Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilica
    20. Svibanj 2014. 15:05

e super, onda cemo skupa otic i rec da nam nas ginekolog nije dao sve to sta smo trebale dobiti, mozda nam se i posreci 

ivanahaha
    20. Svibanj 2014. 15:21

Drage mame paket Evo me mozete podici skoro u svakoj ljekarni, imate popis na linku, drugi dio Sretna beba podizete kad se beba rodi, a ako ste nestrpljive, knjigu mozete naruciti i postom. Takoder imate besplatan vodic kroz trudnocu ako se registrirate.
    Prirucnici su super, a u paketicima se dobije sudocrem, mala jana, pelena od pampersa i par letaka.
    Svi detalji su na stranici  http://familyservice.hr 

chocolate
    20. Svibanj 2014. 15:35

Lilica ne mozes uzeti samo ono sto nisi dobila.. Sve je to skupa zapakirano.. To sto si ti dobila samo kupon i ti knjizicu znaci da ti je sestra sve to raspakirala i dala nekome svome.. Lijepo pravac apoteka i trazi paket, jer ovaj kao da nisi dobila..

Lilica
    20. Svibanj 2014. 15:38

ma nemoj me zezati!!! koja koza, nemrem vjerovati  ok hvala ti na informacijama, nadam se da ce mi dati taj paket jer sam jako sad ljuta, pa nemres se tak ponasati 

Lilica
    20. Svibanj 2014. 15:49

jos jedno pitanje, kaj da im kazem kad dodem po paket? jer potpisala sam se tamo kod sestre da sam primila taj paket..

ninika11
    20. Svibanj 2014. 15:51

Ja ništa nisam ni potpisivala??? ne kužim stvarno ništa.. haha

Lilica
    20. Svibanj 2014. 15:52

kak nisi? meni ti je sestra dala tu knjizicu i kupon za vitamine i rekla da se potpisem da sam preuzela paket "evo me" il kak se vec zove..

ninika11
    20. Svibanj 2014. 15:53

Jok. Ništa nisam potpisala. Dobila sam samo tu knjižicu neku. Nikakve kupone, ništa...

Lilica
    20. Svibanj 2014. 15:55

onda si je ocito ovaj put jos vise toga uzela za doma.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.