Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    23. Svibanj 2014. 19:58

Super hvala tii 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Lilica
    23. Svibanj 2014. 22:18

cek cek to treba naruciti??

Tejuska♡
    24. Svibanj 2014. 07:57

Lilica

cek cek to treba naruciti??

Ma ne samo se prijavis kao njihov clan i oni ti posalju 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Lilica
    24. Svibanj 2014. 09:32

e onda dobro, jer sam prije nekih 2 tjedna se upisala ali nista ne stize pa sam mislila da treba jos nesto  valjda ce doci onda sad uskoro, nadam se 

Idony
    24. Svibanj 2014. 17:36

što se tiče kupona/knjižice iz mullera - 1 kupon vrijedi za više istih proizvoda (npr. 1 kupon za grudnjak sam iskoristila za kupovinu 2 grudnjaka - 1 bijeli, 1 crni)... i kupovinu sam obavila u utorak kada je popust 10% na plaćanje dinersom, i te dvije "akcije" se ne isključuju

piper
    24. Svibanj 2014. 20:58

Mi danas preuzeli radosnicu u posti bas smo happy...MM vec planira kaoje trudnicke slike bi iskombinirao da zalijepimo 

MrSandrica
    24. Svibanj 2014. 21:51

curke sad je u Mulleru popust na grudnjake za dojenje nekih 15 kn...jel se može još na to iskoristiti kupon iz knjižice....???? ili ne kad je već na akciji 

Idony
    25. Svibanj 2014. 08:53

MrSandrica

curke sad je u Mulleru popust na grudnjake za dojenje nekih 15 kn…jel se može još na to iskoristiti kupon iz knjižice….???? ili ne kad je već na akciji 

Na kuponu piše da se različiti popusti međusobno ne zbrajaju, a akcije se isključuju - pa bih rekla da ne, ali ne škodi ti pitat :) App ;)

Tejuska♡
    25. Svibanj 2014. 10:48

MrSandrica

curke sad je u Mulleru popust na grudnjake za dojenje nekih 15 kn…jel se može još na to iskoristiti kupon iz knjižice….???? ili ne kad je već na akciji 

Mozes ja sam uspjela  bili su na akciji 55 kn i minus popust u knjizici 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani