dietpharma za vitamine koji sam poslala i u roku od 3 dana dobila kutiju vitamina koji su mi taman ponestali. tako su mi ustedili 110 kn 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.