Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    piper
    25. Svibanj 2014. 12:14

Ak netko jos jije nabavio knjizicu javljam da ih ima u CCOne west...mi jutros uzeli

Tejuska♡
    25. Svibanj 2014. 13:37

Trebali bi ,, meni su u cetvrtak uvazili 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Lilica
    25. Svibanj 2014. 14:56

di to uvazavaju?  i ja biiiiii  

Iskrica1347
    26. Svibanj 2014. 08:29

Javljam da mi je stigla Bebivita radosnica. Baš mi je fora. Od ovih novih mi se jedino sviđala ona iz dm-a žuta, a sad sam si lijepo uštedjela tih 80 kn. :)

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

beag
    26. Svibanj 2014. 10:21

joj super ovo za grudnjake, nadam se da je jos uvijek akcija!!

nego, s obzirom da nemam dovoljno bodova na dm kartici, mogu dobiti samo popust 25% na jedan proizvod u knjiziici za 50 bodova pa sam vas htjela pitati, ako netko ima 15% popust na cijelu kupovinu, a da ga ne misli iskorisiti bi li mi poklonio?  

treba mi nesto sto kosta 400 kn, a s popustima bi izaslo 255 pa bi mi to jako puno znacilo! hvala unaprijed! 

Lilica
    26. Svibanj 2014. 10:51

kak si dobila te kupone iz konzuma? jel se vec sad moze u baby program upisati dok beba jos nije dosla?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.