e onda dobro, jer sam prije nekih 2 tjedna se upisala ali nista ne stize pa sam mislila da treba jos nesto valjda ce doci onda sad uskoro, nadam se
što se tiče kupona/knjižice iz mullera - 1 kupon vrijedi za više istih proizvoda (npr. 1 kupon za grudnjak sam iskoristila za kupovinu 2 grudnjaka - 1 bijeli, 1 crni)... i kupovinu sam obavila u utorak kada je popust 10% na plaćanje dinersom, i te dvije "akcije" se ne isključuju
Mi danas preuzeli radosnicu u posti bas smo happy...MM vec planira kaoje trudnicke slike bi iskombinirao da zalijepimo
curke sad je u Mulleru popust na grudnjake za dojenje nekih 15 kn...jel se može još na to iskoristiti kupon iz knjižice....???? ili ne kad je već na akciji
curke sad je u Mulleru popust na grudnjake za dojenje nekih 15 kn…jel se može još na to iskoristiti kupon iz knjižice….???? ili ne kad je već na akciji
Na kuponu piše da se različiti popusti međusobno ne zbrajaju, a akcije se isključuju - pa bih rekla da ne, ali ne škodi ti pitat :) App ;)
curke sad je u Mulleru popust na grudnjake za dojenje nekih 15 kn…jel se može još na to iskoristiti kupon iz knjižice….???? ili ne kad je već na akciji
Mozes ja sam uspjela bili su na akciji 55 kn i minus popust u knjizici

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji