ja sam se uclanila neki dan radi visinomjera, ali znaci sad su promenili pokloncic.. nema veze i slincek je super!
taj novalac.. ja sam samo ispunila tamo za registraciju ali nigdje nisam narucila slincek, jel ga oni onda sami od sebe posaljui ako da kada?
Ja sam se danas uclanila,a moja sestra prije par dana,ona je poslala i upit za visinomjer pa su joj odgovorili da njega nema vise vec slincek pa ce joj poslat pa nadam se da ce njezin stic ovaj tjedan ,, cim stigne javim
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
aa, ja sam bas htjela zirafu visinomjer...!! ajd dobro, i slincek ce posluzit
i ja bi visinomjer, al ok, a niste mi odgovorile jel treba nesto posebno napravitiili se samo uclaniti pa ide automatski?
Vidjela sam da je netko spomenuo poklon paket od family servicea pa me zanima jeste ga uzimale???jel koristan???na popisu sam našla mog ginekologa pa ak se da iskoristit nešto od dobivenog budem tražila u četvrtak dok budemo na pregledu
Lilica, i mene to zanima, ja sam se danas učlanila ali en znam jel ih trebam šta zamolit da mi šalju. Slinček bi mi bolje došao od visinomjera.
Piper, familiyservice taj poklon daje u 1. i 3. tromjesečju i kada rodiš (kada rodiš podižeš ga u ljekarni ili Intersparu). Ovaj za 1. tromjesečje sma dobila od svog ginekologa, unutra bila knjižica, promotivni letci, mali mele, 1 Pampersica, Sudocrem i Jana od 2 dcl. U 3. tromjesečju nisam dobila, pitala sam med.sestru ali kaže da ih više ne dobivaju neg da tražim taj u ljekarni kad rodim. Ne zna ni ona puno o tome.
ja nisam dobila te stvarcice u 1. tromjesecju jel se mogu negdje javit pa da mi daju??
Cure za novalac ništa ne trebate posebno tražiti, dovoljno je da se registrirate i onda vam oni za par dana šalju poklon. Ja sam dobila visinomjer, ali to je bilo prije otprilike 2 mjeseca..
Sortiraj odgovore
Najstariji