Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninika11
    20. Svibanj 2014. 15:56

Vidit ću kad odem u ljekarnu.. Svašta.. Ako nju to veseli(iako sam mislila da je sestra stvarno ok)....

chocolate
    20. Svibanj 2014. 16:07

Ja sam se isto potpisala al sam dobila sve ul zapakirano, i unutra je bio taj kupon, knjižica, neka brošura o pampersicama, o pelenskom osipu, sudocrem kremica i jedna pampersica.. E i mala bočica jane.. Reci sto si dobila  i da si cula da to nije sve pa ako mogu nek ti daju cijeli paketić.. A inace u svakoj ginekoloskoj cekaonici ima hrpa tih koji knjižica i jos svakakvih, tako da ih slobodno sama mozes uzeti ne treba ti to sestra dati.. Bar je tako kod nas.. Al vidim da su vaše sestre strava.. Mislim nisu pokloni nesto al neka ona iz svakoga izvadi samo pelenu zamilite koliko se samo pelena tu skupi..

Lilica
    20. Svibanj 2014. 16:13

sad sam ja njima fino direktno poslala poruku i objasnila u cem je stvar, pa cemo vidjeti 

MarijaŠ
    20. Svibanj 2014. 17:29

Ja sam taj paket dobila kod privatnika kod kojeg sam sasvim slučajno išla na samom početku trudnoće... I poslala kupon za vitamine, i dobila ih.
    Baš je glupo što se tako ponašaju, još pogotovo ti "polovični" paketići kao što si ga ti dobila Lilica. Pa, mislim šta ima od toga da si uzme nešto od toga? Svašta.

Krešimir 19.08.2014. <3

piper
    20. Svibanj 2014. 18:02

Ja nisam bas nista dobila...i sad sam ljuta i tuzna u isto vrijeme...a  ut ce me sestra u cetvrtak dok dodem na pregled

DarijaZ
    23. Svibanj 2014. 16:11

...evo meni danas stigao Novalacov paket dobrodoslice, dobila sam visinomjer zirafu

Tejuska♡
    23. Svibanj 2014. 19:46

Za koliko vam je stiglo nakon sta se narucile DarijaZ i MarijaS ? Super za visinomjer mislim da cu ja dobit slincek 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

MarijaŠ
    23. Svibanj 2014. 19:51

Mislim da je meni stiglo kroz nekih 2 tjedna...

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.