Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beag
    26. Svibanj 2014. 10:53

hvala ti, pogledala sam, ali nema nista, tj.prosli su datumi... 

nije za izdajalicu  vec si dugo jako zelim jedan parfem koji je pre preskup, ali mi sad palo napamet da bi to mogla izvesti s tim popustiimano jucer sam gledala i nemam dovoljno bodova jer bas i ne kupujem u dm-u...

Lilica
    26. Svibanj 2014. 11:05

to se moze prek interneta jelda? i ak imamo tu multiplus na muzevo prezime samo se nadoda na nju djecji klub?

Lilica
    26. Svibanj 2014. 11:21

e super super bas sam zvala i rekli su da na muza spoje samo on treba nazvat. taman ste mi na vrijeme dale ideju da stignem jos taj caspois dobiti, hvala 

bjap
    26. Svibanj 2014. 11:32

Beag, jedino da onda pricekas iduci mjesec. Brzo ce ti to.  Ili ak znas nekoga tko ce kupovati za 15% pa se prikrpas, tako sogorica i ja nekad napravimo.

Lilica, mislim da su ti cure sve rekle. Ja se ucanula preko neta, kuponi dosli u nekoliko navrata ali sam ih i cekala. Popuste nisam iskoristila, nikako mi Konzum nije bio usput. Bec su se iskidali od nosenja po torbi, a isticu za mjesec dana. Super ne sto ti vrate kupon pa mozes neki proizvod kupiti vise puta na popustu.

Lilica
    26. Svibanj 2014. 11:34

a po besplatne pelene se dode kad se beba rodi?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.