e super, onda cemo skupa otic i rec da nam nas ginekolog nije dao sve to sta smo trebale dobiti, mozda nam se i posreci
Drage mame paket Evo me mozete podici skoro u svakoj ljekarni, imate popis na linku, drugi dio Sretna beba podizete kad se beba rodi, a ako ste nestrpljive, knjigu mozete naruciti i postom. Takoder imate besplatan vodic kroz trudnocu ako se registrirate.
Prirucnici su super, a u paketicima se dobije sudocrem, mala jana, pelena od pampersa i par letaka.
Svi detalji su na stranici http://familyservice.hr
Lilica ne mozes uzeti samo ono sto nisi dobila.. Sve je to skupa zapakirano.. To sto si ti dobila samo kupon i ti knjizicu znaci da ti je sestra sve to raspakirala i dala nekome svome.. Lijepo pravac apoteka i trazi paket, jer ovaj kao da nisi dobila..
ma nemoj me zezati!!! koja koza, nemrem vjerovati ok hvala ti na informacijama, nadam se da ce mi dati taj paket jer sam jako sad ljuta, pa nemres se tak ponasati
jos jedno pitanje, kaj da im kazem kad dodem po paket? jer potpisala sam se tamo kod sestre da sam primila taj paket..
kak nisi? meni ti je sestra dala tu knjizicu i kupon za vitamine i rekla da se potpisem da sam preuzela paket "evo me" il kak se vec zove..
Jok. Ništa nisam potpisala. Dobila sam samo tu knjižicu neku. Nikakve kupone, ništa...
Sortiraj odgovore
Najstariji